![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי אומר שזה עלול להיות טובות עבור חיפוש, אבל אם אתה חושב להשתמש בו עבור קניות אל תלך שולל על ידי שם פתיון ו Switch הם לשחק. חיפשתי מחשב חדש וחבר אמר כי Bing. Com היו תחת מחשבים ניידים עבור $ 10. עכשיו, אם זה נשמע טוב כדי להיות שזה נכון. אז עשיתי קצת חיפוש ומצאתי כי אם מחשבים ניידים להזין שם תיבת חיפוש ולאחר מכן בצד שמאל של הדף שבו יש לו את טווח מחיר לחץ על $ 0 עד 10 $. תמצאו ארבעה עמודים של מחשבים ניידים מוכר אחר בו למעלה מ 400 $. מתחת ל 20 $. עכשיו מסתכלים רק על ידי כך שאתה יודע שיש משהו לא בסדר. אני tryed זאת, מצאה Compaq Presario F730US במחיר של 9.00 $ עכשיו אני יודע שאני לא מקבל את הנייד אבל היה צריך לנסות את זה בכל מקרה. לחצו על הנייד ואת נלקח אל האתר נקרא 4 עבור כל memory.com הם wont לך לשדרג את הזיכרון. זיכרון חדשים שנרכשו וזה כל מה שאני חייב. 1 רם המקל. אז אם אתה חושב שאתה מקבל משהו טוב כדי להיות אמיתי אתה. הם עושים את shoud שם פתיון ו Switch. רק כדי לעשות קצת לא חושב שאני צוחק אני גם ניסה אחד שם $ 799.99 מחשבים ניידים ומצאתי שאתה misdrected באתר זה כדי לא לשאת מנה המחשבים. אחד המחשבים האחרים אני מסתכל היה MSI במחיר בשעה 19.99 כשאני לחצת על אני נלקח למקום אשר נמכר גומי חמוד ואת יכולה לקנות תיק של גומי ברווזים עבור $ 19.99. ומה לגבי שם במזומן בחזרה להשגיח על האופן שבו הם באים עם למעלה במזומן בחזרה אליך. עבור אחד אמר אני מסתכל 10% במזומן בחזרה אבל יש לי רק 4% במזומן בחזרה. אבל אחרי כמה עושה מתמטיקה מצאתי את זה בחזרה במזומן בסך הכל באה מתוך מה שהם אומרים שהם מוכרים את הפריט (מחשב נייד) על כך במילים אחרות במזומן שלי בחזרה לא היה מן 19,99 אבל מכיוון שהם 9.99 על הנייד. כמו שאמרתי הפיתיון ואת Switch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הרגל שלי Bing רשימת מחירים לאחר חיפוש עבור מחשבים ניידים.
| |||
| |||
| זה נחמד. ב 'UT אניT's נOT Google. |
|
| |||
| |||
| אני tryed Googles ושם יש משהו לא בסדר עם זה המחשב כי כל החיפושים ניסיתי לקח אותי לאתרי אינטרנט בבריטניה. היו כמה דברים נחמדים שם אבל את המשלוח חזרה לארה"ב הוא הרוצח. |
|
| |||
| |||
| האם יש somemore לקרוא על תנאי הדף. וזה היה לבד אם אתה מבזבז את הזמן לקרוא את זה כל מה שאתה לא להירשם. אבל כאן הוא רק חלק ממנה. הם (Bing) אומר אין להם שליטה על מה ספקי מקום על שם אתר האינטרנט. אבל אם אתה (אחד ביצוע העסקה) לא פעל לפי הכללים, אז החשבון שלך יכול להיות מבוטל וכל הכסף מהחשבון אלך ל-Microsoft. עכשיו, מי הוא מי צוחק. במילים אחרות, אם הם יוכלו לבצע כמה כסף הם יכולים לעשות את זה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
![]() ![]() ציטוט:
אולי היית ב-Google. co.uk הייתי סוג google.com בטעות, את לחץ הקניות התוצאות ועל כל דולר. המערכת שלי: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| גם, אם תלחץ על קניות Bing, תקבל מנותב אל www.ciao.co.uk אם תלחץ על Maps אתה מנותב אל mulitimap.co.uk באמת קצת חצוף. |
|
| |||
| |||
| הנה כל מה שהיא מגיעה למטה. זה נאמר על ידי חבר שיש לו אתר Bing. כאשר זה מגיע עד כדי דולר ואת המקום תוספת על Bing כמעט כל companys גדולים הם מסתכלים על כמות של אנשים, כי יש לראות באתר. ואת מכירה אפשרית בשבילם זה כל מה שחשוב להם. לקבלת נהדר אם אתה מקבל שירות של אותם בפעם הבאה שאתה צריך משהו תוכל לעבור לפי Bing וללכת הזכות companys את אתר האינטרנט. כדי לעשות את הקניות. בכל אופן הוא עוזר הגדולה של החברה, כי Bing יש מידע מטעה על במזומן בחזרה. עבור מספר גדול יותר למכירות החברה לקבל את המניה במחירים גבוהים יותר לשם אלך. אז כמו חבר שלי, הוא אמר את זה על כל מה שחשוב דולר. |