![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Рекао бих да мај бити у потрази за неке добре, али ако сте мислили на помоћу то за куповину не буду преварени од стране постоји мамац и пребацити их играју. ЈА је хандсоме за ново рачунар и пријатељ је рекао да Бинго. Цом имао лаптоп за испод 10 $. Па ако то звучи добро да буде истинита је. Тако сам неки претражују и утврдили да ако унесете Лаптоп рачунара постоји у оквир за претрагу, а затим на левој страни странице на којој има распон цена кликните на $ 0 до 10 УСД. наћи ћете четири странице лаптоп другде где се продаје већ више од 400 $. за испод 20 $. Сада само гледам да знаш има нешто криво. ЈА трыед то Основати предузећа Цомпак Пресарио Ф730УС цени за 9,00 $ сада сам знао да нећу добити лаптоп, али је морао пробати аныуаыс. Кликнуо на лаптоп и да је снимљена на месту званом 4 меморы.цом за све оне који има обичај да се надоградити меморију. купили нове меморије и то је све што сам добио. 1 рам стицк. Стога, мислите ли да се добије нешто добро да буде истинит сте. Они чине схоуд име мамац и прекидача. Само тако неки не мисле киддинг сам и ја покушао једном од тамо $ 799.99 лаптоп и утврдили да сте мисдрецтед на странице које не носе дозу рачунара. Један од других рачунара сам поглед на МСИ је био процењен на 19,99 када сам кликнуо на сам био одведен у место које продао гумене патке и могу купити код гумене патке за $ 19.99. И док се за плаћање готовином назад пратити како су пошли са готовином назад вама. За један поглед на сам рекао 10% новчани назад али сам добио само 4% новчани назад. Али, након што радиш неки Матх сам открио да је Ваш новчани назад укупно долази од што они кажу да су предмет продаје (лаптоп) за тако и у другим ријечима моје новчани назад није био од 19,99 од 9,99, али су на лаптоп. као што сам рекао и хајкати прекидача. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој списак након Бинго навика цене потрази за лаптоп рачунара.
Мислим да је рекао да сте на о трговачким претрагу или поређење цена мотора, као и све ствари које се могу гамед, Бинго требали полиција га али звучи попут трговаца савијање правила да се у саобраћају. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| То је лепо. Бут ЈаТ НОТ Гоогле. |
|
| |||
| |||
| ЈА трыед Гоогле и ту мора бити нешто у реду са овом рачунару за све упите које сам узео мене на веб-места у Великој Британији. Имао неке лепе на ту ствар, али купац врати у САД је убица. |
|
| |||
| |||
| Јесте сомеморе читања постоје услови на страницу. И да је сама, уколико сте имали времена за проводе читајући све то ти не би пријавили. Али овде је само нека од ње. Они (Бинго) кажу да немају контроле на месту што продавци на ту уеб страницу. Али ако (једно упућивање куповину) не придржавају правила, а затим ваш кориснички рачун може бити поништен и било који новац у обзир да ће ићи на Мицрософт. Сад ко је ко киддинг. Другим речима, ако они воља направити неке паре они могу. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() Куоте:
Можда сте били на Гоогле -. Цо.ук Био сам случајно тип гоогле.цом, куцкати схоппинг и његових резултата све долара. |
|
| |||
| |||
| Такође, ако кликнете на куповину Бинго, добити преусмеравају на ууу.циао.цо.ук ако кликнете карата сте преусмерени на мулитимап.цо.ук Бит дрзак стварно. |
|
| |||
| |||
| Ево шта се све своди на. Да је рекао то пријатељ који је на месту Бинго. Кад је доле на долар, а ви ставити један Бинго додај на готово свим великим цомпаныс тражите износу од људи који виде ту страницу. И могуће продаје за њих то је све што им стварима. Јер, ако добијете велику услугу од њих следећи пут када се нешто ћете морати проћи бы Бинго и иду право на цомпаныс уеб сајт. Како би ваше куповине. На неки начин то је помагање велике компаније које Бинго има погрешне информације о вашим новчани назад. За више продаје велике компаније добити највиши тамо цијене дионица ће ићи. Па као што мој пријатељ је рекао да је о свим питањима која долар. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бинго Версус Гоогле | ОКахра | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 28. јула 2009 08:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |