![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я підписав сьогодні, але на моє питання, коли вона запитала мене про погоду або ви не отримали ніяких грошей у поточному вас, заощадження і ISA рахунком я сказав "так", а потім вона взяла мій код сортування та номер рахунку, насправді таке, якщо ви збрехали вона зможе знайти із себе??, все що я хочу знати погоду платять менше, або, якщо нічого, як тільки вони дізнаються, що ви отримали гроші в банку |
|
| |||
| |||
| Чому ваш підписання на 24? подумав, що було для нас ледачих підлітків |
|
| |||
| |||
| спробуйте цей сайт http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...rk/DG_10018757 або роботи Google "притулку посібники" з цього сайту: "Ви будете отримувати менше, якщо у вас є економія понад £ 6000. Якщо у вас є економія понад £ 16000 вам, ймовірно, не будуть мати права". |
|
| |||
| |||
| їм буде Jobcenter 2morro і Ive Got брати мої заяви банку Все, що я хочу знати, чи будуть вони забрати Ive витратили £ 360 на новій Woofer південь чи Зазвичай вони піклуються, що я витрачаю гроші на |
|
| |||
| |||
| Ці гроші, щоб допомогти вам у той час як ви дивитеся на роботу не для нових суб & особистого задоволення і т.д. Я сподіваюся, вони візьмуть це до уваги. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви заплатили Н.І. внесках і були звільнені з роботи, ви маєте право на 6 місяців з урахуванням внеску здобувача посібників. Це право і хоча це може бути необхідним, щоб показати будівельному суспільстві або виписки з банківських рахунків, щоб довести вашу суму заощаджень, вам не доведеться пояснити, яким чином і де ви провели будь-який з ваших заощаджень.
Вклад На Здобувачі Посібник не є "потребу", це права на 6 місяців, забезпечуючи вас активно шукають роботу, тому якщо ви вирішили витратити їх на рожеві пір'я і Campagne, що це повністю залежить від вас Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є великі заощадження, вони звичай давати вам JSA вони чекають, щоб ви жили у Вашій економії .. Ніколи не говори U мають заощадження я ніколи й ніколи не дізнався
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з входом в Flickr | Jane | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 27 серпня 2009 16:37 |
| HP Jornada 560 PDA - Проблема з літнього часу | JMetters | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 24 березня 2009 04:18 |
| Підписання в задачах з Messenger. | marshtomp8 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 18 | 7 червня 2008 11:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |