![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, acesta este primul meu post şi Caut un sfat. I s-au gandit la obtinerea un iPhone de la lansare, dar numai acolo lipit punct este preţul. Eu am fost în căutarea online pentru diferenţa opţiuni pentru a obţine această rundă. Am găsit unele referiri la liber iPhone sesizării schemele şi intreb daca cineva a folosit astfel de sisteme pentru a obţine lor iPhone. Schema am căutat este cel de pe youtube, nu stiu pe nimeni în cazul în care aceste sisteme de muncă? <LINK REMOVED> Care link-uri către acest site: <LINK REMOVED> Se pare ca acest sistem vă permite să obţineţi un cont gratuit iPhone, cu referire alţii şi atunci poţi obţine doar contractul de la O2. |
|
| |||
| |||
| Se numeşte o piramida înşelătorie. Infractorii se va opri de la nimic. Amintiţi-vă acest lucru spunând că "Nu este nimic cu adevărat liber" |
|
| |||
| |||
| Spot pe Evilfantasy. Doar nu se încadrează în acest tip de oferte, din păcate, mulţi oameni nu Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă se pare prea frumos ca să fie adevărat, acesta este de obicei.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi |
![]() |
|
| Marcaje |