менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Безсоння?

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 грудня 2008, 19:54
Донор групи

Нікого тут страждають від безсоння? Я вважаю, що я його
Я був на лікарів, але всі вони говорили, було харчуватися більш здоровою ... які я вже зробив ще до того, збираємося. Це була тією ж схемою протягом останніх 10 років, я буду спати протягом 3-4 годин, а потім я втомилася звичаєм в найменшої ще 30-36 годин. Я сплю менше 18 годин на тиждень. Tonight 9:30 вечора мої подруги мати дала мені 2 дуже потужний снодійне, коли я кажу дуже потужний ... так висловитися вона займає 1 / 2 ночі і спить 8-10 годин гарного Але тут я в 2:50 ранку ще Wide Awake слухаючи мою подругу хропіння у міру введення цього. Staying Awake з таким мало спати не представляється ефекту мені все фізично або розумово яка, ймовірно, чому документи не зробили нічого про це не йде.
Я просто хотів отримати, що з грудей хто-небудь в одному човні або знаєте людини, яка страждає від того ж?
Old 27 грудня 2008, 21:45
MJM
Донор групи

У мене є інша проблема. Я сплю дуже багато. Я сплю десять дванадцять годин кожна ніч ... це жахливе і веде мене повинні зробити все, безсонних ночей, витрачених таких як цей.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28 грудня 2008, 03:23
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Нікого тут страждають від безсоння? Я вважаю, що я його
Я був на лікарів, але всі вони говорили, було харчуватися більш здоровою ... які я вже зробив ще до того, збираємося. Це була тією ж схемою протягом останніх 10 років, я буду спати протягом 3-4 годин, а потім я втомилася звичаєм в найменшої ще 30-36 годин. Я сплю менше 18 годин на тиждень. Tonight 9:30 вечора мої подруги мати дала мені 2 дуже потужний снодійне, коли я кажу дуже потужний ... так висловитися вона займає 1 / 2 ночі і спить 8-10 годин гарного Але тут я в 2:50 ранку ще Wide Awake слухаючи мою подругу хропіння у міру введення цього. Staying Awake з таким мало спати не представляється ефекту мені все фізично або розумово яка, ймовірно, чому документи не зробили нічого про це не йде.
Я просто хотів отримати, що з грудей хто-небудь в одному човні або знаєте людини, яка страждає від того ж?
Та їм же, я піду спати близько 4 ранку і вставати о 5-6ish і Thats мені на день LOL
Була така: за останні доза за 20 років, я б сказав, не заважай мені, я ніколи не втомлююся просто думаю, я повинен спробувати і спати!

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 28 грудня 2008, 07:14
Адміністратор групи

Ага, це є погано, снодійні допомогу.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 28 грудня 2008, 18:05
Член групи

Я використовую для. Я не знаю думаю старіє допомогла багато чого. Скільки вам років? Ів чув від деяких людей, які смикають 48 годин або більше "всіх безсонних ночей, витрачених", а потім мають свої цикли сну виправлена. Друг же його один раз, сказав, що це потрапило цікаве, але він працював. Якщо ви не бачите дійсно безсоння, і лікарі Arnt турбуюся Wouldnt спробувати виправити її. Ви також сказали, що Arnt постраждалих від так здається, що ви отримаєте багато роботи або приємного спілкування на вечірках .
Old 29 грудня 2008, 19:50
Член групи

Yeh я його. Раніше в мене це дуже погано, але я вважаю своїм sarting вщухати зараз. Я отримаю близько 3-4 годин сну вночі
Old 29 грудня 2008, 19:54
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Haun View Post
Я використовую для. Я не знаю думаю старіє допомогла багато чого. Скільки вам років? Ів чув від деяких людей, які смикають 48 годин або більше "всіх безсонних ночей, витрачених", а потім мають свої цикли сну виправлена. Друг же його один раз, сказав, що це потрапило цікаве, але він працював. Якщо ви не бачите дійсно безсоння, і лікарі Arnt турбуюся Wouldnt спробувати виправити її. Ви також сказали, що Arnt постраждалих від так здається, що ви отримаєте багато роботи або приємного спілкування на вечірках .
Мені 18, а я залишився до більше 5 днів до тому в Runescape днів, я slepted штрафу за кілька днів після цього, але я завжди повернутися до мого старого шляху, їм не botherd але подруга LOL.
Old 29 грудня 2008, 19:55
Член групи

Yeh я його. Раніше в мене це дуже погано, але я вважаю своїм sarting вщухати зараз. Я отримаю близько 3-4 годин сну вночі
Old 30 грудня 2008, 07:34
Донор групи

Я рідко сну.
Old 30 грудня 2008, 08:18
Донор групи

Редінг цій темі вилікувати мої

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.