manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Nesanica?

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2008, 19:54
Donatorska Grupa

Default Nesanica?

Svatko ovdje pate od nesanice? Mislim imam ga
Ive 'bio na doktore za to, ali sve što je rekao je da jedete više zdrav ... što sam već učinio još prije odlaska. To je isti obrazac za posljednjih 10 godina, ja ću spavati za 3-4 sata i onda ja navika osjetite umor u još najmanje 30-36 sati. Ja spavati manje od 18 sati tjedno. Večeras 9:30 djevojke moje majke mi dali 2 vrlo moćna tablete za spavanje, kada kažem vrlo moćan ... stavio ga na taj način ona traje 1 / 2 noć spava i dobro 8-10 sati ali ovdje sam na 2:50 još uvijek sasvim budan slušanja svojom djevojkom hrkati dok pišem ovo. Odsjedanjem probuditi s takvim malo sna ne čini mi se efekt uopće fizički ili mentalno, koji je vjerojatno razlog zašto dokumenti nisu učinili ništa o tome još.
JA pravedan ištanje da biste dobili da moje škrinja svatko u istom brodu ili znate nekoga tko pati od iste?
Old 27. prosinca 2008, 21:45
MJM
Donatorska Grupa

Default Nesanica?

Imam drugačiji problem. I sleep previše. Ja spavati deset do dvanaest sati svake noći ... to je grozan i vodi me do morati obaviti sve nighters, kao što je ovaj.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 28 pro 2008, 03:23
Moderator / ica grupe

Default Nesanica?

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Svatko ovdje pate od nesanice? Mislim imam ga
Ive 'bio na doktore za to, ali sve što je rekao je da jedete više zdrav ... što sam već učinio još prije odlaska. To je isti obrazac za posljednjih 10 godina, ja ću spavati za 3-4 sata i onda ja navika osjetite umor u još najmanje 30-36 sati. Ja spavati manje od 18 sati tjedno. Večeras 9:30 djevojke moje majke mi dali 2 vrlo moćna tablete za spavanje, kada kažem vrlo moćan ... stavio ga na taj način ona traje 1 / 2 noć spava i dobro 8-10 sati ali ovdje sam na 2:50 još uvijek sasvim budan slušanja svojom djevojkom hrkati dok pišem ovo. Odsjedanjem probuditi s takvim malo sna ne čini mi se efekt uopće fizički ili mentalno, koji je vjerojatno razlog zašto dokumenti nisu učinili ništa o tome još.
JA pravedan ištanje da biste dobili da moje škrinja svatko u istom brodu ili znate nekoga tko pati od iste?
Da im ista, ja ću ići u krevet oko 4 i ostvarite popust od 5-6ish i taj dan za mene lol
Kao da je za posljednjih 20yrs bih reći, ne smetaju mi, ja nikada umoriti samo mislim da bi trebao probati i spavati!

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 28. prosinca 2008, 07:14
Administrator Group

Default Nesanica?

Yup, to je loše, tablete za spavanje pomoć.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. prosinca 2008, 18:05
Member Group

Default Nesanica?

Koristim to. Ja dont znati razmišljati uzimajući stariji puno pomoglo. Koliko imaš godina? Ive čuo od nekih ljudi koji su od 48 sati povući ili više 'nighters sve ", a zatim imaju cikluse spavanja fiksno. Prijatelj to nekad, rekla je kinda strahovit, ali radili. Ukoliko dont stvarno vidu nesanice i liječnicima arnt Zabrinut sam wouldnt pokušati popraviti ga. Vi ste je rekao arnt pogođene tako izgleda kao da će dobiti mnogo posla učinjeno ili imati puno zabave na stranama .
Old 29. prosinca 2008, 19:50
Member Group

Default Nesanica?

yeh sam ga kao dobro. Koristio sam ga imati prilično loše, ali mislim da njegova sarting sleći sada. ja ću se oko 3-4 sata spavati jednu noć
Old 29. prosinca 2008, 19:54
Donatorska Grupa

Default Nesanica?

Quote:
Originally Posted by Haun View Post
Koristim to. Ja dont znati razmišljati uzimajući stariji puno pomoglo. Koliko imaš godina? Ive čuo od nekih ljudi koji su od 48 sati povući ili više 'nighters sve ", a zatim imaju cikluse spavanja fiksno. Prijatelj to nekad, rekla je kinda strahovit, ali radili. Ukoliko dont stvarno vidu nesanice i liječnicima arnt Zabrinut sam wouldnt pokušati popraviti ga. Vi ste je rekao arnt pogođene tako izgleda kao da će dobiti mnogo posla učinjeno ili imati puno zabave na stranama .
Ja sam 18, a ja sam ostao za više od 5 dana prije vratiti u runescape dana, i fino slepted nekoliko dana nakon toga, ali ja uvijek vratiti na svoju staru načine, ali im ne botherd je prijateljica je lol.
Old 29 pro 2008, 19:55
Member Group

Default Nesanica?

yeh sam ga kao dobro. Koristio sam ga imati prilično loše, ali mislim da njegova sarting sleći sada. ja ću se oko 3-4 sata spavati jednu noć
Old 30. prosinca 2008, 07:34
Donatorska Grupa

Default Nesanica?

Ja rijetko spavaju.
Old 30. prosinca 2008, 08:18
Donatorska Grupa

Default Nesanica?

Reading this thread izlječen od mina

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.