![]() |
|
| |||
| |||
| Herkes burada uykusuzluk muzdarip? Ben i iman ![]() Bunun için doktorlar, ancak oldum onların daha sağlıklı yiyecek olduğunu söyledi ... i zaten daha önce hangi yaptım. Bu, son 10 yıl için aynı model oldu, ben 3-4 saat sonra başka bir 30-36 saat içinde küçük yorgun hissediyorum I alışkanlık uyku edeceğiz. Ben az uyku 18 saat bir hafta. Bu gece 9:30 benim sevgili annem ne zaman i çok güçlü demek çok güçlü uyku hapları, bana 2 verdi ... O gece 1 / 2 alır ve iyi bir 8-10 saat uyuyarak bu şekilde koy henüz Burada 2:50 am hala uyanık Yazdım bu benim kız arkadaşım horlama dinlerken geniş duyuyorum. Uyanık bu küçük uyku ile kalma tüm fiziksel veya zihinsel bir ihtimalle neden docs şey yapmadıysanız bana etkisi yok gibi gözüküyor hakkında henüz.Sadece almak istedim benim gögüsün aynı durumda kimse veya aynı kimden cekişiyor birini tanıyor musun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben farklı bir sorun var. Ben çok fazla uyumak. Ben on ila on iki saat, her gece uyku ... Bu korkunç ve bana tüm geceleri böyle yapmak zorunda neden olmaktadır.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Böyle son 20yrs olduğunu söyleyebilirim için beni rahatsız etmez Been, sadece ben deneyeyim ve uyku düşünüyorum yorgun asla!
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu kötü, uyku tabletleri yardım.
| |||
| |||
| Ben kullanın. Ben bilmiyorduysanız çok yardımcı Büyük elde düşünüyorum. Kaç yaşındasın? Ive eden 48 saat veya daha fazla 'tüm geceleri' ve sonra da uyku döngülerini sabit çekme bazı insanların duydum. Arkadaşı bir kez yaptım, bu tür korkunç ama çalıştı söyledi. Eğer gerçekten ve uykusuzluk akılda doktorlar tamir çalıştığınızda I wouldnt endişeli arnt dont. Ayrıca tarafından gibi çalışması yapıyorum bir çok tanınacak veya taraflar at eğlenceli olması bu gibi etkilenen arnt söyledi . |
|
| |||
| |||
| yeh i de var. Ben çok kötü, ama kendi sarting Şimdi sakinleşmek için düşünüyorum almak kullanılır. Bir gece gözünü 3-4 saat alır |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben 18 oldum, ve ben geri runescape gün önce üzerinden 5 gün, ama her zaman geri eski yollar geri dönmek sonra bir kaç gün i slepted ince kadar kaldık sonra, ama kız arkadaşı olduğunu botherd lol im değil. |
|
| |||
| |||
| yeh i de var. Ben çok kötü, ama kendi sarting Şimdi sakinleşmek için düşünüyorum almak kullanılır. Bir gece gözünü 3-4 saat alır |
|
| |||
| |||
| Ben nadiren uyku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu iplik benim tedavi Okuma