![]() |
|
| |||
| |||
| Svatko ovdje pate od nesanice? Mislim imam ga ![]() Ive 'bio na doktore za to, ali sve što je rekao je da jedete više zdrav ... što sam već učinio još prije odlaska. To je isti obrazac za posljednjih 10 godina, ja ću spavati za 3-4 sata i onda ja navika osjetite umor u još najmanje 30-36 sati. Ja spavati manje od 18 sati tjedno. Večeras 9:30 djevojke moje majke mi dali 2 vrlo moćna tablete za spavanje, kada kažem vrlo moćan ... stavio ga na taj način ona traje 1 / 2 noć spava i dobro 8-10 sati ali ovdje sam na 2:50 još uvijek sasvim budan slušanja svojom djevojkom hrkati dok pišem ovo. Odsjedanjem probuditi s takvim malo sna ne čini mi se efekt uopće fizički ili mentalno, koji je vjerojatno razlog zašto dokumenti nisu učinili ništa o tome još.JA pravedan ištanje da biste dobili da moje škrinja svatko u istom brodu ili znate nekoga tko pati od iste? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam drugačiji problem. I sleep previše. Ja spavati deset do dvanaest sati svake noći ... to je grozan i vodi me do morati obaviti sve nighters, kao što je ovaj.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kao da je za posljednjih 20yrs bih reći, ne smetaju mi, ja nikada umoriti samo mislim da bi trebao probati i spavati!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, to je loše, tablete za spavanje pomoć.
| |||
| |||
| Koristim to. Ja dont znati razmišljati uzimajući stariji puno pomoglo. Koliko imaš godina? Ive čuo od nekih ljudi koji su od 48 sati povući ili više 'nighters sve ", a zatim imaju cikluse spavanja fiksno. Prijatelj to nekad, rekla je kinda strahovit, ali radili. Ukoliko dont stvarno vidu nesanice i liječnicima arnt Zabrinut sam wouldnt pokušati popraviti ga. Vi ste je rekao arnt pogođene tako izgleda kao da će dobiti mnogo posla učinjeno ili imati puno zabave na stranama . |
|
| |||
| |||
| yeh sam ga kao dobro. Koristio sam ga imati prilično loše, ali mislim da njegova sarting sleći sada. ja ću se oko 3-4 sata spavati jednu noć |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam 18, a ja sam ostao za više od 5 dana prije vratiti u runescape dana, i fino slepted nekoliko dana nakon toga, ali ja uvijek vratiti na svoju staru načine, ali im ne botherd je prijateljica je lol. |
|
| |||
| |||
| yeh sam ga kao dobro. Koristio sam ga imati prilično loše, ali mislim da njegova sarting sleći sada. ja ću se oko 3-4 sata spavati jednu noć |
|
| |||
| |||
| Ja rijetko spavaju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reading this thread izlječen od mina