kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Álmatlanság?

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2008, 19:54
Donor Group

Van itt valaki szenved Insomnia? Azt hiszem, hogy azt
Már az orvosok is, de mind azt mondták, hogy többet esznek, egészséges ... amit én már nem, mielőtt még folyamatban van. Ez nem azonos típusúak az elmúlt 10 évben most fogok aludni 3-4 órát, és akkor én szokás fáradt a legcsekélyebb további 30-36 óra. Aludni kevesebb, mint 18 órát egy héten. Ma este 9:30 én barátnõid anyám adta nekem 2 nagyon erős altatót, amikor azt mondom, nagyon erős ... így ő úgy 1 / 2 éjszakai és alszik egy jó 8-10 órát Még itt vagyok, a 2:50 még mindig éber hallgatása a barátnõmet horkol, ahogy ez a típus. Staying awake ilyen kis alvás nem volt hatással rám egyáltalán fizikailag vagy szellemileg, ami valószínűleg a docs, miért nem történik semmi róla.
Én csak azt akartam, hogy az a mellkasom valaki ugyanazon hajón vagy ismerek valakit, aki szenved, az ugyanaz?
Old December 27, 2008, 21:45
MJM
Donor Group

Van egy másik probléma. Én túl sokat aludni. Aludni tíz-tizenkét órán át minden este ... ez horrendous, ami nekem is, hogy minden nighters, mint ez.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old December 28, 2008, 03:23
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Van itt valaki szenved Insomnia? Azt hiszem, hogy azt
Már az orvosok is, de mind azt mondták, hogy többet esznek, egészséges ... amit én már nem, mielőtt még folyamatban van. Ez nem azonos típusúak az elmúlt 10 évben most fogok aludni 3-4 órát, és akkor én szokás fáradt a legcsekélyebb további 30-36 óra. Aludni kevesebb, mint 18 órát egy héten. Ma este 9:30 én barátnõid anyám adta nekem 2 nagyon erős altatót, amikor azt mondom, nagyon erős ... így ő úgy 1 / 2 éjszakai és alszik egy jó 8-10 órát Még itt vagyok, a 2:50 még mindig éber hallgatása a barátnõmet horkol, ahogy ez a típus. Staying awake ilyen kis alvás nem volt hatással rám egyáltalán fizikailag vagy szellemileg, ami valószínűleg a docs, miért nem történik semmi róla.
Én csak azt akartam, hogy az a mellkasom valaki ugyanazon hajón vagy ismerek valakit, aki szenved, az ugyanaz?
Igen im ugyanaz, én megyek aludni mintegy 4 és szálljon fel az 5-6ish, és amit én a napi lol
Volt, mint hogy az elmúlt 20yrs azt mondanám, nem zavar, soha nem lehet megunni csak hiszem, meg kell próbálnia, és alvás!

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old December 28, 2008, 07:14
Administrator Group

Ja, van rossz, altatók segíteni.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 28, 2008, 18:05
Csoport tagja

Használható. I dont know hiszem kezd idősebb segített sokat. Hány éves vagy? Ive hallottam néhány ember, aki húzza a 48 órát vagy annál több "minden nighters", és ezt követően azok alvás ciklusok rögzíteni. Barát volt, hogy egyszer azt mondta, hogy annyira szörnyű, de mûködött. Ha igazán dont előtt álmatlanság, és az orvosok Arnt nyugtalanítja i akar próbálja megjavítani. Azt is mondta, Arnt érinti úgy tűnik, mintha Ön is kap egy hatalmas munkát végzett, illetve sok-sok móka a felek .
Old December 29, 2008, 19:50
Csoport tagja

yeh Megvan is. Én is van elég rossz, de azt hiszem, hogy sarting jelentkeztek most. I will get körülbelül 3-4 óra alvás az éjszaka
Old December 29, 2008, 19:54
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Tengeralattjáró View Post
Használható. I dont know hiszem kezd idősebb segített sokat. Hány éves vagy? Ive hallottam néhány ember, aki húzza a 48 órát vagy annál több "minden nighters", és ezt követően azok alvás ciklusok rögzíteni. Barát volt, hogy egyszer azt mondta, hogy annyira szörnyű, de mûködött. Ha igazán dont előtt álmatlanság, és az orvosok Arnt nyugtalanítja i akar próbálja megjavítani. Azt is mondta, Arnt érinti úgy tűnik, mintha Ön is kap egy hatalmas munkát végzett, illetve sok-sok móka a felek .
Én 18, és én maradtam ki a több mint 5 nap, mielőtt visszatért a RuneScape napot, i slepted bírság néhány nappal azt követően, de én mindig Visszaállíthatom a régi módon, im botherd nem, de a barátnője is lol.
Old December 29 2008, 19:55
Csoport tagja

yeh Megvan is. Én is van elég rossz, de azt hiszem, hogy sarting jelentkeztek most. I will get körülbelül 3-4 óra alvás az éjszaka
Old December 30, 2008, 07:34
Donor Group

Ritkán aludni.
Old December 30, 2008, 08:18
Donor Group

Reading this thread cured enyém

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.