![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak telt Security + exam. Én nem használja nagyon sok a források .. a Sybex (fehér és piros) biztonsági + könyv széles körű felvilágosítást és további kutatások mintegy IPSEC, Kerebos, valamint a digitális aláírás különböző internetes oldalakon. és a használt hotcerts.com Security + exam. hotcerts kérdéseket most már. A legtöbb kérdést, amelyet én érkezett hotcerts.com kérdések |
|
| |||
| |||
| Szép munka!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Hogy van a biztonsági + vizsga? Is it hard? Én leszek előkészítése, hogy azt a vizsgát, a közeli jövőben, és kíváncsi vagyok, mit keresnek, valamint a kiváló források. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nettó + Cert Písomky megváltoztatása? | Ltcompt21 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 3. április 2009 12:21 |
| CompTIA A + és képzés vizsgával | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 29. Szeptember 2008 20:00 |
| SSL Biztonsági | sdghosh | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 27. november 2007 14:20 |
| Vizsga eredmények: ( | necromancier | Off Topic Discussion | 5 | 22. október 2007 08:14 |
| Alacsony forrás biztonság | Kos | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 24. július 2007 03:27 |
| Téma eszközök | |
| |