mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Insomnie?

Reply

Thread Tools
Old 27 decembrie 2008, 19:54
Grupul de donator

Default Insomnie?

Oricine aici suferi de insomnie? Cred că am să-l
Am fost la medici pentru el, dar tot mi-au spus a fost de a manca mai sanatos ... pe care am facut-o deja, chiar înainte de gând. A fost la fel de model pentru ultimii 10 ani acum, voi dormi pentru 3-4 ore şi apoi mi-am obiceiul simţiţi obosit, în cea mai mică pentru un alt 30-36 de ore. Am dormit mai puţin de 18 de ore pe săptămână. In seara asta 9:30 prietenele mele mama mi-a dat 2 pastile de dormit foarte puternic, atunci când spun foarte puternic ... pune-l în acest fel ea ia 1 / 2 o noapte şi doarme bine 8-10 oră Sunt încă aici, la 2:50 încă treaz de-a binelea de ascultare la prietena mea sforăi ca i acest tip. Staying trezit cu o astfel de puţin somn nu pare să-mi efect, la toate fizic sau mental, care este, probabil, de ce Docs nu au făcut încă nimic despre el.
Am vrut doar să-mi iau de piept oricine în aceeaşi barcă sau stiu de cineva care suferă de acelaşi lucru?
Old 27 decembrie 2008, 21:45
MJM
Grupul de donator

Default Insomnie?

Eu am o altă problemă. Am dormit prea mult. Am dormit zece la doisprezece oră în fiecare noapte ... e cumplit si duce la mine trebuie să faci toate nighters, cum ar fi acest lucru.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28 decembrie 2008, 03:23
Moderator Group

Default Insomnie?

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de kanoakavirus View Post
Oricine aici suferi de insomnie? Cred că am să-l
Am fost la medici pentru el, dar tot mi-au spus a fost de a manca mai sanatos ... pe care am facut-o deja, chiar înainte de gând. A fost la fel de model pentru ultimii 10 ani acum, voi dormi pentru 3-4 ore şi apoi mi-am obiceiul simţiţi obosit, în cea mai mică pentru un alt 30-36 de ore. Am dormit mai puţin de 18 de ore pe săptămână. In seara asta 9:30 prietenele mele mama mi-a dat 2 pastile de dormit foarte puternic, atunci când spun foarte puternic ... pune-l în acest fel ea ia 1 / 2 o noapte şi doarme bine 8-10 oră Sunt încă aici, la 2:50 încă treaz de-a binelea de ascultare la prietena mea sforăi ca i acest tip. Staying trezit cu o astfel de puţin somn nu pare să-mi efect, la toate fizic sau mental, care este, probabil, de ce Docs nu au făcut încă nimic despre el.
Am vrut doar să-mi iau de piept oricine în aceeaşi barcă sau stiu de cineva care suferă de acelaşi lucru?
Da im la fel, voi merge la culcare in jurul 4am şi să obţină până la 5-6ish şi thats mine pentru ziua lol
Cum ar fi fost ca, pentru ultima 20yrs aş spune, nu mă bate la cap, n-am mai obosesc doar cred că ar trebui să încercaţi şi dormi!

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28 decembrie 2008, 07:14
Administrator Group

Default Insomnie?

Da, să-l de rau, de dormit comprimate de ajutor.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 decembrie 2008, 18:05
Grupul de stat

Default Insomnie?

Eu folosesc pentru a. I dont know cred obtinerea mai vechi ajutat foarte mult. Câţi ani ai? Ive auzit de unii oameni care trage 48 ore sau mai mult, "toate nighters" şi apoi au cicluri de somn fix. Prieten a facut-o o dată, a spus că a fost ceva oribil, dar a mers. Dacă dont-adevăr seama de insomnie şi de medici arnt ingrijorat i wouldnt încerca să-l reparaţi. Puteţi, de asemenea, ai spus arnt afectate de acest lucru se pare ca te-ar lua o gramada de munca sau care au făcut o mulţime de distractiv la petreceri .
Old 29 decembrie 2008, 19:50
Grupul de stat

Default Insomnie?

yeh i avea, de asemenea. Eu am folosit pentru a face să fie destul de rău, dar cred că sa sarting pentru a se lăsa acum. i vor primi circa 3-4 ore de somn pe noapte
Old 29 decembrie 2008, 19:54
Grupul de donator

Default Insomnie?

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Haun View Post
Eu folosesc pentru a. I dont know cred obtinerea mai vechi ajutat foarte mult. Câţi ani ai? Ive auzit de unii oameni care trage 48 ore sau mai mult, "toate nighters" şi apoi au cicluri de somn fix. Prieten a facut-o o dată, a spus că a fost ceva oribil, dar a mers. Dacă dont-adevăr seama de insomnie şi de medici arnt ingrijorat i wouldnt încerca să-l reparaţi. Puteţi, de asemenea, ai spus arnt afectate de acest lucru se pare ca te-ar lua o gramada de munca sau care au făcut o mulţime de distractiv la petreceri .
Sunt 18, şi m-am rămas în sus pentru o perioadă de 5 zile înainte înapoi în runescape zile, i slepted bine, pentru câteva zile după aceea, dar mi-am reveni la vechea mea moduri, im nu botherd dar este prietena lol.
Old 29 decembrie 2008, 19:55
Grupul de stat

Default Insomnie?

yeh i avea, de asemenea. Eu am folosit pentru a face să fie destul de rău, dar cred că sa sarting pentru a se lăsa acum. i vor primi circa 3-4 ore de somn pe noapte
Old 30 decembrie 2008, 07:34
Grupul de donator

Default Insomnie?

Am dormit foarte rar.
Old 30 decembrie 2008, 08:18
Grupul de donator

Default Insomnie?

Citind acest thread vindecat meu

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.