![]() |
|
| |||
| |||
| Bugün, ancak imzalanan sorduğum soru ne zaman bana ya da sana, şimdiki tasarruf ve ISA hesap evet dedi ve sonra o kadar çok varsa o öğrenebilirsiniz yalan benim sort kodu ve hesap numarası aldı para var hava değil sorulur dışarı siz banka para var da bulmak kendini dışarı?, tüm i bilmek istiyorsanız size veya hemen hiçbir şey daha az ödeme hava olduğunu |
|
| |||
| |||
| Nasıl 24 adresinde imza mi? Bu bizim için tembel gençlere sanıyordum |
|
| |||
| |||
| Bu siteyi deneyin http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 veya Google 'İş arayanlar yardımı' Eğer 6000 £ üzerinde tasarruf var siteden: "Siz daha az alacaksınız. Eğer 16.000 £ muhtemelen hak not üzerinde tasarruf var." |
|
| |||
| |||
| Sohbet ve jobcenter 2morro gidip, ive tüm banka tablolar için var bilmek istiyorum sadece yeni bir alt Woofer veya alışkanlık onlar Benim para ödemeniz bakımı 360 YTL harcandı ive almak olacaktır |
|
| |||
| |||
| Bu para bir iş için yeni bir alt ve kişisel zevk etc bunlar dikkate al umuyoruz değil bak da dışarı size yardımcı olmaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Katkıları NI ücretli bir iş gelen gereksiz yapılmış, 6 ay katkılar için iş Allowance temel hakları vardır. Bu bir hak ve birlikte Tasarruf sizin miktar kanıtlamak için Bina Toplum veya Banka Tablolar göstermek için gerekli olabilir, nasıl veya haklı burada herhangi bir tasarruf harcama yok.
Aktif, bu yüzden eğer pembe tüyler ve Campagne üzerinde harcama yapmak, bu tamamen size tercih çalışmak istiyorlar katkı göre iş Ödeneği "" test aracı değil, 6 ay süreyle bir yetki, sen veren Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer size JSA onlar sizin tasarruf .. canlı bekliyoruz vermek alışkanlık büyük bir tasarruf var U tasarruf asla ve onlar öğrendim asla söylemek asla
![]() |
|
| Bookmarks |