menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Nespavosť?

Reply

Thread Tools
Old 27.prosince 2008, 19:54
Darcu Skupina

Default Nespavosť?

Je tu niekto trpí Nespavosť? Verím, že som to
Bol som k lekárovi pre neho, ale všetci hovorili, bolo jesť viac zdravých ... ktoré som už predtým dokonca ísť. Už je to ten istý model za posledných 10 rokov, budem spať za 3-4 hodiny a potom som zvyknutý cítiť unavení v najmenšom za iný 30-36 hodín. Spím menej ako 18 hodín týždenne. Tonight 9:30 pm mojej kamarátky matka mi dala 2 veľmi silné prášky na spanie, keď poviem veľmi silný ... to takhle ona berie 1 / 2 noc a spí dobre 8-10 hodín Zatím jsem tady v 2:50 am čoraz ostražitejší počúvať moje priateľky chrápe ako aj tento typ. Zostať nahor s takou trochu vyspat sa nezdá účinok mi vôbec fyzicky alebo psychicky, ktorá je pravdepodobne dôvod, prečo docs nemajú nič o tom ešte.
Len som chcel, aby si z mojich pŕs niekto na rovnakej lodi, alebo poznať niekoho, kto trpí rovnako?
Old 27.prosince 2008, 21:45
MJM
Darcu Skupina

Default Nespavosť?

Mám iný problém. Spím príliš veľa. Spím desať-dvanácthodiny každú noc ... je to strašný a vedie ma musíte urobiť všetko nighters ako je tento.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28. decembra 2008, 03:23
Moderátor skupiny

Default Nespavosť?

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
Je tu niekto trpí Nespavosť? Verím, že som to
Bol som k lekárovi pre neho, ale všetci hovorili, bolo jesť viac zdravých ... ktoré som už predtým dokonca ísť. Už je to ten istý model za posledných 10 rokov, budem spať za 3-4 hodiny a potom som zvyknutý cítiť unavení v najmenšom za iný 30-36 hodín. Spím menej ako 18 hodín týždenne. Tonight 9:30 pm mojej kamarátky matka mi dala 2 veľmi silné prášky na spanie, keď poviem veľmi silný ... to takhle ona berie 1 / 2 noc a spí dobre 8-10 hodín Zatím jsem tady v 2:50 am čoraz ostražitejší počúvať moje priateľky chrápe ako aj tento typ. Zostať nahor s takou trochu vyspat sa nezdá účinok mi vôbec fyzicky alebo psychicky, ktorá je pravdepodobne dôvod, prečo docs nemajú nič o tom ešte.
Len som chcel, aby si z mojich pŕs niekto na rovnakej lodi, alebo poznať niekoho, kto trpí rovnako?
Jo im rovnaké, ja pôjdem do postele okolo 4am a vstávať v 5-6ish a to je pre mňa deň lol
Bol rád, že za posledné 20yrs by som povedal, nie je mi to jedno, nikdy som si len myslíte, že som unavený, mal skúsiť a spať!

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28.prosince 2008, 07:14
Administrátor Skupina

Default Nespavosť?

Jo, majú to najhoršie, spacie tablety pomáhajú.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28.prosince 2008, 18:05
Člen Skupina

Default Nespavosť?

I use to. I dont think starnú vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive počul od niektorých ľudí, ktorí tahat 48 hodín alebo viac 'all nighters' a potom majú svoje pevné cykly spánku. Priateľovi som to raz povedal, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Ak ste naozaj dont pamäte nespavosť a lekári arnt strach i bych skúsiť opraviť. Vy ste tiež povedal arnt ovplyvnená to tak, že sa zdá, ako by ste si veľa práce, alebo majú veľa zábavy pri strany .
Old 29. decembra 2008, 19:50
Člen Skupina

Default Nespavosť?

Yeh jsem to rovnako. Použil som na to dosť zlý, ale myslím, že jeho sarting na opadne hned. Budem mať asi 3-4 hodín spánku za noc
Old 29. decembra 2008, 19:54
Darcu Skupina

Default Nespavosť?

Citácia:
Pôvodne Poslal Haun View Post
I use to. I dont think starnú vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive počul od niektorých ľudí, ktorí tahat 48 hodín alebo viac 'all nighters' a potom majú svoje pevné cykly spánku. Priateľovi som to raz povedal, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Ak ste naozaj dont pamäte nespavosť a lekári arnt strach i bych skúsiť opraviť. Vy ste tiež povedal arnt ovplyvnená to tak, že sa zdá, ako by ste si veľa práce, alebo majú veľa zábavy pri strany .
I'm 18, a ja som ostal až po dobu dlhšiu ako 5 dní pred späť v RuneScape dní, aj slepted pokuty za niekoľko dní po tomto, ale vždy som sa vrátiť späť k mojej starej spôsoby, im ne botherd, ale priateľka je lol.
Old 29. decembra 2008, 19:55
Člen Skupina

Default Nespavosť?

Yeh jsem to rovnako. Použil som na to dosť zlý, ale myslím, že jeho sarting na opadne hned. Budem mať asi 3-4 hodín spánku za noc
Old 30. decembra 2008, 07:34
Darcu Skupina

Default Nespavosť?

I zriedka spánok.
Old 30. decembra 2008, 08:18
Darcu Skupina

Default Nespavosť?

Čítanie tohto vlákno cured baňa

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.