![]() |
|
| |||
| |||
| Свако овде пате од несанице? Мислим имам га ![]() Иве 'био на докторе за то, али све што је рекао је да једете више здрав ... што сам већ учинио још пре одласка. То је исти образац за последњих 10 година, ја ћу спавати за 3-4 сата и онда ја навика осетите умор у још најмање 30-36 часова. Ја спавати мање од 18 сати недељно. Вечерас 9:30 девојке моје мајке ми дали 2 врло моћна таблете за спавање, када кажем врло моћан ... ставио га на тај начин она траје 1 / 2 ноћ спава и добро 8-10 сати али овде сам на 2:50 још увек сасвим будан слушања својом девојком хркати док пишем ово. Одсједањем пробудити са таквим мало сна не чини ми се ефекат уопште физички или ментално, који је вероватно разлог зашто документи нису урадили ништа о томе још.ЈА праведан тражен за добити да моје шкриња свако у истом броду или знате некога ко пати од исте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам другачији проблем. И слееп превише. Ја спавати десет до дванаест сати сваке ноћи ... то је грозан и води ме до морати чинити све нигхтерс, као што је овај.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Као да је за последњих 20ырс бих рећи, не сметају ми, ја никада уморити само мислим да би требало пробати и спавати!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыуп, то је лоше, таблете за спавање помоћ.
| |||
| |||
| Користим то. Ја донт кноткле размишљати узимајући старији пуно помогло. Колико имаш година? Иве чуо од неких људи који су од 48 сати повући или више 'нигхтерс све ", а затим имају циклусе спавања фиксно. Пријатељ то једном, казао је кинд страховито али то радили. Да те донт стварно виду несанице и лекарима арнт Забринут сам уоулднт покушати поправити га. Такође је рекао арнт сте погођени тако изгледа као да ће добити много посла учињено или да има пуно забаве на странама . |
|
| |||
| |||
| ыех сам га као добро. Користио сам га да има прилично лоше, али мислим да његова сартинг слеце сада. ја ћу се око 3-4 сата спавати једну ноћ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам 18, а ја сам остао за више од 5 дана пре вратити у рунесцапе дана, и фино слептед неколико дана након тога, али ја увек вратити на своју стару начине, али им не ботхерд је пријатељица је лол. |
|
| |||
| |||
| ыех сам га као добро. Користио сам га да има прилично лоше, али мислим да његова сартинг слеце сада. ја ћу се око 3-4 сата спавати једну ноћ |
|
| |||
| |||
| Ја ретко спавају. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Реадинг тхис тхреад изљечен од мина