![]() |
|
| |||
| |||
| Kāds šeit cieš no Bezmiegs? Es uzskatu, ka man tas ![]() Es esmu bijis par to ārstu, bet visi viņi teica, bija ēst daudz veselīgu ... kuru es jau pirms tam vēl turpinās. Tas ir pats modeli, pēdējos 10 gadus, es gulēt 3-4 stundas un tad man paradis justies noguris ar mazāko vēl 30-36 stundas. Man gulēt mazāk nekā 18 stundas nedēļā. Šonakt 9:30 manas draudzenes māte man iedeva 2 ļoti spēcīgs miegazāles, kad es saku ļoti spēcīga ... ielieciet to šādā veidā viņas aizņem 1 / 2 a nakti un neguļ labu 8-10 stundas bet šeit es esmu 2:50 am still mīksta filca platmale klausoties manu draudzeni snore kā es, ievadiet to. Staying nomodā ar šādu maz miega nešķiet efekts man vispār fiziski vai garīgi, kas ir iespējams, kāpēc docs nav darīts nekas par to vēl.Es tikai gribēja, ka manas krūtis kāds ir vienā laivā vai zināt kādu, kurš cieš no paša? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir dažādas problēmas. Es gulēt pārāk daudz. Es gulēt desmit uz divpadsmit stundām katru vakaru ... it's šausminošos un rada man ir jādara, piemēram visu nighters kā šī.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Bija līdzīgi, ka pēdējā 20yrs es teiktu, nav apgrūtināt mani, es nekad nogurst tikai domāju, ka man vajadzētu mēģināt gulēt!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, ir tas slikti, miega zāles palīdzību.
| |||
| |||
| I use to. Nezinu domāju, ka kļūst vecāki palīdzēja daudz. Cik jums gadu? IVE dzirdējuši par kādu cilvēku, kas pull 48 stundas vai vairāk "visu nighters", un tam ir miega cikliem fiksēts. Draugs darīja vienreiz, ka tā bija kinda horrible bet tā strādāja. Ja jūs dont tiešām prātā bezmiega un ārstiem Arnt uztrauc i wouldnt mēģināt salabot. Jūs arī teicāt, ka Arnt ietekmēt tā, lai tā šķiet kā jūs iegūtu daudz darbu, vai ir daudz jautrības ballītēs . |
|
| |||
| |||
| Yeh i ir arī to. Es izmantoti, lai ir tā diezgan slikti, bet es domāju, ka tā sarting kristies tagad. i iegūs ap 3-4 stundām miega nakts |
|
| |||
| |||
| Quote:
I'm 18 un Esmu palika izveidots vairāk nekā 5 dienas pirms atpakaļ RuneScape dienu, i slepted sodanaudu dažas dienas pēc tam, bet man vienmēr atgriezties pie savas vecās veidus, im nav botherd bet draudzene ir lol. |
|
| |||
| |||
| Yeh i ir arī to. Es izmantoti, lai ir tā diezgan slikti, bet es domāju, ka tā sarting kristies tagad. i iegūs ap 3-4 stundām miega nakts |
|
| |||
| |||
| Es reti gulēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lasot šo pavedienu cured mine