![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπέγραψα για σήμερα, αλλά η ερώτησή μου είναι, όταν μου ζήτησε να τον καιρό ή δεν έχεις καθόλου χρήματα σας στο σημερινό, η εξοικονόμηση και ISA υπόψη είπα ναι και στη συνέχεια πήρε μου κωδικός και αριθμός λογαριασμού, ώστε πραγματικά αν είπε ψέματα ότι είναι σε θέση να βρουν καθορίζονται εαυτό;;;, θα ήθελα να μάθω είναι καιρός να σας πληρώνουν λιγότερο ή εάν δεν αμέσως μόλις μάθετε έχεις χρήματα στον τραπεζικό σας |
|
| |||
| |||
| Πώς να σας υπογραφή, στις 24; Νόμιζα ότι ήταν για μας τεμπέλης εφήβους |
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε αυτό το site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 Google ή "άτομα που αναζητούν εργασία αποζημίωση" από αυτό το site: "Θα έχετε λιγότερο αν έχετε εξοικονόμηση άνω των £ 6000. Αν έχετε εξοικονόμηση άνω των £ 16.000 τότε μάλλον δεν θα τύχουν". |
|
| |||
| |||
| im θα το jobcenter 2morro και IVE έχεις να μου τραπεζικών λογαριασμών όλα θέλω να μάθω είναι που θα παραλάβετε IVE δαπανήθηκαν μόνο £ 360 για ένα νέο υποσημείο γούφερ ή συνηθίζει τους νοιάζει τι θ δαπανούν τα λεφτά μου για |
|
| |||
| |||
| Τα χρήματα αυτά είναι για να σας βοηθήσει να καθορίζονται, ενώ μπορείτε να αναζητήσει μια θέση εργασίας για ένα νέο που δεν υπο & προσωπική ευχαρίστηση κλπ Αναμένω ότι θα ληφθεί υπόψη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε NI καταβάλλονται εισφορές και έχουν απολυθεί από την εργασία, έχετε δικαίωμα σε 6 μήνες συνεισφορά βασίζεται Jobseekers Επίδομα. Αυτό είναι ένα δικαίωμα, και παρόλο που μπορεί να είναι αναγκαίο να δείχνουν Building Society Καταστάσεις Τράπεζας ή για να αποδείξει το ποσό των αποταμιεύσεων, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο δαπανώνται ή οποιαδήποτε από τις οικονομίες σας.
Συμβολή Βασισμένο Jobseekers Επίδομα δεν είναι "είναι δοκιμασμένο", είναι ένα δικαίωμα για 6 μήνες, παρέχοντας σας αναζητούν ενεργά εργασία, ως εκ τούτου, εάν επιλέξετε να δαπανούν για ροζ φτερά και εκστρατεία, που εξαρτώνται πλήρως από εσάς Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν έχετε μια μεγάλη εξοικονόμηση που συνηθίζει να σας δώσουμε ΚΑΕ περιμένουν να ζείτε της εξοικονόμησης σας .. Ποτέ δεν έλεγα και ποτέ δεν έχουν αποταμιεύσεις και ποτέ δεν έμαθε