mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Tocmai a incercat din nou Bing. Com

Reply

Thread Tools
Old 3 iulie 2009, 09:55
Grupul de stat

Default Tocmai a incercat din nou Bing. Com

Aş spune că s-ar putea sa fie ceva bun pentru căutarea, dar dacă te gândeşti să îl folosească pentru cumpărături Nu te lăsa păcălit de acolo momeală şi trece ele joacă.
M-am uitat pentru un calculator nou şi a spus că un prieten Bing. Com pentru laptop-uri au avut sub 10 dolari.
Acum, în cazul în care acesta sună bine pentru a fi adevărat este.
Aşa că am făcut nişte căutarea şi am constatat că, dacă introduceţi Laptop calculatoare acolo în caseta de căutare şi apoi în partea stângă a paginii pe care le-a intervalul de preţuri clic pe $ 0 la 10 dolari. veţi găsi patru pagini de laptop-uri de vânzare în altă parte în cazul în care timp de peste 400 dolari. de sub 20 dolari.
Acum doar de uita la care ştiţi că există ceva în neregulă.
Am tryed-o, a găsit o Compaq Presario F730US preţ de $ 9.00 acum Stiam ca nu ar ajunge la laptop, dar a trebuit să-l încercaţi oricum.
Clic pe laptop-ul şi că a fost dus la un site numit 4 memory.com toate acestea pentru tine obiceiul să faceţi upgrade de memorie. achiziţionate noi de memorie şi că este tot ce am. 1 ram stick.
Deci, dacă tu crezi că eşti bun la ceva Noţiuni de bază pentru a fi adevărat eşti. Ei shoud face numele momeală şi trece.
Doar ca unele să nu credeţi că sunt glumesc Am încercat de asemenea, una dintre acolo $ 799.99 laptop-uri şi am constatat că vă sunt misdrected la un site care nu transporta doză de calculatoare.
Una din alte computere mă uit la MSI a fost un preţ de la 19.99 când am clic pe am fost dus la un loc, care a vândut cauciuc raţe şi putea cumpăra un caz de cauciuc raţe pentru $ 19.99.
Si pentru ca exista bani înapoi cu ochii pe modul în care au venit cu banii înapoi la tine.
Pentru o spus sa ma uit la 10% în numerar spate, dar am luat doar 4% în numerar înapoi. Dar după ce faci unele math am aflat că vă numerar total spate vine de la ceea ce ei spun că sunt de vânzare element (laptop) pentru acest lucru, cu alte cuvinte mi numerar spate nu a fost de la 19.99, dar de la 9.99 au avut pe laptop. I-am spus ca momeală şi trece.
Old 3 iulie 2009, 10:04
Administrator Group

Bing-mi lista de preţuri, după obiceiul caută calculatoare laptop.

Cred că a spus că eşti la cumpărături cu privire la preţul de căutare sau de comparaţie motor, care la fel ca toate lucrurile pot fi gamed, bing poliţia ar trebui să-l, dar se pare că de comercianţi cu amănuntul îndoire de reguli pentru a obţine trafic.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 3 iulie 2009, 11:31
Moderator Group

Este frumos. But EuNu e Not Google.

Old 3 iulie 2009, 11:57
Grupul de stat

Am tryed Googles şi trebuie să existe ceva în neregulă cu acest computer pentru toate căutările pe care am încercat să mi-a luat de web site-uri din Marea Britanie. Am avut unele frumos lucru pe acolo, dar de transport maritim înapoi în Statele Unite ale Americii este criminalul.
Old 5 iulie 2009, 21:53
Grupul de stat

Ti-somemore citit pe acolo termeni pagină. Şi asta numai dacă aţi avut timp să-şi petreacă citit-o, tot ce nu ar înscriere. Dar aici este doar o parte din acesta. Ei (bing) spun că nu au nici un control asupra a ceea ce vânzătorii de loc pe acolo site-ul web. Dar dacă (de o luare de cumpărare) să nu respecte regulile, apoi contul dvs. va putea fi anulat, precum şi orice bani în cont, care va merge la Microsoft. Acum, care este, care glumesc.
Cu alte cuvinte, în cazul în care va face niste bani care le pot face.
Old 6 iulie 2009, 10:26
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Este frumos. But EuNu e Not Google.

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de hopthwoks View Post
Am tryed Googles şi trebuie să existe ceva în neregulă cu acest computer pentru toate căutările pe care am încercat să mi-a luat de web site-uri din Marea Britanie. Am avut unele frumos lucru pe acolo, dar de transport maritim înapoi în Statele Unite ale Americii este criminalul.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Poate ca ai fost pe Google. co.uk

Am fost accidental tip google.com, faceţi clic pe de cumpărături şi rezultatele sale toate dolari.

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 6 iulie 2009, 10:27
Grupul de donator

De asemenea,

Dacă faceţi clic pe cumpărături pe Bing, nu vei fi redirecţionat către www.ciao.co.uk

Dacă faceţi clic pe hărţi vă sunt redirecţionate pentru a mulitimap.co.uk

Bit foarte obraznic.
Old 7 iulie 2009, 21:33
Grupul de stat

Aici este ceea ce el ajunge la toţi. S-a spus acest lucru de către un prieten care are un site pe Bing. Când vine vorba de jos pentru a dolarului şi ai adăuga un loc de pe aproape toate marile bing companiei sunt uita la suma de oameni care nu se vedea site-ului.
Şi o posibilă vânzare pentru că le este tot ce contează pentru ei. Pentru dacă aveţi mare de servicii de la ei data viitoare când ai nevoie de ceva ce va trece prin Bing şi dreptul de a merge la site-ul companiei. Pentru a vă face cumpărături.
Într-un fel este de a ajuta companii mari de a induce în eroare pe care bing informaţii despre bani înapoi.
Pentru mai multe vânzări-o mare companie a lua cea mai mare acolo preţurile acţiunilor va merge. Asa ca prietenul meu a spus că este vorba de dolarul care contează.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.