![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je tu niekto trpí Nespavosť? Verím, že som to ![]() Bol som k lekárovi pre neho, ale všetci hovorili, bolo jesť viac zdravých ... ktoré som už predtým dokonca ísť. Už je to ten istý model za posledných 10 rokov, budem spať za 3-4 hodiny a potom som zvyknutý cítiť unavení v najmenšom za iný 30-36 hodín. Spím menej ako 18 hodín týždenne. Tonight 9:30 pm mojej kamarátky matka mi dala 2 veľmi silné prášky na spanie, keď poviem veľmi silný ... to takhle ona berie 1 / 2 noc a spí dobre 8-10 hodín Zatím jsem tady v 2:50 am čoraz ostražitejší počúvať moje priateľky chrápe ako aj tento typ. Zostať nahor s takou trochu vyspat sa nezdá účinok mi vôbec fyzicky alebo psychicky, ktorá je pravdepodobne dôvod, prečo docs nemajú nič o tom ešte.Len som chcel, aby si z mojich pŕs niekto na rovnakej lodi, alebo poznať niekoho, kto trpí rovnako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám iný problém. Spím príliš veľa. Spím desať-dvanácthodiny každú noc ... je to strašný a vedie ma musíte urobiť všetko nighters ako je tento.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Bol rád, že za posledné 20yrs by som povedal, nie je mi to jedno, nikdy som si len myslíte, že som unavený, mal skúsiť a spať!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, majú to najhoršie, spacie tablety pomáhajú.
| |||
| |||
| I use to. I dont think starnú vím hodně pomohlo. Kolik ti je let? Ive počul od niektorých ľudí, ktorí tahat 48 hodín alebo viac 'all nighters' a potom majú svoje pevné cykly spánku. Priateľovi som to raz povedal, že je docela hrozné, ale fungovalo to. Ak ste naozaj dont pamäte nespavosť a lekári arnt strach i bych skúsiť opraviť. Vy ste tiež povedal arnt ovplyvnená to tak, že sa zdá, ako by ste si veľa práce, alebo majú veľa zábavy pri strany . |
|
| |||
| |||
| Yeh jsem to rovnako. Použil som na to dosť zlý, ale myslím, že jeho sarting na opadne hned. Budem mať asi 3-4 hodín spánku za noc |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I'm 18, a ja som ostal až po dobu dlhšiu ako 5 dní pred späť v RuneScape dní, aj slepted pokuty za niekoľko dní po tomto, ale vždy som sa vrátiť späť k mojej starej spôsoby, im ne botherd, ale priateľka je lol. |
|
| |||
| |||
| Yeh jsem to rovnako. Použil som na to dosť zlý, ale myslím, že jeho sarting na opadne hned. Budem mať asi 3-4 hodín spánku za noc |
|
| |||
| |||
| I zriedka spánok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čítanie tohto vlákno cured baňa