мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Несаница?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Нов 2008, 19:54
Донаторска Група

Свако овде пате од несанице? Мислим имам га
Иве 'био на докторе за то, али све што је рекао је да једете више здрав ... што сам већ учинио још пре одласка. То је исти образац за последњих 10 година, ја ћу спавати за 3-4 сата и онда ја навика осетите умор у још најмање 30-36 часова. Ја спавати мање од 18 сати недељно. Вечерас 9:30 девојке моје мајке ми дали 2 врло моћна таблете за спавање, када кажем врло моћан ... ставио га на тај начин она траје 1 / 2 ноћ спава и добро 8-10 сати али овде сам на 2:50 још увек сасвим будан слушања својом девојком хркати док пишем ово. Одсједањем пробудити са таквим мало сна не чини ми се ефекат уопште физички или ментално, који је вероватно разлог зашто документи нису урадили ништа о томе још.
ЈА праведан тражен за добити да моје шкриња свако у истом броду или знате некога ко пати од исте?
Old 27. Нов 2008, 21:45
Донаторска Група

Имам другачији проблем. И слееп превише. Ја спавати десет до дванаест сати сваке ноћи ... то је грозан и води ме до морати чинити све нигхтерс, као што је овај.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 28. Нов 2008, 03:23
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы каноакавирус View Post
Свако овде пате од несанице? Мислим имам га
Иве 'био на докторе за то, али све што је рекао је да једете више здрав ... што сам већ учинио још пре одласка. То је исти образац за последњих 10 година, ја ћу спавати за 3-4 сата и онда ја навика осетите умор у још најмање 30-36 часова. Ја спавати мање од 18 сати недељно. Вечерас 9:30 девојке моје мајке ми дали 2 врло моћна таблете за спавање, када кажем врло моћан ... ставио га на тај начин она траје 1 / 2 ноћ спава и добро 8-10 сати али овде сам на 2:50 још увек сасвим будан слушања својом девојком хркати док пишем ово. Одсједањем пробудити са таквим мало сна не чини ми се ефекат уопште физички или ментално, који је вероватно разлог зашто документи нису урадили ништа о томе још.
ЈА праведан тражен за добити да моје шкриња свако у истом броду или знате некога ко пати од исте?
Да им иста, ја ћу ићи у кревет око 4 и остварите попуст од 5-6исх и тај дан за мене лол
Као да је за последњих 20ырс бих рећи, не сметају ми, ја никада уморити само мислим да би требало пробати и спавати!

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 28. Нов 2008, 07:14
Администратор Гроуп

Ыуп, то је лоше, таблете за спавање помоћ.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 28. Нов 2008, 18:05
Мембер Гроуп

Користим то. Ја донт кноткле размишљати узимајући старији пуно помогло. Колико имаш година? Иве чуо од неких људи који су од 48 сати повући или више 'нигхтерс све ", а затим имају циклусе спавања фиксно. Пријатељ то једном, казао је кинд страховито али то радили. Да те донт стварно виду несанице и лекарима арнт Забринут сам уоулднт покушати поправити га. Такође је рекао арнт сте погођени тако изгледа као да ће добити много посла учињено или да има пуно забаве на странама .
Old 29. Нов 2008, 19:50
Мембер Гроуп

ыех сам га као добро. Користио сам га да има прилично лоше, али мислим да његова сартинг слеце сада. ја ћу се око 3-4 сата спавати једну ноћ
Old 29. Нов 2008, 19:54
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Хаун View Post
Користим то. Ја донт кноткле размишљати узимајући старији пуно помогло. Колико имаш година? Иве чуо од неких људи који су од 48 сати повући или више 'нигхтерс све ", а затим имају циклусе спавања фиксно. Пријатељ то једном, казао је кинд страховито али то радили. Да те донт стварно виду несанице и лекарима арнт Забринут сам уоулднт покушати поправити га. Такође је рекао арнт сте погођени тако изгледа као да ће добити много посла учињено или да има пуно забаве на странама .
Ја сам 18, а ја сам остао за више од 5 дана пре вратити у рунесцапе дана, и фино слептед неколико дана након тога, али ја увек вратити на своју стару начине, али им не ботхерд је пријатељица је лол.
Old 29 про 2008, 19:55
Мембер Гроуп

ыех сам га као добро. Користио сам га да има прилично лоше, али мислим да његова сартинг слеце сада. ја ћу се око 3-4 сата спавати једну ноћ
Old 30. Нов 2008, 07:34
Донаторска Група

Ја ретко спавају.
Old 30. Нов 2008, 08:18
Донаторска Група

Реадинг тхис тхреад изљечен од мина

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц