по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Jobcenter - подписване от - Обявяване Спестовни

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти Февруари 2009, 07:29
Член Група

Аз подписано днес, но на въпроса ми е, когато тя ме попита метеорологични или не имаш някакви пари в себе си ток, спестяванията и ISA сметка казах да, и после тя ме сортиране код и номера на сметката, така, ако наистина ви излъгах, че да може да се намери посочени сама???, всичко искам да знам е времето те ви плащат по-малко, или ако не веднага, след като разбират, имаш пари в банковата си
Old 6-ти Февруари 2009, 07:38
Номер на групата

Как ви дойде на подписването на 24? Смятах, че е за нас мързеливи тийнейджъри
Old 6-ти Февруари 2009, 07:56
Номер на групата

опитайте този сайт

http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757

или Google 'работа, търсещи помощ "

от този сайт: "Вие ще получите по-малко, ако имат спестявания над £ 6000. Ако имат спестявания над £ 16000 вие вероятно няма да се ползват."
Old 8-ми февруари, 2009, 18:25
Член Група

Im отидем до jobcenter 2morro и Айв ли да ми банкови отчети Всичко, което искате да знаете е, ще те взема Айв Прекарах £ 360 за ново под бас или обичай те интересува какво да харчите парите си за
Old 8-ми февруари, 2009, 19:16
Номер на групата

Това на пари е да се да ти помогна, докато вие търсите работа, не за нов под & лично удоволствие и т.н. аз очаквам те ще взема под внимание.
Old 9-ти февруари 2009, 07:15
Номер на групата

Ако имате платена NI вноски и са били уволнени от работа, имате право на 6 месеца вноската на базата работа надбавка. Това е правото и въпреки че тя може да бъде необходимо да се покаже строително дружество или банкови извлечения за да докаже своя размера на спестяванията, вие не трябва да се обоснове как и къде похарчени някой от Вашите спестявания.
Принос Въз основа работа Помощи не е "означава изпитват", тя е права за 6 месеца, предоставяйки ви са активно търсещи работа, поради това, ако решите да похарчите по розови пера и campagne, това зависи изцяло от вас

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9-ти февруари 2009, 13:37
Номер на групата

ако имате големи спестявания те обичай да ви ЗСВ те очакват да живеят от вашите спестявания .. Никога не казвам и аз никога не са спестяванията и те никога не разбра

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.34GHZ овърклокнат! Athlon64 3000 +
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1,50 концерт DDR
Графична карта (и):
256MB PCI G-Force
Звукова карта:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY въздушно охлаждане радиатор
Мрежа / Интернет:
девствена 50Mbps
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Window's 7 Ultimate
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc