![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je tu někdo trpí Nespavost? Věřím, že jsem to ![]() Byl jsem k lékaři pro něj, ale všichni říkali, bylo jíst více zdravých ... které jsem již dříve dokonce jít. Už je to stejný model za posledních 10 let, budu spát za 3-4 hodiny a pak jsem zvyklý cítit unaveni v nejmenším za jiný 30-36 hodin. Spím méně než 18 hodin týdně. Tonight 9:30 pm mé kamarádky matka mi dala 2 velmi silné prášky na spaní, když řeknu velmi silný ... to takhle ona bere 1 / 2 noc a spí dobře 8-10 hodin Zatím jsem tady v 2:50 am stále bdělý poslouchat moje přítelkyně chrápat jako i tento typ. Zůstat vzhůru s takovou trochu vyspat se nezdá účinek mi vůbec fyzicky nebo psychicky, která je pravděpodobně důvod, proč docs nemají nic o tom ještě.Jen jsem chtěl, aby si z mých prsou někdo na stejné lodi, nebo znát někoho, kdo trpí stejnou? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám jiný problém. Spím příliš mnoho. Spím deset-dvanácthodiny každou noc ... je to strašný a vede mě musíte udělat vše nighters jako je tento.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Byl rád, že za poslední 20yrs bych řekl, není mi to jedno, nikdy jsem si jen myslíte, že jsem unavený, měl zkusit a spát!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, mají to nejhorší, spací tablety pomáhají.
| |||
| |||
| I use to. I dont think stárnou vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive slyšel od některých lidí, kteří tahat 48 hodin nebo více 'all nighters' a pak mají své pevné cykly spánku. Příteli jsem to jednou řekl, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Pokud jste opravdu dont paměti nespavost a lékaři arnt strach i bych zkusit opravit. Vy jste také řekl arnt ovlivněna to tak, že se zdá, jako byste si hodně práce, nebo mají spoustu legrace při strany . |
|
| |||
| |||
| yeh jsem to stejně. Použil jsem na to dost špatný, ale myslím, že jeho sarting na opadnou hned. Budu mít asi 3-4 hodin spánku za noc |
|
| |||
| |||
| Citace:
I'm 18, a já jsem zůstal až po dobu delší než 5 dnů před zpátky v Runescape dnů, i slepted pokuty za několik dní po tomto, ale vždycky jsem se vrátit zpět k mé staré způsoby, im ne botherd, ale přítelkyně je lol. |
|
| |||
| |||
| yeh jsem to stejně. Použil jsem na to dost špatný, ale myslím, že jeho sarting na opadnou hned. Budu mít asi 3-4 hodin spánku za noc |
|
| |||
| |||
| I zřídka spánek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čtení tohoto vlákno cured důl