![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt mondanám, hogy lehet valami jó a keresést, de ha gondolok használja vásárlási ne tévesszen meg itt csali, és kapcsolja őket játszani. Én látszó részére egy új számítógépet és egy barátom azt mondta, hogy bumm. Com volt laptopok szerint 10 $. Most, ha jól hangzik, hogy igaz legyen az. Így csináltam néhány keresést, és megállapította, hogy ha beírja Hordozható számítógépek ott keresési mezőbe, majd a bal oldalon, ahol azt a Árfekvés kattints a $ 0-tól 10 $. található négy oldalas laptopok eladási mást, ahol több mint 400 $. a 20 dollár alatti. Most csak nézett, hogy már tudja, van valami rossz. Én azt tryed talált egy Compaq Presario F730US áron a 9,00 $ most nem tudtam, hogy a laptop, de volt, hogy próbálja ki anyways. Kattintott, hogy a laptop, és hozott egy webhely összes nevezett 4 memory.com mert megszoktuk, hogy frissíti a memóriát. vásárolt új memóriát, és ez mindenem. 1 ram kibír. Tehát, ha úgy gondolja, kapok valami jó, hogy igaz legyen Ön. Azt, hogy a név shoud csali és kapcsolót. Csak, hogy néhány nem hiszem, én vagyok, én is próbáltam kidding egyik ott $ 799.99 laptopok, és megállapította, hogy Ön misdrected a helyszínen, hogy nem szállítanak adag számítógépeken. Az egyik a másik számítógép ránézek egy MSI árú at 19,99 amikor rákattintott az én hozott olyan helyen, hogy eladta gumi kacsa, és vegyél egy gumi kacsa esetében a $ 19.99. És ahogy ott cash back odafigyeljenek, hogyan jönnek ki a cash back to you. Az egyik ránézek említett 10%-ban vissza van, de csak 4%-ban vissza. De ezt néhány matematikai azt tapasztaltam, hogy a készpénz-vissza összesen érkezik, mit mondanak ezek eladási tétel (laptop) olyan más szóval az én készpénzben vissza nem a 19,99 hanem az 9,99 volt a laptop. Mondtam a csalétket és a kapcsolót. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saját bing szokás áron keresés után a hordozható számítógépek.
Ezzel azt hiszem, az a bevásárló-keresés, vagy az ár-összehasonlítás motor, amely, mint minden dolgot lehet gamed, bing kell a rendőrség, de ez úgy hangzik, mint a kiskereskedők hajlítónyomaték a szabályokat, hogy a forgalmat. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nagyon szép. But ÉnT Not Google. |
|
| |||
| |||
| Én tryed Googles és ott kell lennie valami baj van ezen a gépen minden keres, hogy megpróbáltam elvitt webhelyekre az Egyesült Királyságban. Ha valami szép dolog van, de a hajózás vissza az USA-ban van a gyilkos. |
|
| |||
| |||
| Vajon somemore olvasatban annak feltételeit oldalt. És hogy egyedül, ha azt az időt eltölteni elolvassák, amit nem jelentkezhet. De itt is csak egy részét. Ezek (bing) mondani, hogy nincs ellenőrzés, amit vendors hely van a weboldalon. De ha (az egyik, hogy a vásárlás) nem követi a szabályokat, akkor a számlán lehet törölni, a pénz az, hogy figyelembe majd a Microsoftnak. Most viccelsz, aki ki. Más szóval, ha majd egy kis pénzt tudnak csinálni. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Idézet:
Talán te is a Google-on. co.uk Én véletlenül típusú google.com, az kattintson a bevásárló és annak eredményét valamennyi dollár. |
|
| |||
| |||
| Szintén, Ha rákattint vásárlás bing, Önnek át www.ciao.co.uk Ha rákattint térképek ön át mulitimap.co.uk Kicsit pimasz igazán. |
|
| |||
| |||
| Itt van, mi minden jön le. Azt mondták, ez a barátom, aki a honlapon, bing. Mikor jön le, hogy a dollár, és helyére egy hozzátoldjunk bing szinte minden nagy vállalat keres az összeg az embereknek, hogy ott lásd oldalon. És az esetleges értékesítés számukra, hogy számít rájuk. Ha Ön nagy szolgálatot tőlük a következő alkalommal, amikor szükség lesz valami Túlfutás Bing és menj jobbra a vállalat honlapján. Ha Ön vásárolni. Olyan módon, hogy segíti a nagy cég, hogy bing van félrevezető információk a cash-back. Az eladások több nagy cég kap a részvény árak magasabbak ott fog menni. Így például a barátom azt mondta, ami a dollár, ami számít. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bing Versus Google | OKahra | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 28. július 2009 08:30 |
| Téma eszközök | |
| |