![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, я звичайно тут кожен день, але з-за мого експерименту Linux я не був на деякий час
але тепер він закінчується, і я повернувся Я повинен сказати, це блискуче Linux ![]() Thats моєму робочому столі моя материнська плата повинна бути тут моя лютому 12-го, і я повинна закінчити створення
Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice Desktop Вень завершення збирання вона буде, нарешті, чудо machince замість того, щоб мрія машина!
|
|||
|
|||
![]() І. мислення використання Linux на постійній основі, то чи є воно косяк робити! |
|
|
|||
|
|||
|
прийняти ОВР він Світ можна зламати навіть краще Linux!
|
|
|
|||
|
|||
|
Wowowow
Великий піст! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Linux підтримує менше 7% від всіх ігор
|
|||
|
|||
|
cadega тисяч підтримує, я дивився на список його підтримує
cod4 bf2 BF 2142 Renegade Crysis BioShock далеко Cry основному кожну гру я шукав cadega підтримали цю заяву, 3 фунти на місяць, що не погано половини |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я придбав Ubuntu деякий час назад, купив жорсткий диск, але теж вирішили встановити замість Vista.
Здається, я можу або видалити Vista або розділити його на два розділу, щоб мати гусака на Linux, якщо він, що добре. Якою була установка ОС? Крім того, наскільки велика HDD ви використовуєте для Linux і як повне це? (приблизно).
|
|
|
|||
|
|||
|
Установка ОС був вітерець, хоча решті є досить складною, але її варто, але не для нових користувачів
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, намагався встановити його минулої ночі, яка була погано рухатися як Vista не подобалося, що зрушили з місця, один біт.
Хай не буде Partition Magic знову розміру його розділів, а потім кинули hissy Fit, коли я спробував скинути мою XP MBR, а після повернення в Vista EasyBCD, вирішив дати мені відсутній hal.dll помилка, яка, врешті-решт, просто змусили мене вимкніть Vista жорсткого диска і почати все спочатку. Усе ще не отримали цей сортується, тільки й чекають на тимчасовій побудувати для видалення порожніх Vista HDD тому не можуть зіпсувати мої поточні установки далі.