פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

פשוט נעשה ניסיון חדש Bing. Com

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יולי 2009, 09:55
חבר קבוצת

Default פשוט נעשה ניסיון חדש Bing. Com

הייתי אומר שזה עלול להיות טובות עבור חיפוש, אבל אם אתה חושב להשתמש בו עבור קניות אל תלך שולל על ידי שם פתיון ו Switch הם לשחק.
חיפשתי מחשב חדש וחבר אמר כי Bing. Com היו תחת מחשבים ניידים עבור $ 10.
עכשיו, אם זה נשמע טוב כדי להיות שזה נכון.
אז עשיתי קצת חיפוש ומצאתי כי אם מחשבים ניידים להזין שם תיבת חיפוש ולאחר מכן בצד שמאל של הדף שבו יש לו את טווח מחיר לחץ על $ 0 עד 10 $. תמצאו ארבעה עמודים של מחשבים ניידים מוכר אחר בו למעלה מ 400 $. מתחת ל 20 $.
עכשיו מסתכלים רק על ידי כך שאתה יודע שיש משהו לא בסדר.
אני tryed זאת, מצאה Compaq Presario F730US במחיר של 9.00 $ עכשיו אני יודע שאני לא מקבל את הנייד אבל היה צריך לנסות את זה בכל מקרה.
לחצו על הנייד ואת נלקח אל האתר נקרא 4 עבור כל memory.com הם wont לך לשדרג את הזיכרון. זיכרון חדשים שנרכשו וזה כל מה שאני חייב. 1 רם המקל.
אז אם אתה חושב שאתה מקבל משהו טוב כדי להיות אמיתי אתה. הם עושים את shoud שם פתיון ו Switch.
רק כדי לעשות קצת לא חושב שאני צוחק אני גם ניסה אחד שם $ 799.99 מחשבים ניידים ומצאתי שאתה misdrected באתר זה כדי לא לשאת מנה המחשבים.
אחד המחשבים האחרים אני מסתכל היה MSI במחיר בשעה 19.99 כשאני לחצת על אני נלקח למקום אשר נמכר גומי חמוד ואת יכולה לקנות תיק של גומי ברווזים עבור $ 19.99.
ומה לגבי שם במזומן בחזרה להשגיח על האופן שבו הם באים עם למעלה במזומן בחזרה אליך.
עבור אחד אמר אני מסתכל 10% במזומן בחזרה אבל יש לי רק 4% במזומן בחזרה. אבל אחרי כמה עושה מתמטיקה מצאתי את זה בחזרה במזומן בסך הכל באה מתוך מה שהם אומרים שהם מוכרים את הפריט (מחשב נייד) על כך במילים אחרות במזומן שלי בחזרה לא היה מן 19,99 אבל מכיוון שהם 9.99 על הנייד. כמו שאמרתי הפיתיון ואת Switch.
Old 3 יולי 2009, 10:04
מנהל קבוצת

הרגל שלי Bing רשימת מחירים לאחר חיפוש עבור מחשבים ניידים.

עם זאת אני חושב שאתה בערך ב קניות או חיפוש מנוע השוואת מחירים, אשר כמו כל הדברים יכול להיות gamed, Bing המשטרה צריכה את זה אבל זה נשמע כמו קמעונאים שפיפה הכללים כדי לקבל תעבורה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 יולי 2009, 11:31
מנהל קבוצת

זה נחמד. ב 'UT אניT's נOT Google.

Old 3 יולי 2009, 11:57
חבר קבוצת

אני tryed Googles ושם יש משהו לא בסדר עם זה המחשב כי כל החיפושים ניסיתי לקח אותי לאתרי אינטרנט בבריטניה. היו כמה דברים נחמדים שם אבל את המשלוח חזרה לארה"ב הוא הרוצח.
Old 5 יולי 2009, 21:53
חבר קבוצת

האם יש somemore לקרוא על תנאי הדף. וזה היה לבד אם אתה מבזבז את הזמן לקרוא את זה כל מה שאתה לא להירשם. אבל כאן הוא רק חלק ממנה. הם (Bing) אומר אין להם שליטה על מה ספקי מקום על שם אתר האינטרנט. אבל אם אתה (אחד ביצוע העסקה) לא פעל לפי הכללים, אז החשבון שלך יכול להיות מבוטל וכל הכסף מהחשבון אלך ל-Microsoft. עכשיו, מי הוא מי צוחק.
במילים אחרות, אם הם יוכלו לבצע כמה כסף הם יכולים לעשות את זה.
Old 6 יולי 2009, 10:26
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי evilfantasy View Post
זה נחמד. ב 'UT אניT's נOT Google.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hopthwoks View Post
אני tryed Googles ושם יש משהו לא בסדר עם זה המחשב כי כל החיפושים ניסיתי לקח אותי לאתרי אינטרנט בבריטניה. היו כמה דברים נחמדים שם אבל את המשלוח חזרה לארה"ב הוא הרוצח.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

אולי היית ב-Google. co.uk

הייתי סוג google.com בטעות, את לחץ הקניות התוצאות ועל כל דולר.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 6 יולי 2009, 10:27
קבוצת תורמים

גם,

אם תלחץ על קניות Bing, תקבל מנותב אל www.ciao.co.uk

אם תלחץ על Maps אתה מנותב אל mulitimap.co.uk

באמת קצת חצוף.
Old 7 יולי 2009, 21:33
חבר קבוצת

הנה כל מה שהיא מגיעה למטה. זה נאמר על ידי חבר שיש לו אתר Bing. כאשר זה מגיע עד כדי דולר ואת המקום תוספת על Bing כמעט כל companys גדולים הם מסתכלים על כמות של אנשים, כי יש לראות באתר.
ואת מכירה אפשרית בשבילם זה כל מה שחשוב להם. לקבלת נהדר אם אתה מקבל שירות של אותם בפעם הבאה שאתה צריך משהו תוכל לעבור לפי Bing וללכת הזכות companys את אתר האינטרנט. כדי לעשות את הקניות.
בכל אופן הוא עוזר הגדולה של החברה, כי Bing יש מידע מטעה על במזומן בחזרה.
עבור מספר גדול יותר למכירות החברה לקבל את המניה במחירים גבוהים יותר לשם אלך. אז כמו חבר שלי, הוא אמר את זה על כל מה שחשוב דולר.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.