![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én a mai napon aláírt, de kérdéses, mikor megkérdezte, időjárás, vagy nem tudsz pénzt az Ön aktuális, megtakarítási számla és ISA mondtam igen, és aztán elvette a rendezési kódot és a számlaszámot úgy igazán, ha ő hazudott, hogy megtalálják ki magát???, annyit akarok tudni időjárás ők fizet kevesebbet, vagy ha nem, amint megtudja, hogy van pénz a bank |
|
| |||
| |||
| Hogyan jön el aláírását az a 24? gondoltam, hogy nekünk lusta tinédzserek |
|
| |||
| |||
| try this site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 vagy a Google "Munkakeresők támogatás" az oldalon: "Nem lesz kevesebb, ha Önnek megtakarítást jelent, a 6000 £. Ha a megtakarítások több mint 16.000 £ akkor valószínűleg nem fog felelni." |
|
| |||
| |||
| im megyünk a Jobcenter 2morro és ive got to take my bankszámlakivonatok Én akarok tudni fognak pick up ive csak kiégett 360 £ egy új al-es mélysugárzó, vagy ők szokás érdekel, mit költeni a pénzem a |
|
| |||
| |||
| Ezt a pénzt arra, hogy segítsen, miközben te keres munkát, nem egy új al & személyes öröm stb számítok, akkor vedd figyelembe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha már kifizetett NI járulékokról és már elbocsátott egy munkát, akkor a jogosult a 6 hónapos hozzájárulást Munkakeresők juttatás. Ez a jogosultság, és bár szükség lehet arra, hogy Building Society vagy banki nyilatkozatok, hogy a megtakarítások összegét, nem kell indokolni, hogyan és hol költik el az esetleges megtakarításokat.
Hozzájárulást Munkakeresők támogatásra nem ": a vizsgált, de a jogosultságot a 6 hónapos, és Ön aktívan munkát keres, tehát ha úgy döntesz, hogy költsd a rózsaszín toll és campagne, ez teljesen rajtad múlik My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van egy nagy megtakarítási azokat szokás kapsz JSA várnak, hogy él az Ön mentés .. és soha nem mondja, hogy én soha megtakarításokat, és soha nem találták meg
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák bejelentkezik Flickr | csaj | Web böngésző és FTP Clients | 4 | Augusztus 27, 2009 16:37 |
| HP Jornada 560 PDA - Probléma a Daylight Savings Time | JMetters | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 24. március 2009 04:18 |
| Jelentkezés a problémákat Messenger. | marshtomp8 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 18 | 7. június 2008 11:26 |
| Téma eszközök | |
| |