![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobře, když jsem skončil s tématem o fóru "ispy" Stránka cheesepuff mysleli, že je to hra, která byla dissapointed že to nebyla, takže tady jsem jeho hru, měli byste znát pravidla ispy, takže jediný rozdíl je v tom, že zde má být část fóra, každý se dá odhadnout, pak počkejte na originální plakát říct, jestli je někdo právo, pak je-li někdo, mohou se po příštích. Můžete jen po jednom na čas (ne dvojí vysílání buď)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SUPERAntiSpyware:?
| |||
| |||
| Dobrý hádat, ale ne. |
|
| |||
| |||
| podpis |
|
| |||
| |||
| Dalším dobrým hádat, ale ještě ne. Clue: Já bych vám řekne, nebo jsem možná ne, záleží na tom, jak se cítím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| obrazovka
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Ještě ne, 1 více hádat od někoho, pak jsem si říkal všechny a vybrat si jinou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ispy | thingie2 | Společenství Novinky a chat | 6 | 20 června 2008 13:26 |
| ISpy nefunguje | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 8 | 1. květen 2008 12:39 |
| Thread Nástroje | |
| |