![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| her gün ama Linux deneyleri i nedeniyle pm genellikle burada iyi i bir süre için olsa gerek
ama şimdi bitti ve Geldim Linux parlak olduğunu söylemek gerekir ![]() Thats my masaüstü Benim anakart burada 12. ve i inşa benim bitirmek olacaktır benim Şubat olmalıdır Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| masaüstü güzel sizin sonunda bir rüya makinesi yerine bir merak machince olacak inşa bitirmek ur!
| |||
| |||
![]() kalıcı Linux kullanarak sohbet düşünme, o cant yapmak bir şey olduğunu! |
|
| |||
| |||
| Hatta Linux ile daha iyi kesmek için o dünya ovr al! |
|
| |||
| |||
| Wowowow Büyük yazı! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linux tüm oyunların en az% 7 destekler
| |||
| |||
| cadega destekleyen binlerce i destekler listesine bakmak oldu cod4 bf2 BF 2142 Crysis hain Bioshock ileri temelde cadega arama her oyun Ben ağlamaya, 3 kiloluk bir ay fena değil destekledi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir süre önce Ubuntu edinilmiş ve de HDD aldım ama yerine Vista'yı yüklemeye karar verdi. Ben de Vista kaldırmak veya iki bölüm haline bölünmüş Linux bir kaz için eğer bu iyi düşünün. Nasıl OS Yükleme oldu? Linux için nasıl tam kullanıyorsanız Ayrıca nasıl büyük HDD sensin değil mi? (kabaca).
|
| |||
| |||
| OS kurulumu bir rüzgâr rağmen geri kalan oldukça karmaşık olduğunu, ancak yeni bir kullanıcı için bir değer değil, |
|
| |||
| |||
| Evet, dün gece olan Vista gibi kötü bir hareket didn't bir parça budged olma gibi kurmak için çalıştı. Partition Magic'e yeniden boyutu bu bölümü, daha sonra benim XP MBR sıfırlamak için çalışan hissy uygun attı ve izin misiniz Vista EasyBCD için geri, sonra beni bir eksik hal.dll hata vermeye karar verdi ve, sonunda, sadece Bana Vista'nın HDD çıkarın ve baştan başlamak zorunda. Yine de, sadece geçici bir böylece mevcut teçhizat daha fazla kadar karışık değil boş Vista HDD kaldırmak için inşa hazır bekliyor düzenlenmiş değil var.
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |