menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Se pokusil o nové Bing. Com

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 09:55
Člen Skupina

Default Se pokusil o nové Bing. Com

Řekl bych, že může být něco dobrého pro vyhledávání, ale pokud budete uvažovat o použití pro nakupování Nenechte se zmást tím, že návnada a switch, kterou hrají.
Dívala jsem se na nový počítač a příteli řekl, že bing. Com měl pro notebooky za 10 dolarů.
Teď když to zní to dobře, aby to byla pravda, to je.
Tak jsem udělal nějaké vyhledávání, a zjistil, že pokud zadáte Laptopy tam vyhledávacího pole a pak na levé straně stránky, kde je cenové rozpětí, klikněte na $ 0 až 10 dolarů. najdete čtyři stránky na notebooky prodejní jinde, kde za více než 400 dolarů. pod 20 dolarů.
Teď jen hledá, že víte, že je něco špatně.
I tryed to, Našel jsem Compaq Presario F730US ceny za $ 9.00 hned jsem věděl, že bych se neměla dostat laptop, ale musel to zkusit tak jako tak.
Klikli na tomto notebooku a byla přijata na místě vyzvala všechny 4 memory.com protože jste zvyklý na upgrade paměti. zakoupili nové paměti a to je všechno co mám. 1 ram hůl.
Takže jestli si myslíte, že jste něco, co je dobré, aby to byla pravda jste. Jsou shoud učinit jméno návnada a vypínač.
Jen tak někteří si nemyslím, já si dělám srandu jsem také vyzkoušeli jeden z tam $ 799,99 notebooky a zjistil jsem, že jste misdrected na stránky, které dávky neměly přenášet počítačů.
Jedním z dalších počítačů se dívám byl MSI oceněných v 19.99, když jsem kliknul na Byla jsem přijata na místě, že prodávané gumové kachny a mohl koupit případě gumové kachny na $ 19,99.
A co se tam peníze zpět dávat pozor na to, jak budou přicházet s peněžní zpět k vám.
U jedné se podívám na uvedla 10% peníze zpět, ale jen 4% Cash Back. Ale poté, co dělají některé math jsem zjistil, že vaše peníze zpět celkem pochází z toho, co říkají, jsou prodejní položky (laptop) tak jinými slovy mé peníze zpět nebyla od 19.99, ale od 9.99 měli na notebooku. jak jsem řekl návnada a vypínač.
Old 3. července 2009, 10:04
Administrátor Skupina

Moje bing zvyklý ceníkových cen po vyhledávání pro přenosné počítače.

Myslím, že řekl, že jste na o nakupování vyhledávání nebo srovnávání cen motoru, která je stejně jako všechno, co může být gamed, bing by policie, ale to zní jako maloobchodníci ohýbání pravidel získat provozu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. července 2009, 11:31
Moderátor skupiny

Je to hezké. But IT Not Google.

Old 3. července 2009, 11:57
Člen Skupina

I tryed Googles a tam musí být něco špatně s tímto počítačem pro všechny vyhledávání Snažil jsem se, že mě vzal na internetových stránkách ve Velké Británii. Kdyby pěkná věc, ale na tu lodní zpět do USA, je vrah.
Old 5. července 2009, 21:53
Člen Skupina

Měli somemore čtení o tu jde stránce. A to sám, pokud jste měli dostatek času tráví čtením, že vše, co by se podepsal. Ale tady je jen něco z něj. Jsou (bing) říkají, že nemá žádný vliv na to, co tam prodejci uvádějí na internetových stránkách. Ale pokud si (ten co koupit) nejsou podle pravidel, pak váš účet může být zrušen a žádné peníze na účet, který půjde do Microsoft. Teď si dělám srandu, kdo je kdo.
Jinými slovy, pokud se budou nějaké peníze, které můžete udělat.
Old 6. července 2009, 10:26
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Je to hezké. But IT Not Google.

Citace:
Původně Poslal hopthwoks View Post
I tryed Googles a tam musí být něco špatně s tímto počítačem pro všechny vyhledávání Snažil jsem se, že mě vzal na internetových stránkách ve Velké Británii. Kdyby pěkná věc, ale na tu lodní zpět do USA, je vrah.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Možná, že jste byli na Google. co.uk

Byl jsem náhodou typ google.com, kliknutím nákupní a jeho výsledky všech dolarů.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 6. července 2009, 10:27
Dárce Skupina

Také,

Pokud klepnete na nákupy bing, dostanete přesměrováni na www.ciao.co.uk

Pokud klepnete na tlačítko mapy budete přesměrováni na mulitimap.co.uk

Bit hubatý opravdu.
Old 7. července 2009, 21:33
Člen Skupina

Zde je, co všechno přijde až. Bylo řečeno, tak přítele, který má místo na bing. Když dojde k dolaru a vy místo přidat na bing téměř všechny velké companys se při pohledu na množství lidí, kteří zde stránce.
A případnému prodeji pro ně to je vše, na čem záleží na nich. Nebo kdyby se dostanete skvělé služby, od nich se příště budete potřebovat něco, co bude do pasu bing a jděte přímo na companys webových stránkách. Chcete-li vaše nákupy.
V cestě jí pomáhá velké společnosti, které bing bylo zavádějící informace o své peníze zpět.
Pro zvýšení prodeje velké firmy získat vyšší ceny akcií tam půjde. Tak jako můj přítel řekl, že je všechno o dolar, na čem záleží.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bing versus Google OKahra Web Design, hosting & SEO 1 28. červenec 2009 08:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.