![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am semnat la data de azi, dar întrebarea mea este, atunci când ea mi-a cerut de vreme sau nu ai nici un ban în tine la curent, cont de economii şi ISA am spus da şi atunci ea mi-a luat un fel de cod şi de numărul de cont atât de adevărat, dacă aţi fi minţit în ea putea să-şi găsească în ea???, toate vreau sa stiu este vremea ei plăti mai puţin sau nimic, dacă în cel mai scurt timp vor afla că ai bani în contul dvs. bancar |
|
| |||
| |||
| Cum de dvs. cu privire la semnarea, la 24? crezut că a fost pentru noi leneş adolescenti |
|
| |||
| |||
| încercaţi acest site http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 sau Google "Solicitanţii de locuri de muncă alocaţie" de la faptul că site-ul: "Veţi primi mai puţin, dacă aveţi de economii de peste £ 6000. Dacă aveţi de economii de peste £ 16,000 probabil nu se va califica." |
|
| |||
| |||
| im duc la Jobcenter 2morro ive şi am să-mi iau banca declaraţiile toate vreau sa stiu se vor ridica doar ive petrecut £ 360 pe un nou sub Woofer sau au obiceiul pasa de ce i-mi petrec de bani pe |
|
| |||
| |||
| Asta este de bani pentru a vă ajuta să vă uitaţi în timp ce pentru un loc de muncă nu pentru un nou sub & personal placere etc astept ei vor lua în considerare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aţi plătit NI contribuţii şi au fost concediaţi de la un loc de muncă, aveţi dreptul la 6 luni, pe bază de contribuţie Alocaţie de locuri de muncă. Acest lucru este un drept şi, deşi poate fi necesar să se arate Building Society sau Banca Declaratii de a vă dovedi suma de economii, nu trebuie să justifice cum sau de unde aţi cheltuit nici unul din economii.
Contribuţia Bazat Alocaţie de locuri de muncă nu este "înseamnă testat", este un drept de 6 luni, oferindu-vă căutăm activ de lucru, de aceea, dacă alegeţi să-şi petreacă o pe pene de culoare roz şi CAMPAGNE, care este în întregime până la tine Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dacă aveţi o mare economii au obiceiul să te JSA le aştept să vii de economisire .. nu spun u au economii şi niciodată n-am aflat niciodată nu au