![]() |
|
| |||
| |||
| Kiekvienas čia patiria Nemiga? Tikiu, kad ji ![]() Aš į ją gydytojams, tačiau visi jie pasakė buvo daugiau valgyti sveika ... kurį aš jau ir anksčiau dar vyksta. Tai buvo tas pats modelis per pastaruosius 10 metų, aš miegoti 3-4 valandas ir tada aš įpratęs jausti nuovargį ir dar 30-36 valandas menkiausio. Aš miegu mažiau nei 18 valandų per savaitę. Šiąnakt 9:30 Mano draugei mama man 2 labai stiprus migdomieji, kai sakau labai galinga ... įdėti ją tokiu būdu ji laikosi 1 / 2 ir naktį miega gerai 8-10 valandų dar čia aš ne 2:50 dar wide awake klausytis mano draugė knarkti kaip I tipo šio. Budėjimas su tokia maža miego neatrodo poveikis man visi fiziškai ar protiškai, kuri yra tikriausiai kodėl dokumentai nebuvo padaryta nieko apie jį dar.Aš tik norėjau gauti, kad mano krūtinės bet tuo pačiu laivu arba žinote žmogų, kuris kenčia nuo tos pačios? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu kita problema. Aš miegu per daug. Aš miegu dešimt į dvylika valandų kiekvieną naktį ... tai siaubinga, ir mane verčia daryti visi nighters kaip šis.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Buvo panašūs, kad per pastaruosius 20yrs Sakyčiau, ne man rūpintis, aš niekada nepavargsta tik manau, turėtų išbandyti ir miegoti!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, kad jis blogas, miego tabletės padeda.
| |||
| |||
| Man naudoti. I dont know manau senėja padėjo daug. Kiek tau metų? Ive išgirsti žmonių, kurie traukti 48 ar daugiau valandų "visi nighters" ir tada turi savo miego ciklus, nustatytas. Draugas padarė ją vieną kartą, sakė, kad tai buvo kinda žiaurios, bet jis dirbo. If you dont really omenyje nemigą ir gydytojai Arnt neramu I wouldnt try to fix it. Jūs taip pat pasakė, kad tu Arnt paveikė jį taip, atrodo, kad galėtumėte patekti į darbą daug arba daug malonumo šalys . |
|
| |||
| |||
| yeh man ji taip pat. aš jį gana neblogai, bet manau, kad jos sarting išnyks dabar. aš gausiu apie 3-4 valandas miego naktį |
|
| |||
| |||
| Citata:
I'm 18, and I've išliko iki daugiau nei 5 dienas prieš Atgal į RuneScape dienų, aš slepted baudą už kelių dienų po to, bet aš visada grįžta atgal į savo senąjį, im not botherd bet draugei tai lol. |
|
| |||
| |||
| yeh man ji taip pat. aš jį gana neblogai, bet manau, kad jos sarting išnyks dabar. aš gausiu apie 3-4 valandas miego naktį |
|
| |||
| |||
| Aš retai miego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaitymas šioje temoje dūmuose mano