![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es parakstīts šodien, bet mans jautājums ir, kad viņa man jautāja, laika apstākļu vai jums ir nauda tu tekošiem un ISA vērā teicu jā un tad viņa ņēma manu veida kods un konta numuru, lai tiešām, ja jūs meloja viņa varētu atrast no sevis?, es gribu zināt, ir laika viņi jums samaksāt mazāk vai nekas, tiklīdz tie uzzinātu jums naudu savā bankas |
|
| |||
| |||
| Kāpēc jūsu parakstīšanu ar 24? domāja, ka bija mums slinks pusaudžiem |
|
| |||
| |||
| try this site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 vai Google "Darba meklētāju pabalsts" no šīs vietas: "Jūs saņemsiet mazāk, ja jums ir ietaupījumi pārsniedz GBP 6000. Ja Jums ietaupīt vairāk nekā 16.000 £ visticamāk, nevar pretendēt. |
|
| |||
| |||
| im dodas uz Jobcenter 2morro un ive got ņem manu kontu izrakstus viss, ko es vēlos zināt, viņi uzņemt IVE tikai izlietotās £ 360 par jaunu sub woofer vai paradis tās aprūpi, kas man tērēt savu naudu uz |
|
| |||
| |||
| Ka nauda ir palīdzēt jums, uzturoties jums meklēt darbu nevis jaunas apakšprogrammas un personas prieku utt es ceru, ka viņi ņems to vērā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jums ir jāmaksā NI iemaksām un ir atlaisti no darba, jums ir tiesības uz 6 mēnešiem iemaksas, kas pamatojas meklētāji pabalstu. Tas ir tiesības, un kaut arī var būt vajadzīgi, lai pierādītu Building Society vai bankas paziņojumus, lai pierādītu jūsu ietaupījumus, jums nav jāpamato kā un kur iztērēti kādu no jūsu ietaupījumiem.
Iemaksas, kas pamatojas meklētāji pabalsts nav "ir pārbaudīta", ir tiesības uz 6 mēnešiem, kas sniedz jums aktīvi meklē darbu, tāpēc, ja vēlaties pavadīt to rozā spalvas un campagne, kas ir pilnībā atkarīgs no jums Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja jums ir liels ietaupījums tie paradis jums JSA viņi gaida, lai jūs dzīvotu jūsu glābšanas .. nekad teikt u ir ietaupījums es nekad, un tie nekad noskaidrojām
![]() |
|
| Bookmarks |