rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Bezsenność?

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 grudnia 2008, 19:54
Grupa dawcy

Default Bezsenność?

Każdy, kto tu cierpi na bezsenność? Wierzę, że mam go
I've been do lekarzy, ale za to wszystko, co powiedział było jeść więcej zdrowych ... które już nie będzie, nawet przed. To było tego samego wzorca za ostatnie 10 lat teraz będę spać na 3-4 godzin, a potem czuje się zmęczony i wont w najmniejszym stopniu na kolejne 30-36 godzin. Ja sypiam mniej niż 18 godzin w tygodniu. Tonight 9:30 pm mojej dziewczyny matka dała mi 2 potężne środki nasenne, kiedy mówię potężne ... je w ten sposób, że ma 1 / 2 nocy i śpi dobrze 8-10 godzin jeszcze tu jestem na 2:50 am still szeroki awake słuchania moją dziewczyną chrapać jak i tego typu. Pobyt obudzić ze snu, takie trochę nie wydaje mi się skuteczna na wszystkich fizycznie lub psychicznie, które jest prawdopodobnie dlaczego dokumentów nie uczyniły nic o tym jeszcze.
Chciałem tylko, że dostać moje piersi ktoś w tej samej łodzi lub znacie kogoś, kto cierpi na to samo?
Old 27 grudnia 2008, 21:45
MJM
Grupa dawcy

Default Bezsenność?

Mam inny problem. I snu zbyt wiele. I spać dziesięć do dwanaście godzin co noc ... to horrendous i prowadzi mnie do do wszystkich nighters takie jak ten.

My System: Toshiba Satellite A200-28p

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo T8100
Płyta główna:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Pamięć RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Karta graficzna (y):
ATI HD 2600 XT
Karta dźwiękowa:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200 GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Seria Satellite A200
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (y):
15,4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operating System (-y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28. grudnia 2008, 03:23
Moderator grupy

Default Bezsenność?

Cytat:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Każdy, kto tu cierpi na bezsenność? Wierzę, że mam go
I've been do lekarzy, ale za to wszystko, co powiedział było jeść więcej zdrowych ... które już nie będzie, nawet przed. To było tego samego wzorca za ostatnie 10 lat teraz będę spać na 3-4 godzin, a potem czuje się zmęczony i wont w najmniejszym stopniu na kolejne 30-36 godzin. Ja sypiam mniej niż 18 godzin w tygodniu. Tonight 9:30 pm mojej dziewczyny matka dała mi 2 potężne środki nasenne, kiedy mówię potężne ... je w ten sposób, że ma 1 / 2 nocy i śpi dobrze 8-10 godzin jeszcze tu jestem na 2:50 am still szeroki awake słuchania moją dziewczyną chrapać jak i tego typu. Pobyt obudzić ze snu, takie trochę nie wydaje mi się skuteczna na wszystkich fizycznie lub psychicznie, które jest prawdopodobnie dlaczego dokumentów nie uczyniły nic o tym jeszcze.
Chciałem tylko, że dostać moje piersi ktoś w tej samej łodzi lub znacie kogoś, kto cierpi na to samo?
Tak im to samo, pójdę do łóżka około 4am i wstawać na 5-6ish i thats mnie na dzień lol
Został tak w ostatnim 20yrs chciałbym powiedzieć, nie bother me, I never get tired prostu uważam, powinien spróbować i spać!

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28 grudnia 2008, 07:14
Administrator Group

Default Bezsenność?

Yup, jego złe, śpiące tabletek pomoże.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 grudnia 2008, 18:05
Członek grupy

Default Bezsenność?

I Stosowanych. I dont know zdaniem coraz starsi pomogła partii. Ile masz lat? Ive usłyszał niektórych ludzi odciągnąć 48 godzin lub więcej "wszystkie nighters", a następnie ich stałych cykli snu. Przyjaciel zrobił to raz, powiedział, że kinda okropna, ale to działało. Jeśli naprawdę dont uwadze bezsenność i lekarzy Arnt martwi wouldnt i spróbować go naprawić. Możesz również powiedział, że Arnt dotknięte tak jak się wydaje, co można uzyskać wiele prac wykonanych lub mają wiele zabawy na strony .
Old 29 grudnia 2008, 19:50
Członek grupy

Default Bezsenność?

yeh mam go również. Miałem to całkiem źle, ale myślę, że jego sarting do cichnąć teraz. I będzie około 3-4 godzin snu nocnego
Old 29 grudnia 2008, 19:54
Grupa dawcy

Default Bezsenność?

Cytat:
Originally Posted by Haun View Post
I Stosowanych. I dont know zdaniem coraz starsi pomogła partii. Ile masz lat? Ive usłyszał niektórych ludzi odciągnąć 48 godzin lub więcej "wszystkie nighters", a następnie ich stałych cykli snu. Przyjaciel zrobił to raz, powiedział, że kinda okropna, ale to działało. Jeśli naprawdę dont uwadze bezsenność i lekarzy Arnt martwi wouldnt i spróbować go naprawić. Możesz również powiedział, że Arnt dotknięte tak jak się wydaje, co można uzyskać wiele prac wykonanych lub mają wiele zabawy na strony .
I'm 18, and I've stayed na ponad 5 dni przed powrotem w runescape dni, i slepted grzywny za kilka dni po tym, ale ja zawsze powrócić do mojej starej drogi, im nie botherd ale dziewczyna jest lol.
Old 29. grudnia 2008, 19:55
Członek grupy

Default Bezsenność?

yeh mam go również. Miałem to całkiem źle, ale myślę, że jego sarting do cichnąć teraz. I będzie około 3-4 godzin snu nocnego
Old 30 grudnia 2008, 07:34
Grupa dawcy

Default Bezsenność?

I rzadko snu.
Old 30 grudnia 2008, 08:18
Grupa dawcy

Default Bezsenność?

Czytanie tego wątku cured kopalni

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.