mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 3, 2009, 09:55
Narys

Sakyčiau, tai gali būti šiek ieškoti geras, bet jei jūs ketinate naudoti jį pirkinių Don't be fooled by ten jauku ir pereiti jie vaidina.
Aš ieškojau naujų kompiuterių ir draugas sakė, kad Bing. Com buvo nešiojamieji kompiuteriai pagal $ 10.
Dabar, kai jis skamba į gerą, kad būtų tiesa ji yra.
Taigi aš kai ieškant ir nustatė, kad, jei įvesite Nešiojamieji kompiuteriai ten paieškos laukelyje, tada kairėje pusėje, kur jis kainų intervalas spustelėkite 0 $ iki 10 $. rasite keturis puslapius nešiojamųjų kompiuterių pardavimo kitur, kur daugiau $ 400. pagal $ 20.
Dabar tiesiog ieško, kad jūs žinote, yra kažkas negerai.
Aš tryed tai, kodel Compaq Presario F730US kaina už 9,00 $ Dabar aš žinojau, nebūtų gauti nešiojamojo kompiuterio, bet teko tai išbandyti anyways.
Kliknęli, kad nešiojamas kompiuteris ir buvo priimtas į svetainę vadinamas 4 all memory.com nes įpratęs galite atnaujinti atmintyje. įsigijo naują atminties ir kad yra viskas, ką aš turiu. 1 RAM Stick.
Taigi, jei manote, kad gauti kažką gero, kad būtų tiesa esate. Jos turėtų padaryti vardas masalas ir pereiti.
Tiesiog todėl kai kurie don't think I am kidding Aš taip pat bandė vienas yra 799,99 $ nešiojamųjų kompiuterių ir nustatė, kad esate misdrected į svetainę, dozė negali turėti kompiuterius.
Vienas iš kitų kompiuterių žiūriu buvo MSI kaina 19,99 metu, kai paspaudėte, buvau priimtas į vietą, kad parduoti gumos ančių ir galėtų pirkti guminiais antys atveju 19,99 $.
Ir kaip ten Cash Back saugoti akis, kaip jie susiduria su pinigų atgal.
Vieno žiūriu pasakė 10% pinigų atgal, bet aš turiu tik 4% Cash Back. Bet po to daryti kai matematika aš pastebėjau, kad jūsų Cash Back viso ateina iš to, ką jie sako, kad jie parduoda prekę (laptop) SO kitaip tariant mano pinigus atgal, buvo ne iš 19,99, bet nuo 9,99 jie dėl nešiojamojo kompiuterio. kaip sakiau masalą ir jungiklį.
Old Liepa 3, 2009, 10:04
Administrator Grupė

Mano Bing papratimas sąrašas kainos po ieškant nešiojamuosius kompiuterius.

Tai sakė, kad aš manau, kad jūs esate apie paieškos perkant ar kainų palyginimo sistema, kuri, kaip viskas gali būti gamed, Bing, turėtų policija, tačiau tai skamba kaip mažmenininkai lenkimo taisykles lankomumą.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 3, 2009, 11:31
Moderatorius Grupė

It's nice. BUtena IT Šot Google.

Old Liepa 3, 2009, 11:57
Narys

Aš tryed Googles ir ten turi būti kažkas blogo, tai visų paieškų, kad aš bandžiau kompiuterį paėmė mane į interneto svetaines Jungtinėje Karalystėje. Turėjo keletą gražus dalykas, bet ten laivybos Atgal į JAV yra žudikas.
Old Liepa 5, 2009, 21:53
Narys

Ar somemore svarstymą ten sąlygos puslapyje. Ir tai tik jei jums laiko išleisti jį skaityti visus jums nebūtų užsiregistruoti. Bet čia yra tik keletas jo. Jie (Bing) sako, kad jie neturi apie ką pardavėjai vieta ten svetainėje kontrolė. Bet jei jūs (vienas priėmimo pirkimas) nesilaiko taisyklių, jūsų sąskaita gali būti atšauktas, ir bet kokia pinigų, kad sąskaita bus pereiti prie "Microsoft". Dabar kas juokauji kas.
Kitaip tariant, jei jie bus atlikti šiek tiek pinigų, jie gali tai daryti.
Old 6 liepa 2009, 10:26
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
It's nice. BUtena IT Šot Google.

Citata:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Aš tryed Googles ir ten turi būti kažkas blogo, tai visų paieškų, kad aš bandžiau kompiuterį paėmė mane į interneto svetaines Jungtinėje Karalystėje. Turėjo keletą gražus dalykas, bet ten laivybos Atgal į JAV yra žudikas.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Gal jums buvo google. co.uk

Aš netyčia tipo google.com, spauskite prekybos rezultatus ir jos visos dolerių.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 6 liepa 2009, 10:27
Donorų grupės

Taip pat,

Jei paspausite pirkinių apie Bing, jūs patenkate į www.ciao.co.uk

Jei spustelėsite maps Jūs esate nukreipiami mulitimap.co.uk

Bit cheeky tikrai.
Old Liepa 7, 2009, 21:33
Narys

Štai ką visa tai eina žemyn. Buvo pasakyta, šio draugo, kuris dėl Bing svetainėje. Kai ateina iki dolerio ir įdėti Pridėti į Bing beveik visos didelės kompanijos ieško žmonių, kurie mato ten Svetainės suma.
Ir galima parduoti už juos, kad viskas, kad klausimai jiems. Nes jei jūs gaunate puikų aptarnavimą nuo jų kitą kartą jums reikia ką nors jums iki pratraukite bing ir į dešinę į kompanijos interneto svetainę. Norėdami tai padaryti savo pirkinių.
Tam tikra prasme tai padeda didelėms bendrovės, kad Bing turi klaidinančią informaciją apie savo pinigus atgal.
Norėdami padidinti pardavimus didelės bendrovės gauti didesnę akcijų kainos ten bus. Taigi, kaip mano draugas sakė, kad tai yra viskas apie doleris, kad klausimus.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.