![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van itt valaki szenved Insomnia? Azt hiszem, hogy azt ![]() Már az orvosok is, de mind azt mondták, hogy többet esznek, egészséges ... amit én már nem, mielőtt még folyamatban van. Ez nem azonos típusúak az elmúlt 10 évben most fogok aludni 3-4 órát, és akkor én szokás fáradt a legcsekélyebb további 30-36 óra. Aludni kevesebb, mint 18 órát egy héten. Ma este 9:30 én barátnõid anyám adta nekem 2 nagyon erős altatót, amikor azt mondom, nagyon erős ... így ő úgy 1 / 2 éjszakai és alszik egy jó 8-10 órát Még itt vagyok, a 2:50 még mindig éber hallgatása a barátnõmet horkol, ahogy ez a típus. Staying awake ilyen kis alvás nem volt hatással rám egyáltalán fizikailag vagy szellemileg, ami valószínűleg a docs, miért nem történik semmi róla.Én csak azt akartam, hogy az a mellkasom valaki ugyanazon hajón vagy ismerek valakit, aki szenved, az ugyanaz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy másik probléma. Én túl sokat aludni. Aludni tíz-tizenkét órán át minden este ... ez horrendous, ami nekem is, hogy minden nighters, mint ez.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Volt, mint hogy az elmúlt 20yrs azt mondanám, nem zavar, soha nem lehet megunni csak hiszem, meg kell próbálnia, és alvás!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, van rossz, altatók segíteni.
| |||
| |||
| Használható. I dont know hiszem kezd idősebb segített sokat. Hány éves vagy? Ive hallottam néhány ember, aki húzza a 48 órát vagy annál több "minden nighters", és ezt követően azok alvás ciklusok rögzíteni. Barát volt, hogy egyszer azt mondta, hogy annyira szörnyű, de mûködött. Ha igazán dont előtt álmatlanság, és az orvosok Arnt nyugtalanítja i akar próbálja megjavítani. Azt is mondta, Arnt érinti úgy tűnik, mintha Ön is kap egy hatalmas munkát végzett, illetve sok-sok móka a felek . |
|
| |||
| |||
| yeh Megvan is. Én is van elég rossz, de azt hiszem, hogy sarting jelentkeztek most. I will get körülbelül 3-4 óra alvás az éjszaka |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én 18, és én maradtam ki a több mint 5 nap, mielőtt visszatért a RuneScape napot, i slepted bírság néhány nappal azt követően, de én mindig Visszaállíthatom a régi módon, im botherd nem, de a barátnője is lol. |
|
| |||
| |||
| yeh Megvan is. Én is van elég rossz, de azt hiszem, hogy sarting jelentkeztek most. I will get körülbelül 3-4 óra alvás az éjszaka |
|
| |||
| |||
| Ritkán aludni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reading this thread cured enyém