![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam samo prošao Security + ispita. Nisam korištenje strašno mnogo resursa .. u Sybex (bijelo i crveno) + sigurnost knjige s velikim pojašnjenja i dodatnih istraživanja o IPSEC, Kerebos, i digitalnog potpisa iz raznih internet stranicama. i korišten hotcerts.com Security + ispita. hotcerts pitanja sada bili u pravu. većina pitanja koje sam došao iz hotcerts.com pitanja |
|
| |||
| |||
| bravo!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Kako je sigurnost + ispit? Je li to teško? Ja ću biti potrebno da se pripremaju za ispit u bliskoj budućnosti i sam pitate što treba tražiti i bilo izvrsno resursa. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neto + CERT Ispit Promjena? | Ltcompt21 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 3. travanj 2009 12:21 |
| A + CompTia obuka i ispit | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 29. Ruj 2008 20:00 |
| SSL Sigurnosni | sdghosh | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 27. studeni 2007 14:20 |
| Rezultati ispita: ( | necromancier | Off Topic Discussion | 5 | 22. listopad 2007 08:14 |
| Niska resource sigurnosti | Ovan | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 24. srpnja 2007 03:27 |
| Thread Tools | |
| |