![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, καλά όταν δημοσιεύτηκε ένα θέμα για το φόρουμ "ispy" σελίδα cheesepuff Νόμιζα ότι ήταν ένα παιχνίδι, και dissapointed ήταν ότι δεν ήταν, μέχρι εδώ είμαι καθιστώντας το παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες της ispy ώστε η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ πρέπει να είναι ένα μέρος του φόρουμ, μπορεί κανείς να μαντέψει κάθε τότε περιμένουμε την αρχική αφίσα να πω αν κάποιος έχει δίκιο, τότε αν κάποιος, μπορεί μετά επόμενο. Μπορείτε να υστέρων μόνο ένα κάθε φορά (δεν υπάρχει διπλό απόσπαση είτε)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SUPERAntiSpyware:?
| |||
| |||
| Καλή μαντέψει, αλλά δεν. |
|
| |||
| |||
| υπογραφή |
|
| |||
| |||
| Ένα άλλο καλό, αλλά ακόμα δεν μαντέψει. Clue: Θα ήθελα να σας δώσω μια ιδέα, ή εγώ δεν θα μπορούσε, ανάλογα με το πώς νιώθω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| οθόνη
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ακόμα δεν της 1 πάνω από το μαντέψει κάποιος τότε θα σας πει όλα, και να επιλέξετε ένα άλλο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ispy | thingie2 | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 20 Ιουν 2008 13:26 |
| ISpy δεν λειτουργεί | evilfantasy | Κοινότητας Νέα & Chat | 8 | 1η Μαΐου 2008 12:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |