![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dnes jsem podepsal, ale moje otázka je, když mě požádal o počasí nebo ne máš nějaké peníze u vás běžné a spořící účet a ISA jsem řekl ano, a pak si vzal můj jakýsi kód a číslo účtu, takže pokud jste opravdu lhal, že se podařilo nalézt mimo sebe?, Chci vědět, je počasí, které vám platili méně, nebo pokud se nic, jakmile zjistíte, že máš peníze v bance
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak to vaše podpisu na 24? myslel, že byl pro nás líné teenagery
|
|
|
|||
|
|||
|
zkuste tuto stránku
http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 nebo Google 'Uchazeči o příspěvek' z této stránky: "Získáte méně, pokud máte úspory přes 6000 liber. Máte úspory více než 16.000 liber, pravděpodobně nebude nárok." |
|
|
|||
|
|||
|
im jít do Jobcenter 2morro a IVE mám vzít můj bankovní výpisy všech Chci vědět, je, že bude vyzvednout IVE strávil jen 360 liber na nové sub kužel nebo zvyklý, že péče co utratit i peníze na
|
|
|
|||
|
|||
|
Že peníze, které vám pomohou se přitom budete hledat práci není pro nové sub & osobní potěšení atd. Očekávám, že bude brát v úvahu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud máte placené NI Příspěvky a byly byli propuštěni z práce, máte nárok na 6 měsíců příspěvek založené Uchazeči o zaměstnání příspěvku. Jedná se o oprávnění, a přesto, že může být nezbytné prokázat, stavební spořitelny nebo banky výpisů k prokázání vaší výši úspor, nemáte důvod, jak a kde jste strávili některý z vašich úspor.
Příspěvek zaloľená Uchazeči o zaměstnání Kapesné není "znamená zkouší", je nárok na dobu 6 měsíců, pokud jste aktivně hledají práci, a proto, pokud se rozhodnete strávit na růžové peří a campagne, že je zcela na vás
Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud máte velké úspory jsou zvyklý dát JSA očekávají vás žít vaše úspory .. nikdy neřekl a nikdy mít i spoření a nikdy zjistil