![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Řekl bych, že může být něco dobrého pro vyhledávání, ale pokud budete uvažovat o použití pro nakupování Nenechte se zmást tím, že návnada a switch, kterou hrají. Dívala jsem se na nový počítač a příteli řekl, že bing. Com měl pro notebooky za 10 dolarů. Teď když to zní to dobře, aby to byla pravda, to je. Tak jsem udělal nějaké vyhledávání, a zjistil, že pokud zadáte Laptopy tam vyhledávacího pole a pak na levé straně stránky, kde je cenové rozpětí, klikněte na $ 0 až 10 dolarů. najdete čtyři stránky na notebooky prodejní jinde, kde za více než 400 dolarů. pod 20 dolarů. Teď jen hledá, že víte, že je něco špatně. I tryed to, Našel jsem Compaq Presario F730US ceny za $ 9.00 hned jsem věděl, že bych se neměla dostat laptop, ale musel to zkusit tak jako tak. Klikli na tomto notebooku a byla přijata na místě vyzvala všechny 4 memory.com protože jste zvyklý na upgrade paměti. zakoupili nové paměti a to je všechno co mám. 1 ram hůl. Takže jestli si myslíte, že jste něco, co je dobré, aby to byla pravda jste. Jsou shoud učinit jméno návnada a vypínač. Jen tak někteří si nemyslím, já si dělám srandu jsem také vyzkoušeli jeden z tam $ 799,99 notebooky a zjistil jsem, že jste misdrected na stránky, které dávky neměly přenášet počítačů. Jedním z dalších počítačů se dívám byl MSI oceněných v 19.99, když jsem kliknul na Byla jsem přijata na místě, že prodávané gumové kachny a mohl koupit případě gumové kachny na $ 19,99. A co se tam peníze zpět dávat pozor na to, jak budou přicházet s peněžní zpět k vám. U jedné se podívám na uvedla 10% peníze zpět, ale jen 4% Cash Back. Ale poté, co dělají některé math jsem zjistil, že vaše peníze zpět celkem pochází z toho, co říkají, jsou prodejní položky (laptop) tak jinými slovy mé peníze zpět nebyla od 19.99, ale od 9.99 měli na notebooku. jak jsem řekl návnada a vypínač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje bing zvyklý ceníkových cen po vyhledávání pro přenosné počítače.
Myslím, že řekl, že jste na o nakupování vyhledávání nebo srovnávání cen motoru, která je stejně jako všechno, co může být gamed, bing by policie, ale to zní jako maloobchodníci ohýbání pravidel získat provozu. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Je to hezké. But IT Not Google. |
|
| |||
| |||
| I tryed Googles a tam musí být něco špatně s tímto počítačem pro všechny vyhledávání Snažil jsem se, že mě vzal na internetových stránkách ve Velké Británii. Kdyby pěkná věc, ale na tu lodní zpět do USA, je vrah. |
|
| |||
| |||
| Měli somemore čtení o tu jde stránce. A to sám, pokud jste měli dostatek času tráví čtením, že vše, co by se podepsal. Ale tady je jen něco z něj. Jsou (bing) říkají, že nemá žádný vliv na to, co tam prodejci uvádějí na internetových stránkách. Ale pokud si (ten co koupit) nejsou podle pravidel, pak váš účet může být zrušen a žádné peníze na účet, který půjde do Microsoft. Teď si dělám srandu, kdo je kdo. Jinými slovy, pokud se budou nějaké peníze, které můžete udělat. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
![]() ![]() Citace:
Možná, že jste byli na Google. co.uk Byl jsem náhodou typ google.com, kliknutím nákupní a jeho výsledky všech dolarů. Můj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Také, Pokud klepnete na nákupy bing, dostanete přesměrováni na www.ciao.co.uk Pokud klepnete na tlačítko mapy budete přesměrováni na mulitimap.co.uk Bit hubatý opravdu. |
|
| |||
| |||
| Zde je, co všechno přijde až. Bylo řečeno, tak přítele, který má místo na bing. Když dojde k dolaru a vy místo přidat na bing téměř všechny velké companys se při pohledu na množství lidí, kteří zde stránce. A případnému prodeji pro ně to je vše, na čem záleží na nich. Nebo kdyby se dostanete skvělé služby, od nich se příště budete potřebovat něco, co bude do pasu bing a jděte přímo na companys webových stránkách. Chcete-li vaše nákupy. V cestě jí pomáhá velké společnosti, které bing bylo zavádějící informace o své peníze zpět. Pro zvýšení prodeje velké firmy získat vyšší ceny akcií tam půjde. Tak jako můj přítel řekl, že je všechno o dolar, na čem záleží. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bing versus Google | OKahra | Web Design, hosting & SEO | 1 | 28. červenec 2009 08:30 |
| Thread Nástroje | |
| |