![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, זה ההודעה הראשונה שלי, ואני מחפש עצה. אני כבר מתחיל לחשוב על שם של iPhone מאז לשחרר אלא רק תקיעה הנקודה היא המחיר. הייתי מסתכל מקוונים עבור ההפרש אפשרויות להגיע עגולים זה. אני צריך לבוא על פני כמה הפניות ללא תשלום iPhone ו סכימות הפניה תוהה אם מישהו היה בשימוש כזה כדי לקבל את סכימות iPhone. את סכימת אני כבר מסתכל על זה ב-YouTube, האם מישהו יודע אם אלו סכימות עובד? <LINK REMOVED> אילו קישורים באתר: <LINK REMOVED> נראה את סכימת מאפשר לך לקבל ללא תשלום על ידי הפניית iPhone אחרים ואז אתה יכול לקבל את החוזה בין O2. |
|
| |||
| |||
| זה נקרא פירמידה הונאה. עבריינים יפסיקו משום דבר. זכור זה אומר "אין שום דבר לא באמת בחינם" |
|
| |||
| |||
| מקום על Evilfantasy. רק לא ליפול במלכודת מציע סוג של אלה, למרבה הצער, אנשים רבים לעשות בברכה ג 'ייסון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה נראה טוב מכדי להיות אמיתי, זה הוא בדרך כלל.
|
| |||
| |||
| תודה על העצה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה מכירת ראם (גם פתח להציע) | 4d (Fordy (פורד) אולי | ג 'יי משמש השוק | 11 | -28 לאפריל 2009 14:55 |
| אילו הטוב ביותר טוב יותר להציע? | SamerKrazer | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 9th פברואר 2008 20:46 |
| ליל ותשובות על iPhone | Hat, ג 'ימי | דיון Off topic | 12 | -28 דצמבר 2007 17:31 |
| שרשרת כלים | |
| |