mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Bezmiegs?

Reply

Thread Tools
Old Decembris 27, 2008, 19:54
Donors Group

Default Bezmiegs?

Kāds šeit cieš no Bezmiegs? Es uzskatu, ka man tas
Es esmu bijis par to ārstu, bet visi viņi teica, bija ēst daudz veselīgu ... kuru es jau pirms tam vēl turpinās. Tas ir pats modeli, pēdējos 10 gadus, es gulēt 3-4 stundas un tad man paradis justies noguris ar mazāko vēl 30-36 stundas. Man gulēt mazāk nekā 18 stundas nedēļā. Šonakt 9:30 manas draudzenes māte man iedeva 2 ļoti spēcīgs miegazāles, kad es saku ļoti spēcīga ... ielieciet to šādā veidā viņas aizņem 1 / 2 a nakti un neguļ labu 8-10 stundas bet šeit es esmu 2:50 am still mīksta filca platmale klausoties manu draudzeni snore kā es, ievadiet to. Staying nomodā ar šādu maz miega nešķiet efekts man vispār fiziski vai garīgi, kas ir iespējams, kāpēc docs nav darīts nekas par to vēl.
Es tikai gribēja, ka manas krūtis kāds ir vienā laivā vai zināt kādu, kurš cieš no paša?
Old Decembris 27, 2008, 21:45
MJM
Donors Group

Default Bezmiegs?

Man ir dažādas problēmas. Es gulēt pārāk daudz. Es gulēt desmit uz divpadsmit stundām katru vakaru ... it's šausminošos un rada man ir jādara, piemēram visu nighters kā šī.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Decembris 28, 2008, 03:23
Moderator Group

Default Bezmiegs?

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Kāds šeit cieš no Bezmiegs? Es uzskatu, ka man tas
Es esmu bijis par to ārstu, bet visi viņi teica, bija ēst daudz veselīgu ... kuru es jau pirms tam vēl turpinās. Tas ir pats modeli, pēdējos 10 gadus, es gulēt 3-4 stundas un tad man paradis justies noguris ar mazāko vēl 30-36 stundas. Man gulēt mazāk nekā 18 stundas nedēļā. Šonakt 9:30 manas draudzenes māte man iedeva 2 ļoti spēcīgs miegazāles, kad es saku ļoti spēcīga ... ielieciet to šādā veidā viņas aizņem 1 / 2 a nakti un neguļ labu 8-10 stundas bet šeit es esmu 2:50 am still mīksta filca platmale klausoties manu draudzeni snore kā es, ievadiet to. Staying nomodā ar šādu maz miega nešķiet efekts man vispār fiziski vai garīgi, kas ir iespējams, kāpēc docs nav darīts nekas par to vēl.
Es tikai gribēja, ka manas krūtis kāds ir vienā laivā vai zināt kādu, kurš cieš no paša?
Yeah im pats, es iet gulēt ap 4 un piecelties 5-6ish un thats mani dienā lol
Bija līdzīgi, ka pēdējā 20yrs es teiktu, nav apgrūtināt mani, es nekad nogurst tikai domāju, ka man vajadzētu mēģināt gulēt!

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Decembris 28, 2008, 07:14
Administrator Group

Default Bezmiegs?

Yup, ir tas slikti, miega zāles palīdzību.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 28, 2008, 18:05
Loceklis

Default Bezmiegs?

I use to. Nezinu domāju, ka kļūst vecāki palīdzēja daudz. Cik jums gadu? IVE dzirdējuši par kādu cilvēku, kas pull 48 stundas vai vairāk "visu nighters", un tam ir miega cikliem fiksēts. Draugs darīja vienreiz, ka tā bija kinda horrible bet tā strādāja. Ja jūs dont tiešām prātā bezmiega un ārstiem Arnt uztrauc i wouldnt mēģināt salabot. Jūs arī teicāt, ka Arnt ietekmēt tā, lai tā šķiet kā jūs iegūtu daudz darbu, vai ir daudz jautrības ballītēs .
Old Decembris 29, 2008, 19:50
Loceklis

Default Bezmiegs?

Yeh i ir arī to. Es izmantoti, lai ir tā diezgan slikti, bet es domāju, ka tā sarting kristies tagad. i iegūs ap 3-4 stundām miega nakts
Old Decembris 29, 2008, 19:54
Donors Group

Default Bezmiegs?

Quote:
Originally Posted by Haun View Post
I use to. Nezinu domāju, ka kļūst vecāki palīdzēja daudz. Cik jums gadu? IVE dzirdējuši par kādu cilvēku, kas pull 48 stundas vai vairāk "visu nighters", un tam ir miega cikliem fiksēts. Draugs darīja vienreiz, ka tā bija kinda horrible bet tā strādāja. Ja jūs dont tiešām prātā bezmiega un ārstiem Arnt uztrauc i wouldnt mēģināt salabot. Jūs arī teicāt, ka Arnt ietekmēt tā, lai tā šķiet kā jūs iegūtu daudz darbu, vai ir daudz jautrības ballītēs .
I'm 18 un Esmu palika izveidots vairāk nekā 5 dienas pirms atpakaļ RuneScape dienu, i slepted sodanaudu dažas dienas pēc tam, bet man vienmēr atgriezties pie savas vecās veidus, im nav botherd bet draudzene ir lol.
Old Decembris 29, 2008, 19:55
Loceklis

Default Bezmiegs?

Yeh i ir arī to. Es izmantoti, lai ir tā diezgan slikti, bet es domāju, ka tā sarting kristies tagad. i iegūs ap 3-4 stundām miega nakts
Old Decembris 30, 2008, 07:34
Donors Group

Default Bezmiegs?

Es reti gulēt.
Old Decembris 30, 2008, 08:18
Donors Group

Default Bezmiegs?

Lasot šo pavedienu cured mine

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.