![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I danas je potpisala, ali moje pitanje je kada je pitao mene ili ne vremenske imaš bilo koji novac u vas trenutni, štednje i ISA obzir da sam rekao, a zatim uze moju poredak kod i broj računa pa stvarno ako je lagao moći naći van sebe?, sve želim znati je vremenska oni vam platiti manje ili ako ništa čim doznate imate novaca na vaš bankovni |
|
| |||
| |||
| Kako doći na Vaše potpisivanje na 24? mislio da je za nas učmao tinejdžera |
|
| |||
| |||
| probati ovaj site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 ili Google 'doplatak traže posao' s tom mjestu: "Vi ćete, ako imate manje štednju preko £ 6000. Ako imate štednju preko 16.000 £ vjerojatno neće kvalificirati." |
|
| |||
| |||
| im ide na jobcenter 2morro i Ive got uzeti moj bankovni izjave sve želim znati je što će podići ive pravedan potrošeno 360 £ na novu sub woofer ili navika briga što sam ih potrošiti moj novac na |
|
| |||
| |||
| To je novac koji će vam pomoći da se, dok vas tražiti posao ne za novi sub & osobni užitak etc Očekujem da će to uzeti u obzir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste platili NI i prilozi su suvišne s posla, imate pravo na 6 mjeseci doprinosa temelji nezaposlenih Allowance. To je pravo i iako svibanj biti potrebno pokazati banke ili štedno Izjave dokazati vaš iznos štednje, ne morate da se opravda ili gdje se proveo bilo koji od vaših štednju.
Doprinos Based nezaposlenih Allowance nije "znači testiran", to je pravo za 6 mjeseci, pod uvjetom da ste aktivno traže posao, dakle ako se odlucite da provedete na ružičasta perja i campagne, koji je u potpunosti ovisi o vama My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako imate velike uštede oni navika vam JSA oni očekuju vas živi vaše uštede .. nikad ne reci u imati štednju ja nikada i oni nikada otkriven