![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро ја сам обично се овде сваки дан, али због моје Линукс експерименти нисам била на неко време
али сада је завршио, а ја сам назад Морам рећи Линукс је бриљантан ![]() тај мој десктоп моја матична плоча треба да буде овде мој фебруар 12. и ја ћу завршити мој граде Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лепо десктоп израсток што завршите Вашу изградити ће коначно бити чудо мацхинце уместо сан машина!
| |||
| |||
![]() им мисли помоћу Линукс трајно, је ли то лицемјерје чинити ништа! |
|
| |||
| |||
| Он се овр свету чак можете пијук бољи са Линукс! |
|
| |||
| |||
| Уоуоуоу Изврстан пост! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Линукс подржава мање од 7% за све игре
| |||
| |||
| цадега подржава хиљаде, био сам гледа на листу подупире цод4 бф2 бф 2142 црысис отпаднички биосхоцк далеко поклиц основи сваке игре и проницали цадега подрззали, 3 фунте на месец, то није лоша половина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Убунту стекла сам пре неког времена купио ХДД и превише, али је одлучила да инсталира Виста уместо. Мај мислити ни далек видик или Сплита то у две партиције имати Гуска на Линукс ако је то добро. Како је ОС Инсталлатион? Такође како да је велики ХДД који користите за Линукс и како пуна је то? (отприлике).
|
| |||
| |||
| ОС инсталација, иако је био повјетарац остатак је прилично компликована, али своју вредност то, а не за новог корисника |
|
| |||
| |||
| Да, покушавали да га инсталирате синоћ, који је био лош потез као Виста није ми се будгед један залогај. Не би нека Партитион Магиц ре-сизе то партицију, а затим је бацио један хиссы стати кад сам покушао вратити мој КСП МБР, а након ревертинг за Видик ЕасыБЦД, одлучио је да, дајте ми недостаје хал.длл грешке које су, на крају, само мени је присиљена искључити Видик ХДД и почели. Још није добила га редају, само чекају на привременој изградити уклоните празан Видик ХДД тако да не могу рашчерупати моје тренутне катарка даље.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бацк уп је да се ваша бацк уп? | алекс | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 2. новембар 2009 08:55 |
| Хелло, И'м бацк ...... Опет. | Емрыс88 | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 21 март 2009 13:37 |
| Узмите назад на рачунар када сам први пут је то. | хадлеигх_101 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 12. јула 2007 05:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |