menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Nespavost?

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2008, 19:54
Dárce Skupina

Default Nespavost?

Je tu někdo trpí Nespavost? Věřím, že jsem to
Byl jsem k lékaři pro něj, ale všichni říkali, bylo jíst více zdravých ... které jsem již dříve dokonce jít. Už je to stejný model za posledních 10 let, budu spát za 3-4 hodiny a pak jsem zvyklý cítit unaveni v nejmenším za jiný 30-36 hodin. Spím méně než 18 hodin týdně. Tonight 9:30 pm mé kamarádky matka mi dala 2 velmi silné prášky na spaní, když řeknu velmi silný ... to takhle ona bere 1 / 2 noc a spí dobře 8-10 hodin Zatím jsem tady v 2:50 am stále bdělý poslouchat moje přítelkyně chrápat jako i tento typ. Zůstat vzhůru s takovou trochu vyspat se nezdá účinek mi vůbec fyzicky nebo psychicky, která je pravděpodobně důvod, proč docs nemají nic o tom ještě.
Jen jsem chtěl, aby si z mých prsou někdo na stejné lodi, nebo znát někoho, kdo trpí stejnou?
Old 27.prosince 2008, 21:45
MJM
Dárce Skupina

Default Nespavost?

Mám jiný problém. Spím příliš mnoho. Spím deset-dvanácthodiny každou noc ... je to strašný a vede mě musíte udělat vše nighters jako je tento.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28.prosince 2008, 03:23
Moderátor skupiny

Default Nespavost?

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
Je tu někdo trpí Nespavost? Věřím, že jsem to
Byl jsem k lékaři pro něj, ale všichni říkali, bylo jíst více zdravých ... které jsem již dříve dokonce jít. Už je to stejný model za posledních 10 let, budu spát za 3-4 hodiny a pak jsem zvyklý cítit unaveni v nejmenším za jiný 30-36 hodin. Spím méně než 18 hodin týdně. Tonight 9:30 pm mé kamarádky matka mi dala 2 velmi silné prášky na spaní, když řeknu velmi silný ... to takhle ona bere 1 / 2 noc a spí dobře 8-10 hodin Zatím jsem tady v 2:50 am stále bdělý poslouchat moje přítelkyně chrápat jako i tento typ. Zůstat vzhůru s takovou trochu vyspat se nezdá účinek mi vůbec fyzicky nebo psychicky, která je pravděpodobně důvod, proč docs nemají nic o tom ještě.
Jen jsem chtěl, aby si z mých prsou někdo na stejné lodi, nebo znát někoho, kdo trpí stejnou?
Jo im stejné, já půjdu do postele kolem 4am a vstávat v 5-6ish a to je pro mě den lol
Byl rád, že za poslední 20yrs bych řekl, není mi to jedno, nikdy jsem si jen myslíte, že jsem unavený, měl zkusit a spát!

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28.prosince 2008, 07:14
Administrátor Skupina

Default Nespavost?

Jo, mají to nejhorší, spací tablety pomáhají.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28.prosince 2008, 18:05
Člen Skupina

Default Nespavost?

I use to. I dont think stárnou vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive slyšel od některých lidí, kteří tahat 48 hodin nebo více 'all nighters' a pak mají své pevné cykly spánku. Příteli jsem to jednou řekl, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Pokud jste opravdu dont paměti nespavost a lékaři arnt strach i bych zkusit opravit. Vy jste také řekl arnt ovlivněna to tak, že se zdá, jako byste si hodně práce, nebo mají spoustu legrace při strany .
Old 29.prosince 2008, 19:50
Člen Skupina

Default Nespavost?

yeh jsem to stejně. Použil jsem na to dost špatný, ale myslím, že jeho sarting na opadnou hned. Budu mít asi 3-4 hodin spánku za noc
Old 29.prosince 2008, 19:54
Dárce Skupina

Default Nespavost?

Citace:
Původně Poslal Haun View Post
I use to. I dont think stárnou vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive slyšel od některých lidí, kteří tahat 48 hodin nebo více 'all nighters' a pak mají své pevné cykly spánku. Příteli jsem to jednou řekl, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Pokud jste opravdu dont paměti nespavost a lékaři arnt strach i bych zkusit opravit. Vy jste také řekl arnt ovlivněna to tak, že se zdá, jako byste si hodně práce, nebo mají spoustu legrace při strany .
I'm 18, a já jsem zůstal až po dobu delší než 5 dnů před zpátky v Runescape dnů, i slepted pokuty za několik dní po tomto, ale vždycky jsem se vrátit zpět k mé staré způsoby, im ne botherd, ale přítelkyně je lol.
Old 29. prosince 2008, 19:55
Člen Skupina

Default Nespavost?

yeh jsem to stejně. Použil jsem na to dost špatný, ale myslím, že jeho sarting na opadnou hned. Budu mít asi 3-4 hodin spánku za noc
Old 30.prosince 2008, 07:34
Dárce Skupina

Default Nespavost?

I zřídka spánek.
Old 30.prosince 2008, 08:18
Dárce Skupina

Default Nespavost?

Čtení tohoto vlákno cured důl

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.