μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Απλά προσπάθησε την Νέα Bing. Com

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιουλίου 2009, 09:55
Μέλος Ομάδα

Default Απλά προσπάθησε την Νέα Bing. Com

Θα έλεγα ότι μπορεί να είναι κάποιες καλές για την αναζήτηση, αλλά αν έχετε κατά νου το χρησιμοποιεί για τις αγορές δεν πρέπει να ξεγελαστούν από εκεί "δόλωμα και μεταστροφή παίζουν.
Έψαχνα για ένα νέο υπολογιστή και ένας φίλος είπε ότι Bing. Com είχε υπό laptops για $ 10.
Τώρα αν αυτό ακούγεται καλό για να είναι αληθινή.
Έτσι έκανα κάποια έρευνα και διαπίστωσε ότι, εάν τεθεί Laptop υπολογιστές εκεί πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια στην αριστερή πλευρά της σελίδας, όπου έχει το εύρος τιμών κλικ σε $ 0 και $ 10. θα βρείτε τέσσερις σελίδες των laptops πώλησης όπου αλλού για πάνω από $ 400. για την υπό $ 20.
Τώρα απλά κοιτάζοντας γνωρίζετε ότι υπάρχει κάτι λάθος.
I tryed αυτό, βρήκε ένα Compaq Presario F730US τιμές για $ 9,00 τώρα ήξερα πως δεν θα έχει το laptop, αλλά έπρεπε να το δοκιμάσω anyways.
Κλικ για το φορητό υπολογιστή και ήταν σε μια τοποθεσία που ονομάζεται 4 memory.com για όλους εσάς που συνηθίζει να αναβαθμίσετε τη μνήμη. αγοράστηκαν νέα μνήμη και ότι είναι όλα όσα έχεις. 1 ram stick.
Αν πιστεύετε ότι έχετε κάτι για το καλό για να είναι αληθινό και αν βρίσκεστε. Πρέπει να τους το όνομα "δόλωμα και μεταστροφή.
Ακριβώς έτσι δεν πιστεύω ότι κάποια είμαι Πλάκα μου προσπάθησε επίσης ένα από εκεί $ 799,99 laptops και διαπίστωσε ότι είστε misdrected σε μια τοποθεσία που δεν φέρουν δόση υπολογιστές.
Ένας από τους άλλους υπολογιστές κοιτάζω ήταν MSI τιμή 19,99 όταν πατηθεί για την ήμουν σε μια χώρα που πωλείται καουτσούκ πάπιες και θα μπορούσε να αγοράσει μια υπόθεση από καουτσούκ πάπιες για $ 19,99.
Και όπως για μετρητά εκεί πίσω μπορούν να ενημερώνονται για το πώς θα έρθει με την επιστροφή μετρητών για εσάς.
Για τη μία κοιτάζω δήλωσε το 10% επιστροφή μετρητών αλλά εγώ έχω μόνο το 4% επιστροφή μετρητών. Αλλά αφού το κάνετε κάποια math βρήκα ότι σας μετρητών συνολικού έρχεται πίσω από αυτό που λένε ότι είναι το σημείο πώλησης (laptop) για τόσο με άλλα λόγια μου πίσω μετρητά δεν ήταν από τις 19,99, αλλά από το 9,99 που είχαν για το φορητό υπολογιστή. όπως είπα "δόλωμα και μεταστροφή.
Old 3 Ιουλίου 2009, 10:04
Διαχειριστής Ομάδα

My Bing συνηθίζει κατάλογο τιμών μετά την αναζήτηση για φορητούς υπολογιστές.

Ωστόσο, νομίζω ότι υπάρχει για την έρευνα σχετικά με τα ψώνια ή τη σύγκριση των τιμών του κινητήρα, το οποίο όπως όλα τα πράγματα μπορούν να gamed, Bing αστυνομία, αλλά θα πρέπει να ακούγεται σαν το λιανοπωλητές κάμψης των κανόνων για να πάρετε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Ιουλίου 2009, 11:31
Συντονιστής Ομάδας

Είναι ωραίο. But Εγώt του Not Google.

Old 3 Ιουλίου 2009, 11:57
Μέλος Ομάδα

I tryed Googles και πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος με αυτόν τον υπολογιστή για όλες τις αναζητήσεις που προσπάθησε να μου πήρε ιστοσελίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν για κάποιο ωραίο πράγμα, αλλά η ναυτιλιακή πίσω στις ΗΠΑ είναι ο δολοφόνος.
Old 5 Ιούλη 2009, 21:53
Μέλος Ομάδα

Μήπως somemore ανάγνωση στις εκεί όρους σελίδα. Και αυτό και μόνο αν είχε το χρόνο για να περάσουν όλα ανάγνωση δεν θα υπογράψουν. Αλλά εδώ είναι μερικές μόνο από αυτό. Οι (Bing) δηλώνουν ότι δεν έχουν έλεγχο σε ό, τι οι πωλητές διαθέτουν στην ιστοσελίδα εκεί. Αλλά αν (η μία την αγορά) δεν ακολουθούν τους κανόνες, τότε ο λογαριασμός σας μπορεί να ακυρωθεί και κανένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για λογαριασμό της Microsoft. Τώρα ποιος είναι ποιος αστειεύεστε.
Με άλλα λόγια, εάν θα κάνουν κάποια χρήματα που μπορούν να κάνουν αυτό.
Old 6 Ιουλίου 2009, 10:26
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Είναι ωραίο. But Εγώt του Not Google.

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας hopthwoks View Post
I tryed Googles και πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος με αυτόν τον υπολογιστή για όλες τις αναζητήσεις που προσπάθησε να μου πήρε ιστοσελίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν για κάποιο ωραίο πράγμα, αλλά η ναυτιλιακή πίσω στις ΗΠΑ είναι ο δολοφόνος.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Ίσως να ήταν για το google. co.uk

Θα ήταν λάθος τύπο google.com, πατήστε το shopping και τα αποτελέσματα όλων δολάρια.
Old 6 Ιουλίου 2009, 10:27
Ομάδα Δωρητών

Επίσης,

αν κάνετε κλικ για ψώνια Bing, έχετε να ανακατευθύνονται www.ciao.co.uk

εάν κάνετε κλικ σε χάρτες σας ανακατευθύνονται σε mulitimap.co.uk

Bit θρασύς πραγματικά.
Old 7η Ιουλίου 2009, 21:33
Μέλος Ομάδα

Εδώ είναι όλα αυτά που έρχεται σε. Είχε πει αυτό από ένα φίλο που έχει ένα site για Bing. Σε ό, τι προβλέπεται για το δολάριο και να τοποθετήσετε την προσθήκη Bing σε όλες σχεδόν τις μεγάλες της εταιρείας εξετάζουν το ποσό των ατόμων που βλέπουν εκεί site.
Και η πιθανή πώληση για αυτούς είναι ότι αυτό που έχει σημασία για αυτούς. Για αν έχετε μεγάλη υπηρεσία τους από την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάτι θα περάσει από Bing και πηγαίνετε δεξιά στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Για να κάνετε τις αγορές σας.
Κατά κάποιο τρόπο αυτό βοηθά η μεγάλη εταιρεία που έχει Bing παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή μετρητών.
Για τις περισσότερες πωλήσεις για μεγάλη εταιρεία λάβετε την υψηλότερη εκεί θα πάνε οι τιμές μετοχών. Έτσι, όπως και ο φίλος μου είπε ότι έχει να κάνει με το δολάριο που μετράει.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Bing Versus Google OKahra Web Design, Hosting & SEO 1 28 Ιουλ 2009 08:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.