![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו פה סובל נדודי שינה? אני מאמין שאני צריך את זה ![]() אני כבר את הרופאים על זה אבל כל מה שהם אמרו היה לאכול יותר בריא ... ואני אפילו כבר עשה לפני הולך. היה את אותו דפוס של 10 השנים האחרונות, עכשיו, אני מתכוון לישון במשך 3-4 שעות ולאחר מכן אני מרגיש עייף הרגל של slightest עוד 30-36 שעות. אז אני ישן פחות 18 שעות בשבוע. הלילה 9:30 PM חברות אמא שלי נתן לי 2 כדורי שינה חזקים מאוד, כשאני אומר מאוד חזקים ... לשים את זה כך שהיא לוקחת 1 / 2 בלילה ו ישן טוב 8-10 שעות אני עדיין כאן בשעה 2:50 בבוקר עדיין ערני מקשיב לנחר בתור חברה שלי אני סוג זה. להישאר ער כאלה עם מעט שינה לא נראה לי בכלל השפעה פיזית או נפשית שהיא כנראה Docs למה לא עשיתי שום דבר על זה עדיין.אני רק רוצה להגיע לזה של החזה מישהו, באותו סירה או מכיר מישהו סובלת אותו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי בעיה אחרת. אני ישן יותר מדי. אני ישן עשר עד שתים עשרה שעות בכל לילה ... It's horrendous והנחיות יש לי לעשות את כל nighters כגון זה.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
היה ככה האחרון 20yrs הייתי אומר, לא מפריע לי, אני לא עייפה לקבל רק חושב שאני צריך לנסות לישון!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, שזה רע, לוחות ישנים לעזור.
| |||
| |||
| אני משתמש כדי. אני יודע לחשוב dont מקבל ישנים עזרו מאוד. בן כמה אתה? Ive שמעתי כמה אנשים למשוך 48 שעות או יותר 'כל nighters' ואז יש את מחזורי שינה קבועים. חבר עשה את זה פעם אחת, אמרו שזה היה די נורא, אבל זה עבד. אם אתה באמת dont דעתך על נדודי שינה והרופאים arnt מודאג wouldnt אני מנסה לתקן את זה. גם אתה אמרת שאתה arnt מושפעים כל כך זה נראה כאילו היית מקבל הרבה עבודה לעשות או אם יש לך הרבה כיף בבית הצדדים . |
|
| |||
| |||
| yeh יש לי אותו גם כן. היה לי את זה די רע, אבל אני חושב על מנת לשכך את sarting עכשיו. אני אקבל בערך 3-4 שעות שינה בלילה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני 18, ואני נשארתי כבר מעל ל 5 ימים לפני שוב את runescape ימים, אני בסדר slepted במשך כמה ימים אחרי זה, אבל אני תמיד לחזור אל הישן שלי דרכים, לא IM botherd אבל היא חברה LOL. |
|
| |||
| |||
| yeh יש לי אותו גם כן. היה לי את זה די רע, אבל אני חושב על מנת לשכך את sarting עכשיו. אני אקבל בערך 3-4 שעות שינה בלילה |
|
| |||
| |||
| אני כמעט ולא שינה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קריאה זו פתיל נרפא שלי