![]() |
|
| |||
| |||
| Нікого тут страждають від безсоння? Я вважаю, що я його ![]() Я був на лікарів, але всі вони говорили, було харчуватися більш здоровою ... які я вже зробив ще до того, збираємося. Це була тією ж схемою протягом останніх 10 років, я буду спати протягом 3-4 годин, а потім я втомилася звичаєм в найменшої ще 30-36 годин. Я сплю менше 18 годин на тиждень. Tonight 9:30 вечора мої подруги мати дала мені 2 дуже потужний снодійне, коли я кажу дуже потужний ... так висловитися вона займає 1 / 2 ночі і спить 8-10 годин гарного Але тут я в 2:50 ранку ще Wide Awake слухаючи мою подругу хропіння у міру введення цього. Staying Awake з таким мало спати не представляється ефекту мені все фізично або розумово яка, ймовірно, чому документи не зробили нічого про це не йде.Я просто хотів отримати, що з грудей хто-небудь в одному човні або знаєте людини, яка страждає від того ж? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є інша проблема. Я сплю дуже багато. Я сплю десять дванадцять годин кожна ніч ... це жахливе і веде мене повинні зробити все, безсонних ночей, витрачених таких як цей.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Була така: за останні доза за 20 років, я б сказав, не заважай мені, я ніколи не втомлююся просто думаю, я повинен спробувати і спати!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ага, це є погано, снодійні допомогу.
| |||
| |||
| Я використовую для. Я не знаю думаю старіє допомогла багато чого. Скільки вам років? Ів чув від деяких людей, які смикають 48 годин або більше "всіх безсонних ночей, витрачених", а потім мають свої цикли сну виправлена. Друг же його один раз, сказав, що це потрапило цікаве, але він працював. Якщо ви не бачите дійсно безсоння, і лікарі Arnt турбуюся Wouldnt спробувати виправити її. Ви також сказали, що Arnt постраждалих від так здається, що ви отримаєте багато роботи або приємного спілкування на вечірках . |
|
| |||
| |||
| Yeh я його. Раніше в мене це дуже погано, але я вважаю своїм sarting вщухати зараз. Я отримаю близько 3-4 годин сну вночі |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Мені 18, а я залишився до більше 5 днів до тому в Runescape днів, я slepted штрафу за кілька днів після цього, але я завжди повернутися до мого старого шляху, їм не botherd але подруга LOL. |
|
| |||
| |||
| Yeh я його. Раніше в мене це дуже погано, але я вважаю своїм sarting вщухати зараз. Я отримаю близько 3-4 годин сну вночі |
|
| |||
| |||
| Я рідко сну. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Редінг цій темі вилікувати мої