![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що пройшла Security + іспит. Я не використовував дуже багато ресурсів .. Sybex (білий & червоний) Security + книга з грунтовні роз'яснення та додаткові дослідження про IPSEC, Kerebos, і цифровий підпис від різних інтернет-сайтів. і використані hotcerts.com Security + іспит. hotcerts питання прямо зараз на. Більшість питань, які я прийшов із hotcerts.com питань |
|
| |||
| |||
| Молодці!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Яким Security + іспит? Важко? Я буду готуватися до екзамену вважати, що в найближчому майбутньому, і я думав, що мені шукати і будь-яке відмінне ресурсів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Net + Cert іспит змінюються? | Ltcompt21 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 3 квітня 2009 12:21 |
| CompTIA A + навчання & іспит | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 29 вересня 2008 20:00 |
| SSL Security | sdghosh | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 27 листопада 2007 14:20 |
| Результати іспиту: ( | necromancier | Off Topic Discussion | 5 | 22 жовтня 2007 08:14 |
| Низька забезпеченість ресурсами | Овен | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 24 липня 2007 03:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |