μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Jobcenter - Υπογραφή για - Δήλωση Ταμιευτήριο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 07:29
Μέλος Ομάδα

Υπέγραψα για σήμερα, αλλά η ερώτησή μου είναι, όταν μου ζήτησε να τον καιρό ή δεν έχεις καθόλου χρήματα σας στο σημερινό, η εξοικονόμηση και ISA υπόψη είπα ναι και στη συνέχεια πήρε μου κωδικός και αριθμός λογαριασμού, ώστε πραγματικά αν είπε ψέματα ότι είναι σε θέση να βρουν καθορίζονται εαυτό;;;, θα ήθελα να μάθω είναι καιρός να σας πληρώνουν λιγότερο ή εάν δεν αμέσως μόλις μάθετε έχεις χρήματα στον τραπεζικό σας
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 07:38
Ομάδα Δωρητών

Πώς να σας υπογραφή, στις 24; Νόμιζα ότι ήταν για μας τεμπέλης εφήβους
Old 6 Φεβρουαρίου, 2009, 07:56
Ομάδα Δωρητών

δοκιμάστε αυτό το site

http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757

Google ή "άτομα που αναζητούν εργασία αποζημίωση"

από αυτό το site: "Θα έχετε λιγότερο αν έχετε εξοικονόμηση άνω των £ 6000. Αν έχετε εξοικονόμηση άνω των £ 16.000 τότε μάλλον δεν θα τύχουν".
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 18:25
Μέλος Ομάδα

im θα το jobcenter 2morro και IVE έχεις να μου τραπεζικών λογαριασμών όλα θέλω να μάθω είναι που θα παραλάβετε IVE δαπανήθηκαν μόνο £ 360 για ένα νέο υποσημείο γούφερ ή συνηθίζει τους νοιάζει τι θ δαπανούν τα λεφτά μου για
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 19:16
Ομάδα Δωρητών

Τα χρήματα αυτά είναι για να σας βοηθήσει να καθορίζονται, ενώ μπορείτε να αναζητήσει μια θέση εργασίας για ένα νέο που δεν υπο & προσωπική ευχαρίστηση κλπ Αναμένω ότι θα ληφθεί υπόψη.
Old 9 Φεβρουαρίου 2009, 07:15
Ομάδα Δωρητών

Αν έχετε NI καταβάλλονται εισφορές και έχουν απολυθεί από την εργασία, έχετε δικαίωμα σε 6 μήνες συνεισφορά βασίζεται Jobseekers Επίδομα. Αυτό είναι ένα δικαίωμα, και παρόλο που μπορεί να είναι αναγκαίο να δείχνουν Building Society Καταστάσεις Τράπεζας ή για να αποδείξει το ποσό των αποταμιεύσεων, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο δαπανώνται ή οποιαδήποτε από τις οικονομίες σας.
Συμβολή Βασισμένο Jobseekers Επίδομα δεν είναι "είναι δοκιμασμένο", είναι ένα δικαίωμα για 6 μήνες, παρέχοντας σας αναζητούν ενεργά εργασία, ως εκ τούτου, εάν επιλέξετε να δαπανούν για ροζ φτερά και εκστρατεία, που εξαρτώνται πλήρως από εσάς

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 Φεβρουαρίου 2009, 13:37
Ομάδα Δωρητών

αν έχετε μια μεγάλη εξοικονόμηση που συνηθίζει να σας δώσουμε ΚΑΕ περιμένουν να ζείτε της εξοικονόμησης σας .. Ποτέ δεν έλεγα και ποτέ δεν έχουν αποταμιεύσεις και ποτέ δεν έμαθε

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.