![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих казал, че могат да бъдат добри за търсене, но ако ти се мислиш за да го използвате за пазаруване не се заблуждавайте от там стръв и преминаването те играят. Бях търси нов компютър и приятел каза, че Бинг. COM имали лаптопи за под $ 10. Сега, ако то да звучи добре, за да е истина, че е. Така че го направих някои търсят и установих, че ако въведете Лаптоп компютри там полето за търсене и след това от лявата страна на страницата, на която той има ценови диапазон кликнете на $ 0 до $ 10. Вие ще намерите четири часа страниците на лаптопи продава другаде, където за над $ 400. за под $ 20. Сега само като гледаш ли, че нещо не е наред. Аз tryed го намерили Compaq Presario F730US цени за $ 9,00 сега аз знаех, че няма да получа лаптоп, но трябваше да опитаме все пак. Кликване на този лаптоп и бе взето до мястото, наречено 4 всички memory.com защото навик да ъпгрейдвате паметта. закупени нови памет и това е всичко, което имам. 1 овен пръчка. Така че, ако си мислиш, че ще получат нещо добро, за да е истина си. Те shoud направи име стръв и ключ. Точно толкова малко, не мисля, че съм се шегувам аз също опитах един от там $ 799,99 лаптопи и установих, че сте misdrected към даден сайт, че дозата не носят компютри. Една от другите компютри погледна беше MSI цени в 19,99, когато се кликне върху бях взети на място, които се продават патици гума и може да си купя един случай на изделия от каучук патици за $ 19,99. А що се отнася до там пари обратно наглеждайте как те идват с парите обратно към вас. За една погледна каза 10% пари обратно, но аз имам само 4% в брой обратно. Но след като правиш някои математика Открих, че вашите пари обратно общо идва от това, което те казват, че се продават стоката (лаптоп) за това с други думи, моите пари обратно не е било от 19,99 а от 9,99 бяха на лаптопа. както казах стръв и ключ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят Бинг приучавам списък цените след търсене на лаптоп компютри.
Това каза: Аз мисля, че са на около пазаруване или търсене на сравнение на цените на двигателя, който като всички неща могат да се gamed, Бинг трябва полицията, но това звучи като търговците на дребно огъване на правилата, за да получите трафик. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Това е хубаво. БUT Азт на NOT Google. |
|
| |||
| |||
| Аз tryed Googles и трябва да има нещо нередно с този компютър за всички търсения, че аз се опитах да ме заведе на уеб сайтове във Великобритания. Ако някой там хубаво нещо, но корабоплаването обратно в САЩ е убиец. |
|
| |||
| |||
| Знаете somemore четене там условията страница. И това само ако сте имали време да прекарват четене то всичко, което няма да се регистрирате. Но тук е само част от нея. Те (Бинг) заявяват, че нямат контрол върху това, което продавачите на място там уеб сайт. Но ако вие (една извършване на покупката) не следват правилата, тогава вашата сметка може да бъде отменена и всички пари в тази сметка ще бъде на Microsoft. Сега кой е майтап кого. С други думи, ако те ще се правят пари те могат да го направя. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Цитат:
Може би сте били на Google. co.uk Бях случайно тип google.com, кликнете на пазаруване и неговите резултати всички долара. |
|
| |||
| |||
| Също, Ако щракнете върху пазаруването Бинг, Вие се пренасочват към www.ciao.co.uk Ако кликнете върху картите ви са пренасочени към mulitimap.co.uk Малко нахален наистина. |
|
| |||
| |||
| Ето какво всичко се свежда до. Беше казал това, като приятел, който има сайт, на Бинг. Когато става дума за определяне на долара и ще пусна една добави Бинг върху почти всички големи companys търсите в размер на хора, които виждат там сайт. И възможна продажба за тях, което е всичко, което има значение за тях. Защото, ако получите голяма услуга от тях следващия път, когато имате нужда от нещо, което ще премине с Бинг и отидете право на companys уеб сайт. За да направите вашето пазаруване. По някакъв начин това помага на големите фирмата Бинг, че има подвеждаща информация за вашите пари обратно. За повече продажби голяма фирма да има по-високите цени на акции, ще отида. И тъй като приятелят ми каза, че е всичко за долар, че въпроси. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бинг Versus Google | OKahra | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 28 Юли 2009 08:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |