menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Sa pokúsil o novej Bing. Com

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 09:55
Člen Skupina

Povedal by som, že môže byť niečo dobrého pre vyhľadávanie, ale ak budete uvažovať o použitie pre nakupovanie Nenechajte sa zmiasť tým, že návnada a switch, ktorú hrajú.
Dívala som sa na nový počítač a priateľovi povedal, že bing. Com mal pre notebooky za 10 dolárov.
Teraz keď to znie to dobre, aby to bola pravda, to je.
Tak som urobil nejaké vyhľadávania, a zistil, že ak zadáte Laptopy tam vyhľadávacieho poľa a potom na ľavej strane stránky, kde je cenové rozpätie, kliknite na $ 0 až 10 dolárov. nájdete štyri stránky na notebooky predajné inde, kde za viac ako 400 dolárov. pod 20 dolárov.
Teraz len hľadá, že viete, že je niečo zle.
I tryed to, Našiel som Compaq Presario F730US ceny za $ 9.00 hned som vedel, že by som sa nemala dostať laptop, ale musel to skúsiť tak ako tak.
Klikli na tomto notebooku a bola prijatá na mieste vyzvala všetky 4 memory.com pretože ste zvyknutý na upgrade pamäte. zakúpili nové pamäte a to je všetko čo mám. 1 ram palica.
Takže jestli si myslíte, že ste niečo, čo je dobré, aby to bola pravda ste. Sú shoud urobiť meno návnady a vypínač.
Len tak niektorí si nemyslím, já si dělám srandu som tiež vyskúšali jeden z tam $ 799,99 notebooky a zistil som, že ste misdrected na stránky, ktoré dávky nemali prenášať počítačov.
Jedným z ďalších počítačov sa dívám bol MSI ocenených v 19.99, keď som klikol na Bola som prijatá na mieste, že predávané gumové kačice a mohol kúpiť prípade gumové kačice na $ 19,99.
A čo sa tam peniaze späť dávať pozor na to, ako budú prichádzať s peňažné späť k vám.
U jednej sa podívám na uviedla 10% peniaze späť, ale len 4% Cash Back. Ale potom, čo robia niektoré math som zistil, že vaše peniaze späť celkom pochádza z toho, čo hovoria, sú predajné položky (laptop) tak inými slovami moje peniaze späť nebola od 19.99, ale od 9.99 mali na notebooku. jak jsem řekl návnada a vypínač.
Old 3. júla 2009, 10:04
Administrátor Skupina

Moja bing zvyknutý cenníkových cien po vyhľadávania pre prenosné počítače.

Myslím, že povedal, že ste na o nakupování vyhľadávanie alebo porovnávanie cien motora, ktorá je rovnako ako všetko, čo môže byť gamed, bing by polícia, ale to znie ako maloobchodníci ohýbanie pravidiel získať prevádzky.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. júla 2009, 11:31
Moderátor skupiny

Je to pekné. But IT Not Google.

Old 3. júla 2009, 11:57
Člen Skupina

I tryed Googles a tam musí byť niečo zle s týmto počítačom pre všetky vyhľadávanie Snažil som sa, že ma vzal na internetových stránkach vo Veľkej Británii. Keby pekná vec, ale na tú lodné späť do USA, je vrah.
Old 5. júla 2009, 21:53
Člen Skupina

Mali somemore čítanie o tu ide stránke. A to sám, ak ste mali dostatok času trávia čítaním, že všetko, čo by sa podpísal. Ale tady je len niečo z neho. Sú (bing) hovoria, že nemá žiadny vplyv na to, čo tam predajcovia uvádzajú na internetových stránkach. Ale ak si (ten čo kúpiť) nie sú podľa pravidiel, potom Váš účet môže byť zrušený a žiadne peniaze na účet, ktorý pôjde do Microsoft. Teraz si robím srandu, kto je kto.
Inými slovami, ak sa budú nejaké peniaze, ktoré môžete urobiť.
Old 6. júla 2009, 10:26
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Je to pekné. But IT Not Google.

Citácia:
Pôvodne Poslal hopthwoks View Post
I tryed Googles a tam musí byť niečo zle s týmto počítačom pre všetky vyhľadávanie Snažil som sa, že ma vzal na internetových stránkach vo Veľkej Británii. Keby pekná vec, ale na tú lodné späť do USA, je vrah.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Možno, že ste boli na Google. Co.uk

Bol som náhodou typ google.com, kliknutím nákupné a jeho výsledky všetkých dolárov.
Old 6. júla 2009, 10:27
Darcu Skupina

Tiež,

Ak kliknete na nákupy bing, dostanete presmerovaní na www.ciao.co.uk

Ak kliknete na tlačidlo mapy budete presmerovaný na mulitimap.co.uk

Bit hubatý naozaj.
Old 7. júla 2009, 21:33
Člen Skupina

Tu je, čo všetko príde až. Bolo povedané, tak priateľa, ktorý má miesto na bing. Keď dôjde k doláru a vy miesto pridať na bing takmer všetky veľké companys sa pri pohľade na množstvo ľudí, ktorí tu stránke.
A prípadnému predaji pre nich to je všetko, na čom záleží na nich. Alebo keby sa dostanete skvelé služby, od nich sa nabudúce budete potrebovať niečo, čo bude do pasu bing a choďte priamo na companys webových stránkach. Ak chcete vaše nákupy.
V ceste jej pomáha veľké spoločnosti, ktoré bing bolo zavádzajúce informácie o svoje peniaze späť.
Pre zvýšenie predaja veľké firmy získať vyššie ceny akcií tam pôjde. Tak ako môj priateľ povedal, že je všetko o dolár, na čom záleží.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.