rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Wystarczy wypróbowało nowy Bing. Com

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 lipca 2009, 09:55
Członek grupy

Chciałbym powiedzieć, że to może być dobre do wyszukiwania ale jeśli myśli używając go na zakupy, nie daj się zwieść przez nie "przynęta i zamiana ich odtworzyć.
I was looking for a nowy komputer i znajomym, że bing. Com miał w laptopach 10 dolarów.
Teraz, jeśli dźwięki dobrej być prawdziwe to jest.
So I did niektórych wyszukiwania i okazało się, że jeśli wejdzie komputerów w tym polu wyszukiwania, a następnie po lewej stronie, gdzie ma cenowym kliknij 0 dolarów do 10 dolarów. znajdziecie cztery strony laptopów, gdzie indziej sprzedaży ponad 400 dolarów. w 20 dolarów.
Teraz po prostu patrząc na nie, że wiesz, to coś złego.
I tryed go znaleźć Compaq Presario F730US wycenione na 9,00 dolarów teraz wiedziałem, że nie spotkałaby się z laptopa, ale musiała spróbować anyways.
Kliknięto na laptopie i został zabrany do witryny nazywane 4 all memory.com bo przyzwyczajenie do aktualizacji pamięci. nabytych nowych pamięci i to wszystko mam. 1 barana trzymać.
Więc jeśli myślisz, otrzymujesz coś dobrego się prawdziwa jesteś. Oni shoud że nazwa "przynęta i zamiana.
Wystarczy więc kilka don't think I am I kidding próbował także jeden z laptopów tam 799,99 dolarów i stwierdził, że jesteś misdrected do witryny że dawka nie nosić komputerów.
Jednym z innych komputerów Patrzę na to MSI wycenione na 19,99 kiedy kliknęli I został wzięty do miejsca, które zostały sprzedane gumowych kaczek i może kupić przypadku gumowe kaczki do 19,99 dolarów.
A jak tam Cash Back pilnować jak pochodzą z środków pieniężnych z powrotem do Ciebie.
Na jednej Patrzę na powiedzial 10% środków pieniężnych z powrotem, ale ja dostałem tylko 4% Cash Back. Ale po wykonaniu kilku matematyki I stwierdzili, że Państwa Cash Back oddanych pochodzi od tego, co mówią ich sprzedaży przedmiotu (laptop) dla tak innymi słowy mój powrót nie był gotówki od 19.99 do 9.99, lecz od ich na laptopie. jak powiedziałem "przynęta i zamiana.
Old 3 lipca 2009, 10:04
Administrator Group

Moje bing wont cennik po poszukiwaniu komputerów.

Mimo to myślę, że są na temat zakupów wyszukiwania lub porównanie cen silnika, który jak wszystko można gamed, bing powinny policji, ale to brzmi jak sprzedawców giecia zasady do ruchu.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 lipca 2009, 11:31
Moderator grupy

It's nice. But Jat's Not Google.

Old 3 lipca 2009, 11:57
Członek grupy

I tryed Google i nie musi być coś nie tak z tego komputera dla wszystkich wyszukiwań Próbowałem wziął mnie do stron internetowych w Wielkiej Brytanii. Miał kilka przyjemnych rzeczy, ale na wysyłki z powrotem do USA jest zabójcą.
Old 5. lipca 2009, 21:53
Członek grupy

Czy somemore czytania na warunkach tam stronie. A to sam, jeśli miał czas poświęcany na czytanie to nie wszystko, co się zarejestrować. Ale tutaj jest tylko kilka z niego. Oni (bing) twierdzi, że nie ma żadnej kontroli sprzedawców na temat tego, co tam miejsce na stronie internetowej. Ale jeśli (jednej dokonaniem zakupu) nie są zgodne z zasadami, to Twoje konto może zostać anulowana i pieniędzy, że konto trafi do firmy Microsoft. Teraz żartuje, kto jest kto.
Innymi słowy, jeśli będzie trochę pieniędzy mogą to zrobić.
Old 6 lipca 2009, 10:26
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
It's nice. But Jat's Not Google.

Cytat:
Originally Posted by hopthwoks View Post
I tryed Google i nie musi być coś nie tak z tego komputera dla wszystkich wyszukiwań Próbowałem wziął mnie do stron internetowych w Wielkiej Brytanii. Miał kilka przyjemnych rzeczy, ale na wysyłki z powrotem do USA jest zabójcą.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Być może byli w google. co.uk

Byłem przypadkowo typu google.com, kliknięcie na zakupy i jej wyniki wszystkich dolarów.
Old 6 lipca 2009, 10:27
Grupa dawcy

Także,

jeśli klikniesz na zakupy bing, otrzymasz przekierowany do www.ciao.co.uk

jeśli klikniesz map jesteś przekierowany do mulitimap.co.uk

Bit impertynencki naprawdę.
Old 7 lipiec 2009, 21:33
Członek grupy

Oto co to wszystko sprowadza się do. Doniesiono to znajomego, który ma miejsce na bing. Gdy przychodzi do dolara i miejsce dodatek na bing prawie wszystkie duże firmy szukają w kwocie osób zobaczyć witrynie.
I ewentualnej sprzedaży dla nich to, że wszystkie sprawy z nimi. Jeśli masz wielkie usługi z nich następnym razem trzeba będzie coś przekazać przez bing prawo i przejść do witryny internetowej firmy. Aby zrobić zakupy.
W pewnym sensie jest to pomoc, że duże firmy bing ma wprowadzających w błąd informacji o posiadanej gotówce powrotem.
Do wzrostu sprzedaży dużej firmy uzyskać wyższe ceny akcji nie będzie. Tak jak mój przyjaciel powiedział, że to wszystko o dolara, że kwestie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.