![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dnes som podpísal, ale moje otázka je, keď ma požiadal o počasí alebo ne máš nejaké peniaze u vás bežné a sporiteľské účet a ISA som povedal áno, a potom si vzal môj akýsi kód a číslo účtu, takže ak ste naozaj klamal, že sa podarilo nájsť mimo seba?, Chcem vedieť, je počasie, ktoré vám platili menej, alebo ak sa nič, ak zistíte, že máš peniaze v banke |
|
| |||
| |||
| Ako to vaša podpise na 24? myslel, že bol pre nás líné teenagery |
|
| |||
| |||
| skúste túto stránku http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 alebo Google 'Uchádzači o príspevok' z tejto stránky: "Získate menej, ak máte úspory cez 6000 libier. Máte úspory viac ako 16.000 libier, pravdepodobne nebude nárok." |
|
| |||
| |||
| im ísť do Jobcenter 2morro a IVE mám vziať môj bankové výpisy všetkých Chcem vedieť, je, že bude vyzvednout IVE strávil len 360 libier na nové sub kužeľ alebo zvyknutý, že starostlivosť čo minúť i peniaze na |
|
| |||
| |||
| Že peniaze, ktoré vám pomôžu sa pritom budete hľadať prácu nie je pre nové sub & osobné potešenie atď Očakávam, že bude brať do úvahy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte platené NI Príspevky a boli boli prepustení z práce, máte nárok na 6 mesiacov príspevok založené Uchádzači o zamestnanie príspevku. Jedná sa o oprávnenie, a napriek tomu, že môže byť potrebné preukázať, stavebné sporiteľne alebo banky výpisov na preukázanie vašej výške úspor, nemáte dôvod, ako a kde ste strávili niektorý z vašich úspor.
Príspevok zaloľená Uchádzači o zamestnanie Vreckové nie "znamená skúša", je nárok na dobu 6 mesiacov, ak ste aktívne hľadajú prácu, a preto, ak sa rozhodnete stráviť na ružové peria a campagne, že je úplne na vás Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte veľké úspory sú zvyknutý dať JSA očakávajú vás žiť vaše úspory .. nikdy nepovedal a nikdy mať aj sporenia a nikdy zistil
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy Podpis do Flickr | jane | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 27. augusta 2009 16:37 |
| HP Jornada 560 PDA - Problém s letný čas Úspory | JMetters | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 24. marca 2009 04:18 |
| Autogramiáda v problémoch s kuriérom. | marshtomp8 | Email, VoIP & IM Diskusia | 18 | 7 júna 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |