![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Povedal by som, že môže byť niečo dobrého pre vyhľadávanie, ale ak budete uvažovať o použitie pre nakupovanie Nenechajte sa zmiasť tým, že návnada a switch, ktorú hrajú. Dívala som sa na nový počítač a priateľovi povedal, že bing. Com mal pre notebooky za 10 dolárov. Teraz keď to znie to dobre, aby to bola pravda, to je. Tak som urobil nejaké vyhľadávania, a zistil, že ak zadáte Laptopy tam vyhľadávacieho poľa a potom na ľavej strane stránky, kde je cenové rozpätie, kliknite na $ 0 až 10 dolárov. nájdete štyri stránky na notebooky predajné inde, kde za viac ako 400 dolárov. pod 20 dolárov. Teraz len hľadá, že viete, že je niečo zle. I tryed to, Našiel som Compaq Presario F730US ceny za $ 9.00 hned som vedel, že by som sa nemala dostať laptop, ale musel to skúsiť tak ako tak. Klikli na tomto notebooku a bola prijatá na mieste vyzvala všetky 4 memory.com pretože ste zvyknutý na upgrade pamäte. zakúpili nové pamäte a to je všetko čo mám. 1 ram palica. Takže jestli si myslíte, že ste niečo, čo je dobré, aby to bola pravda ste. Sú shoud urobiť meno návnady a vypínač. Len tak niektorí si nemyslím, já si dělám srandu som tiež vyskúšali jeden z tam $ 799,99 notebooky a zistil som, že ste misdrected na stránky, ktoré dávky nemali prenášať počítačov. Jedným z ďalších počítačov sa dívám bol MSI ocenených v 19.99, keď som klikol na Bola som prijatá na mieste, že predávané gumové kačice a mohol kúpiť prípade gumové kačice na $ 19,99. A čo sa tam peniaze späť dávať pozor na to, ako budú prichádzať s peňažné späť k vám. U jednej sa podívám na uviedla 10% peniaze späť, ale len 4% Cash Back. Ale potom, čo robia niektoré math som zistil, že vaše peniaze späť celkom pochádza z toho, čo hovoria, sú predajné položky (laptop) tak inými slovami moje peniaze späť nebola od 19.99, ale od 9.99 mali na notebooku. jak jsem řekl návnada a vypínač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja bing zvyknutý cenníkových cien po vyhľadávania pre prenosné počítače.
Myslím, že povedal, že ste na o nakupování vyhľadávanie alebo porovnávanie cien motora, ktorá je rovnako ako všetko, čo môže byť gamed, bing by polícia, ale to znie ako maloobchodníci ohýbanie pravidiel získať prevádzky. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Je to pekné. But IT Not Google. |
|
| |||
| |||
| I tryed Googles a tam musí byť niečo zle s týmto počítačom pre všetky vyhľadávanie Snažil som sa, že ma vzal na internetových stránkach vo Veľkej Británii. Keby pekná vec, ale na tú lodné späť do USA, je vrah. |
|
| |||
| |||
| Mali somemore čítanie o tu ide stránke. A to sám, ak ste mali dostatok času trávia čítaním, že všetko, čo by sa podpísal. Ale tady je len niečo z neho. Sú (bing) hovoria, že nemá žiadny vplyv na to, čo tam predajcovia uvádzajú na internetových stránkach. Ale ak si (ten čo kúpiť) nie sú podľa pravidiel, potom Váš účet môže byť zrušený a žiadne peniaze na účet, ktorý pôjde do Microsoft. Teraz si robím srandu, kto je kto. Inými slovami, ak sa budú nejaké peniaze, ktoré môžete urobiť. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Citácia:
Možno, že ste boli na Google. Co.uk Bol som náhodou typ google.com, kliknutím nákupné a jeho výsledky všetkých dolárov. |
|
| |||
| |||
| Tiež, Ak kliknete na nákupy bing, dostanete presmerovaní na www.ciao.co.uk Ak kliknete na tlačidlo mapy budete presmerovaný na mulitimap.co.uk Bit hubatý naozaj. |
|
| |||
| |||
| Tu je, čo všetko príde až. Bolo povedané, tak priateľa, ktorý má miesto na bing. Keď dôjde k doláru a vy miesto pridať na bing takmer všetky veľké companys sa pri pohľade na množstvo ľudí, ktorí tu stránke. A prípadnému predaji pre nich to je všetko, na čom záleží na nich. Alebo keby sa dostanete skvelé služby, od nich sa nabudúce budete potrebovať niečo, čo bude do pasu bing a choďte priamo na companys webových stránkach. Ak chcete vaše nákupy. V ceste jej pomáha veľké spoločnosti, ktoré bing bolo zavádzajúce informácie o svoje peniaze späť. Pre zvýšenie predaja veľké firmy získať vyššie ceny akcií tam pôjde. Tak ako môj priateľ povedal, že je všetko o dolár, na čom záleží. |