![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I podpisana w dniu dzisiejszym, ale moje pytanie brzmi, kiedy poprosił mnie o pogodzie lub nie masz pieniędzy masz bieżące, oszczędnościowe i ISA uwagę i tak powiedział, a następnie wzięła mój kod i numer konta, tak naprawdę, jeśli kłamali, że można było znaleźć obecnie sama?, wszystko chcę wiedzieć jest pogoda płacą mniej lub jeśli masz nic, jak tylko dowiedzieć się, że masz pieniądze w banku |
|
| |||
| |||
| Dlaczego swojego podpisu w dniu 24? uważało, że był dla nas leniwy nastolatków |
|
| |||
| |||
| try this site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 lub Google "Osoby poszukujące pracy dodatek" z tej witryny: "You'll get mniej, jeśli masz oszczędności powyżej £ 6000. Jeśli masz oszczędności powyżej £ 16000 to prawdopodobnie nie będzie się kwalifikowała. |
|
| |||
| |||
| im going to the Jobcenter 2morro i ive got do mojego banku oświadczenia wszystkich Chcę wiedzieć, to będą one podnieść ive just spędził £ 360 na nową lub sub woofer wont one care what I wydawać pieniądze na |
|
| |||
| |||
| To pieniądze, które pomogą Ci się podczas poszukiwania pracy nie dla nowego sub-osobowych przyjemność itp. Mam nadzieję, że weźmie to pod uwagę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz płacone ubezpieczenie i zostali zwolnieni z pracy, jesteś uprawniony do 6 miesięcy w oparciu wkład pracy Allowance. Jest to uprawnienie, a mimo to mogą być konieczne, aby pokazać Building Society lub wyciągi bankowe udowodnić swoje kwotę oszczędności, nie trzeba uzasadniać, jak i gdzie spędził wszystkich swoich oszczędności.
Na wkład pracy zasiłek nie jest "oznacza przetestowany", jest to prawo do 6 miesięcy, o ile jesteś aktywnie poszukujący pracy, więc jeśli zdecydujesz się spędzić go na różowo piór i campagne, że zależy wyłącznie od Ciebie My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli masz duże oszczędności ich przyzwyczajenie daje JSA oczekują na żywo swoich oszczędności .. never say u have oszczędności i nigdy i nigdy nie dowiedział się
![]() |
|
| Zakładki |