![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik išlaikė Security + exam. Nesu naudoti siaubingai daug lėšų .. Sybex (balta ir raudona) Security + knyga su išsamiais paaiškinimais ir papildomų tyrimų apie IPSec, Kerebos ir skaitmeninis parašas iš įvairių interneto svetainėse. ir naudojami hotcerts.com Security + exam. hotcerts klausimai buvo teisus dabar. dauguma klausimų, kuriuos turėjau atėjo iš hotcerts.com klausimai |
|
| |||
| |||
| Well done!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Kaip Security + exam? Ar sunku? Būsiu rengiasi imtis, kad egzaminą artimiausioje ateityje, ir man įdomu, ką ieškoti ir bet puikus ištekliai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NET + Cert egzaminas keitimas? | Ltcompt21 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 3 balandis 2009 12:21 |
| CompTIA A + training & egzaminas | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 29 rugsėjis 2008 20:00 |
| SSL security | sdghosh | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Lapkritis 27, 2007 14:20 |
| Egzamino rezultatai: ( | necromancier | Off Topic Discussion | 5 | 22 spalis 2007 08:14 |
| Žemas išteklių apsaugos | Avinas | Virus, Spyware & Security | 12 | 24 liepa 2007 03:27 |
| Temos įrankiai | |
| |