mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Tiesiog praėjo Security + exam

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 29, 2008, 13:42
Naujas Narys

Default Tiesiog praėjo Security + exam

Aš ką tik išlaikė Security + exam. Nesu naudoti siaubingai daug lėšų .. Sybex (balta ir raudona) Security + knyga su išsamiais paaiškinimais ir papildomų tyrimų apie IPSec, Kerebos ir skaitmeninis parašas iš įvairių interneto svetainėse. ir naudojami hotcerts.com Security + exam. hotcerts klausimai buvo teisus dabar. dauguma klausimų, kuriuos turėjau atėjo iš hotcerts.com klausimai
Old Birželis 29, 2008, 13:52
Donorų grupės

Well done!

Old Birželis 30, 2008, 19:09
Narys

Kaip Security + exam? Ar sunku? Būsiu rengiasi imtis, kad egzaminą artimiausioje ateityje, ir man įdomu, ką ieškoti ir bet puikus ištekliai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
NET + Cert egzaminas keitimas? Ltcompt21 Networking, Modems & VoIP 0 3 balandis 2009 12:21
CompTIA A + training & egzaminas pete21 Off Topic Discussion 11 29 rugsėjis 2008 20:00
SSL security sdghosh Web Design, Hosting & SEO 1 Lapkritis 27, 2007 14:20
Egzamino rezultatai: ( necromancier Off Topic Discussion 5 22 spalis 2007 08:14
Žemas išteklių apsaugos Avinas Virus, Spyware & Security 12 24 liepa 2007 03:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.