по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Безсъние?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2008, 19:54
Номер на групата

Default Безсъние?

Всеки тук страдат от безсъние? Вярвам, че съм го
Аз бях на лекарите за това, но всичко, което каза е да се яде по-здрави ... които днес вече обяснихме, дори отивам. Той е бил един и същ модел за последните 10 години сега, аз ще спя за 3-4 часа и после съм свикнал съм уморен съм в най-малката за още 30-36 часа. Аз спя по-малко от 18 часа на седмица. Довечера 9:30 ч. ми приятелки на майка ми даде 2 много силни приспивателни, когато казвам, много силни ... Пусни го по този начин тя поема 1 / 2 нощ и спи добре 8/10 час Все още съм тук, в 2:50 ч. все още широко буден слушане на моя приятелка хъркам, докато пиша това. Да останеш буден с такива малко спане, не изглежда да ме ефект на всички физически или психически, което е вероятно, поради които Документи все още не са направили нищо за него все още.
Аз просто исках да се получи, че на гърдите ми Някой в една и съща лодка или знаете някой, който страда от една и съща?
Old 27-ми декември 2008, 21:45
MJM
Номер на групата

Default Безсъние?

Имам друг проблем. Аз спя прекалено много. Аз спя десет часа до дванадесет часа всяка нощ ... It's horrendous и води до мен трябва да направят всичко nighters като това.

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28-ми Декември, 2008, 03:23
Модератор Група

Default Безсъние?

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
Всеки тук страдат от безсъние? Вярвам, че съм го
Аз бях на лекарите за това, но всичко, което каза е да се яде по-здрави ... които днес вече обяснихме, дори отивам. Той е бил един и същ модел за последните 10 години сега, аз ще спя за 3-4 часа и после съм свикнал съм уморен съм в най-малката за още 30-36 часа. Аз спя по-малко от 18 часа на седмица. Довечера 9:30 ч. ми приятелки на майка ми даде 2 много силни приспивателни, когато казвам, много силни ... Пусни го по този начин тя поема 1 / 2 нощ и спи добре 8/10 час Все още съм тук, в 2:50 ч. все още широко буден слушане на моя приятелка хъркам, докато пиша това. Да останеш буден с такива малко спане, не изглежда да ме ефект на всички физически или психически, което е вероятно, поради които Документи все още не са направили нищо за него все още.
Аз просто исках да се получи, че на гърдите ми Някой в една и съща лодка или знаете някой, който страда от една и съща?
Да Im същите, аз ще отида в леглото около 4am и ставам в 5-6ish и този ми за деня LOL
Беше като че за последните 20yrs Бих казал, не ме притеснява, аз никога не се уморяват просто смятам, че трябва да се опита да спиш!

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 28-ми Декември, 2008, 07:14
Администратор Група

Default Безсъние?

Да, има го лошо, спи таблетки помагат.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28-ми Декември, 2008, 18:05
Член Група

Default Безсъние?

Да използвам, за да. Не знам, че по-възрастните се помогна много. На колко си години? Айв чувал за някои хора, които издърпайте 48 часа или повече "всички nighters" и след това са им сън цикли фиксиран. Приятел го направи веднъж, каза, че е нещо ужасно, но тя работи. Ако наистина има предвид DONT безсъние и лекарите arnt притеснен I wouldnt опитаме да оправим. Можете също така каза, че arnt засегнати от нея, така че изглежда като теб ще получи много работа или имат много забавно в страните .
Old 29-ти декември 2008, 19:50
Член Група

Default Безсъние?

yeh съм го добре. Използвах да го доста зле, но мисля, че му sarting да улягам сега. Аз ще получат около 3-4 часа сън на нощ
Old 29-ти декември 2008, 19:54
Номер на групата

Default Безсъние?

Цитат:
Първоначално Публикувано от Haun View Post
Да използвам, за да. Не знам, че по-възрастните се помогна много. На колко си години? Айв чувал за някои хора, които издърпайте 48 часа или повече "всички nighters" и след това са им сън цикли фиксиран. Приятел го направи веднъж, каза, че е нещо ужасно, но тя работи. Ако наистина има предвид DONT безсъние и лекарите arnt притеснен I wouldnt опитаме да оправим. Можете също така каза, че arnt засегнати от нея, така че изглежда като теб ще получи много работа или имат много забавно в страните .
Аз съм 18 и съм останал за повече от 5 дни преди обратно в runescape ден, аз slepted добре в продължение на няколко дни след това, но аз винаги да се върнете назад към стария си начин, Im не botherd но приятелка е LOL.
Old 29 декември 2008, 19:55
Член Група

Default Безсъние?

yeh съм го добре. Използвах да го доста зле, но мисля, че му sarting да улягам сега. Аз ще получат около 3-4 часа сън на нощ
Old 30 Декември, 2008, 07:34
Номер на групата

Default Безсъние?

Аз рядко спи.
Old 30 Декември, 2008, 08:18
Номер на групата

Default Безсъние?

Четене на тази тема сушен мина

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc