![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, bine, atunci când am postat un subiect pe forum despre "ispy" pagina cheesepuff crezut ca a fost un joc, şi a fost dissapointed că nu a fost, asa ca aici am ceea ce face un joc, trebuie să ştiţi regulile de ispy, deci de doar diferenţe este că aici trebuie să fie o parte dintr-un forum, orice se poate ghici apoi aşteptaţi original poster de a spune dacă cineva are dreptate, atunci, dacă cineva este, ei pot posta următoare. Puteţi doar un post la un moment dat (nu postaţi fie dublu)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SUPERAntiSpyware:?
| |||
| |||
| Bine ghicit, dar nu. |
|
| |||
| |||
| semnătura |
|
| |||
| |||
| un alt bun, dar încă nu ghicesc. Indiciu: S-ar putea să vă dau un indiciu, sau s-ar putea sa nu, în funcţie de cum mă simt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ecran
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Inca nu, 1 mai ghici de la cineva, atunci am sa-ti spun tot, şi a alege un alt. |
![]() |
|
| Marcaje |