![]() |
|
| |||
| |||
| Hi όλα, αυτή είναι η πρώτη μου και μετά Ψάχνω για κάποια συμβουλή. Έχω σκέψης σχετικά με τη λήψη ενός iPhone καθώς απελευθέρωση αλλά μόνο δυσκολία είναι η τιμή. Έχω αναζητούν online για διαφορά επιλογές για να παρακαμφθεί αυτό. Έχω συναντήσει και κάποιες αναφορές στο ελεύθερο iPhone παραπομπής συστήματα και αναρωτήθηκε αν κάποιος είχε χρησιμοποιήσει τέτοια συστήματα για να τους iPhone. Το καθεστώς έχω εξετάζουμε είναι για youtube, Ξέρει κανείς αν αυτά τα προγράμματα εργασίας; <LINK REMOVED> Ποιες συνδέσεις με αυτό το site: <LINK REMOVED> Φαίνεται ότι το σύστημα σας επιτρέπει να έχετε ένα ελεύθερο iphone παραπέμποντας τους άλλους και στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μόνο τη σύμβαση από την O2. |
|
| |||
| |||
| Είναι ονομάζεται πυραμίδα απάτη. Οι εγκληματίες σε τίποτα δεν θα σταματήσει. Να θυμάστε αυτό που λέει "Δεν υπάρχει τίποτα το πραγματικά ελεύθερο" |
|
| |||
| |||
| Spot για Evilfantasy. Απλά δεν εμπίπτουν για αυτού του είδους τα προσφέρει, δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι κάνουν Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, αυτό είναι συνήθως.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις συμβουλές |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια καλύτερα RAM (επίσης Ανοικτό σε προσφορά) | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 11 | 28 Απρ 2009 14:55 |
| Ποιες βέλτιστες καλύτερη προσφορά; | SamerKrazer | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 9 Φεβ 2008 20:46 |
| Lil q για το iphone | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 12 | 28 Δεκ. 2007 17:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |