![]() |
|
| |||
| |||
| חתמתי על היום, אבל השאלה שלי היא, כאשר היא שאלה אותי מזג אויר או לא יש לך כסף אתה הנוכחית, חשבון חיסכון ו-ISA אמרתי כן ואז היא לקחה את מיין קוד מספר חשבון כך שאם באמת שיקרת היא תצליח למצוא את עצמה???, כל מה שאני רוצה לדעת הוא מזג האוויר הם ישלמו לך פחות או כלום אם ברגע שהן לגלות יש לך כסף הבנק שלך |
|
| |||
| |||
| איך את החתימה על ב 24? חשבתי שזה היה לנו נוער להעצל |
|
| |||
| |||
| נסה את האתר הזה http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 או Google 'מחפשי עבודה הקצבה' מאותו אתר: "אתה תקבל פחות, אם יש לך מעל חיסכון £ 6,000. אם יש לך מעל חיסכון £ 16,000 אתה כנראה לא יהיה זכאי". |
|
| |||
| |||
| IM ללכת jobcenter 2morro ו ive חייב לקחת את הבנק כל מה שאני רוצה לדעת הוא הם פשוט להרים ive ביליתי £ 360 חדשה או תת woofer wont אכפת להם מה אני מבזבז את כספי על |
|
| |||
| |||
| את הכסף היא לעזור לך בזמן שאתה לחפש עבודה חדשה לא משנה ואישי עונג וכו 'אני מצפה שהם יקבלו את זה בחשבון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם שילם ניקל תרומות וכן בוצעה מיותר מ עבודה, אתה זכאי 6 חודשים תרומה מבוססת Jobseekers הקצבה. זהו הזכאות ועל אף שהוא עשוי להיות נחוץ כדי להציג או חברת הבנייה הבנק להוכיח את סכום החיסכון, אין צורך להצדיק או האופן שבו אתה בילית את כל החיסכון.
תרומה בהתבסס Jobseekers הקצבה היא לא "היא מבחן", היא הזכאות ל 6 חודשים, ולספק לך שמחפשים עבודה באופן פעיל, ולכן אם אתה בוחר להוציא את זה על ורוד feathers ו campagne, זה תלוי אך ורק בך המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך חסכונות גדולים הם נותנים לך הרגל JSA הם מצפים לך לחיות שלך לשמור .. U לעולם לא אומר שאני לא צריך חיסכון והם אף פעם לא נמצא מחוץ