![]() |
|
| |||
| |||
| Oricine aici suferi de insomnie? Cred că am să-l ![]() Am fost la medici pentru el, dar tot mi-au spus a fost de a manca mai sanatos ... pe care am facut-o deja, chiar înainte de gând. A fost la fel de model pentru ultimii 10 ani acum, voi dormi pentru 3-4 ore şi apoi mi-am obiceiul simţiţi obosit, în cea mai mică pentru un alt 30-36 de ore. Am dormit mai puţin de 18 de ore pe săptămână. In seara asta 9:30 prietenele mele mama mi-a dat 2 pastile de dormit foarte puternic, atunci când spun foarte puternic ... pune-l în acest fel ea ia 1 / 2 o noapte şi doarme bine 8-10 oră Sunt încă aici, la 2:50 încă treaz de-a binelea de ascultare la prietena mea sforăi ca i acest tip. Staying trezit cu o astfel de puţin somn nu pare să-mi efect, la toate fizic sau mental, care este, probabil, de ce Docs nu au făcut încă nimic despre el.Am vrut doar să-mi iau de piept oricine în aceeaşi barcă sau stiu de cineva care suferă de acelaşi lucru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu am o altă problemă. Am dormit prea mult. Am dormit zece la doisprezece oră în fiecare noapte ... e cumplit si duce la mine trebuie să faci toate nighters, cum ar fi acest lucru.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Cum ar fi fost ca, pentru ultima 20yrs aş spune, nu mă bate la cap, n-am mai obosesc doar cred că ar trebui să încercaţi şi dormi!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, să-l de rau, de dormit comprimate de ajutor.
| |||
| |||
| Eu folosesc pentru a. I dont know cred obtinerea mai vechi ajutat foarte mult. Câţi ani ai? Ive auzit de unii oameni care trage 48 ore sau mai mult, "toate nighters" şi apoi au cicluri de somn fix. Prieten a facut-o o dată, a spus că a fost ceva oribil, dar a mers. Dacă dont-adevăr seama de insomnie şi de medici arnt ingrijorat i wouldnt încerca să-l reparaţi. Puteţi, de asemenea, ai spus arnt afectate de acest lucru se pare ca te-ar lua o gramada de munca sau care au făcut o mulţime de distractiv la petreceri . |
|
| |||
| |||
| yeh i avea, de asemenea. Eu am folosit pentru a face să fie destul de rău, dar cred că sa sarting pentru a se lăsa acum. i vor primi circa 3-4 ore de somn pe noapte |
|
| |||
| |||
| Citat:
Sunt 18, şi m-am rămas în sus pentru o perioadă de 5 zile înainte înapoi în runescape zile, i slepted bine, pentru câteva zile după aceea, dar mi-am reveni la vechea mea moduri, im nu botherd dar este prietena lol. |
|
| |||
| |||
| yeh i avea, de asemenea. Eu am folosit pentru a face să fie destul de rău, dar cred că sa sarting pentru a se lăsa acum. i vor primi circa 3-4 ore de somn pe noapte |
|
| |||
| |||
| Am dormit foarte rar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Citind acest thread vindecat meu