![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Każdy, kto tu cierpi na bezsenność? Wierzę, że mam go
![]() I've been do lekarzy, ale za to wszystko, co powiedział było jeść więcej zdrowych ... które już nie będzie, nawet przed. To było tego samego wzorca za ostatnie 10 lat teraz będę spać na 3-4 godzin, a potem czuje się zmęczony i wont w najmniejszym stopniu na kolejne 30-36 godzin. Ja sypiam mniej niż 18 godzin w tygodniu. Tonight 9:30 pm mojej dziewczyny matka dała mi 2 potężne środki nasenne, kiedy mówię potężne ... je w ten sposób, że ma 1 / 2 nocy i śpi dobrze 8-10 godzin jeszcze tu jestem na 2:50 am still szeroki awake słuchania moją dziewczyną chrapać jak i tego typu. Pobyt obudzić ze snu, takie trochę nie wydaje mi się skuteczna na wszystkich fizycznie lub psychicznie, które jest prawdopodobnie dlaczego dokumentów nie uczyniły nic o tym jeszcze.Chciałem tylko, że dostać moje piersi ktoś w tej samej łodzi lub znacie kogoś, kto cierpi na to samo?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mam inny problem. I snu zbyt wiele. I spać dziesięć do dwanaście godzin co noc ... to horrendous i prowadzi mnie do do wszystkich nighters takie jak ten.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
Został tak w ostatnim 20yrs chciałbym powiedzieć, nie bother me, I never get tired prostu uważam, powinien spróbować i spać!
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yup, jego złe, śpiące tabletek pomoże.
|
|||
|
|||
|
I Stosowanych. I dont know zdaniem coraz starsi pomogła partii. Ile masz lat? Ive usłyszał niektórych ludzi odciągnąć 48 godzin lub więcej "wszystkie nighters", a następnie ich stałych cykli snu. Przyjaciel zrobił to raz, powiedział, że kinda okropna, ale to działało. Jeśli naprawdę dont uwadze bezsenność i lekarzy Arnt martwi wouldnt i spróbować go naprawić. Możesz również powiedział, że Arnt dotknięte tak jak się wydaje, co można uzyskać wiele prac wykonanych lub mają wiele zabawy na strony
.
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh mam go również. Miałem to całkiem źle, ale myślę, że jego sarting do cichnąć teraz. I będzie około 3-4 godzin snu nocnego
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
I'm 18, and I've stayed na ponad 5 dni przed powrotem w runescape dni, i slepted grzywny za kilka dni po tym, ale ja zawsze powrócić do mojej starej drogi, im nie botherd ale dziewczyna jest lol.
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh mam go również. Miałem to całkiem źle, ale myślę, że jego sarting do cichnąć teraz. I będzie około 3-4 godzin snu nocnego
|
|
|
|||
|
|||
|
I rzadko snu.
|
|
|
||||||||||||