menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 6.února 2009, 07:29
Člen Skupina

Dnes jsem podepsal, ale moje otázka je, když mě požádal o počasí nebo ne máš nějaké peníze u vás běžné a spořící účet a ISA jsem řekl ano, a pak si vzal můj jakýsi kód a číslo účtu, takže pokud jste opravdu lhal, že se podařilo nalézt mimo sebe?, Chci vědět, je počasí, které vám platili méně, nebo pokud se nic, jakmile zjistíte, že máš peníze v bance
Old 6.února 2009, 07:38
Dárce Skupina

Jak to vaše podpisu na 24? myslel, že byl pro nás líné teenagery
Old 6.února 2009, 07:56
Dárce Skupina

zkuste tuto stránku

http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757

nebo Google 'Uchazeči o příspěvek'

z této stránky: "Získáte méně, pokud máte úspory přes 6000 liber. Máte úspory více než 16.000 liber, pravděpodobně nebude nárok."
Old 8.února 2009, 18:25
Člen Skupina

im jít do Jobcenter 2morro a IVE mám vzít můj bankovní výpisy všech Chci vědět, je, že bude vyzvednout IVE strávil jen 360 liber na nové sub kužel nebo zvyklý, že péče co utratit i peníze na
Old 8.února 2009, 19:16
Dárce Skupina

Že peníze, které vám pomohou se přitom budete hledat práci není pro nové sub & osobní potěšení atd. Očekávám, že bude brát v úvahu.
Old 9.února 2009, 07:15
Dárce Skupina

Pokud máte placené NI Příspěvky a byly byli propuštěni z práce, máte nárok na 6 měsíců příspěvek založené Uchazeči o zaměstnání příspěvku. Jedná se o oprávnění, a přesto, že může být nezbytné prokázat, stavební spořitelny nebo banky výpisů k prokázání vaší výši úspor, nemáte důvod, jak a kde jste strávili některý z vašich úspor.
Příspěvek zaloľená Uchazeči o zaměstnání Kapesné není "znamená zkouší", je nárok na dobu 6 měsíců, pokud jste aktivně hledají práci, a proto, pokud se rozhodnete strávit na růžové peří a campagne, že je zcela na vás

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9.února 2009, 13:37
Dárce Skupina

Pokud máte velké úspory jsou zvyklý dát JSA očekávají vás žít vaše úspory .. nikdy neřekl a nikdy mít i spoření a nikdy zjistil

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.