![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки тук страдат от безсъние? Вярвам, че съм го ![]() Аз бях на лекарите за това, но всичко, което каза е да се яде по-здрави ... които днес вече обяснихме, дори отивам. Той е бил един и същ модел за последните 10 години сега, аз ще спя за 3-4 часа и после съм свикнал съм уморен съм в най-малката за още 30-36 часа. Аз спя по-малко от 18 часа на седмица. Довечера 9:30 ч. ми приятелки на майка ми даде 2 много силни приспивателни, когато казвам, много силни ... Пусни го по този начин тя поема 1 / 2 нощ и спи добре 8/10 час Все още съм тук, в 2:50 ч. все още широко буден слушане на моя приятелка хъркам, докато пиша това. Да останеш буден с такива малко спане, не изглежда да ме ефект на всички физически или психически, което е вероятно, поради които Документи все още не са направили нищо за него все още.Аз просто исках да се получи, че на гърдите ми Някой в една и съща лодка или знаете някой, който страда от една и съща? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам друг проблем. Аз спя прекалено много. Аз спя десет часа до дванадесет часа всяка нощ ... It's horrendous и води до мен трябва да направят всичко nighters като това.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Беше като че за последните 20yrs Бих казал, не ме притеснява, аз никога не се уморяват просто смятам, че трябва да се опита да спиш!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, има го лошо, спи таблетки помагат.
| |||
| |||
| Да използвам, за да. Не знам, че по-възрастните се помогна много. На колко си години? Айв чувал за някои хора, които издърпайте 48 часа или повече "всички nighters" и след това са им сън цикли фиксиран. Приятел го направи веднъж, каза, че е нещо ужасно, но тя работи. Ако наистина има предвид DONT безсъние и лекарите arnt притеснен I wouldnt опитаме да оправим. Можете също така каза, че arnt засегнати от нея, така че изглежда като теб ще получи много работа или имат много забавно в страните . |
|
| |||
| |||
| yeh съм го добре. Използвах да го доста зле, но мисля, че му sarting да улягам сега. Аз ще получат около 3-4 часа сън на нощ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз съм 18 и съм останал за повече от 5 дни преди обратно в runescape ден, аз slepted добре в продължение на няколко дни след това, но аз винаги да се върнете назад към стария си начин, Im не botherd но приятелка е LOL. |
|
| |||
| |||
| yeh съм го добре. Използвах да го доста зле, но мисля, че му sarting да улягам сега. Аз ще получат около 3-4 часа сън на нощ |
|
| |||
| |||
| Аз рядко спи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Четене на тази тема сушен мина