менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Просто пройшло Безпеки + іспит

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 червня 2008, 13:42
Нові члени групи

Default Просто пройшло Безпеки + іспит

Я тільки що пройшла Security + іспит. Я не використовував дуже багато ресурсів .. Sybex (білий & червоний) Security + книга з грунтовні роз'яснення та додаткові дослідження про IPSEC, Kerebos, і цифровий підпис від різних інтернет-сайтів. і використані hotcerts.com Security + іспит. hotcerts питання прямо зараз на. Більшість питань, які я прийшов із hotcerts.com питань
Old 29 червня 2008, 13:52
Донор групи

Молодці!

Old 30 червня 2008, 19:09
Член групи

Яким Security + іспит? Важко? Я буду готуватися до екзамену вважати, що в найближчому майбутньому, і я думав, що мені шукати і будь-яке відмінне ресурсів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Net + Cert іспит змінюються? Ltcompt21 Мережа, Модеми & VoIP 0 3 квітня 2009 12:21
CompTIA A + навчання & іспит pete21 Off Topic Discussion 11 29 вересня 2008 20:00
SSL Security sdghosh Веб дизайн, хостинг & SEO 1 27 листопада 2007 14:20
Результати іспиту: ( necromancier Off Topic Discussion 5 22 жовтня 2007 08:14
Низька забезпеченість ресурсами Овен Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 12 24 липня 2007 03:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.