az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Sadece Yeni Bing Tried. Com

Reply

Konu Araçları
Old 3 Temmuz 2009, 09:55
Üye Grubu

Default Sadece Yeni Bing Tried. Com

Ben eğer alışveriş için kullanan bir yem ile Hatırlatmakta yarar var ve oyuna geçiş düşündüğü bazı aramak için iyi ama olabilir söyleyebilirim.
Yeni bir bilgisayar için arıyordum arkadaşıma bu Bing. Com $ 10 altında dizüstü bilgisayarlar söyledi.
Şimdi eğer o gerçek olamayacak kadar iyi için geliyor.
Ben bir arama yaptım ve orada kutusunda arama ve daha sonra sayfanın sol tarafında Dizüstü bilgisayarlar girin burada $ 0 $ 10 üzerinde fiyat aralığı tıklayın sahiptir bulundu. sen dizüstü bilgisayarlar başka yerde fazla 400 $ satan dört sayfalarında bulabilirsiniz. altında 20 $ için.
Şimdi sadece orada bir sorun olduğunu biliyorum bakarak.
Ben Compaq Presario Bulunamadı $ 9.00 şimdi ben dizüstü bilgisayar almak anladık için fiyatlı F730US bu tryed ama zaten bunu denemek zorunda kaldı.
Bu dizüstü bilgisayar ve Tıklandı bir siteye 4 tüm memory.com adı çekildi için size hafıza yükseltme alışkanlık. Yeni bellek satın ve tüm var olduğunu. 1 koç sopa.
Yani eğer sen gerçek olamayacak kadar iyi bir şey elde düşünüyorum. Onlar yapmak shoud adını yem ve açın.
Sadece bazı Ben de 799.99 $ dizüstü bilgisayarlar tek burada çalıştım Şaka pm sanmıyorum ve bir site doz bilgisayarlara taşımak için misdrected öğrendim.
Benim en bak diğer bilgisayarların MSI 19,99 at fiyatlı Ben bir yere çekildi tıkladıkları o satılan plastik ördekleri ve $ 19.99 için lastik ördekler bir durumda satın alabilirsiniz.
Ve nakit geri nasıl kadar para size geri geliyor gözkulak olmak için.
Için, ben bir bak dedi% 10 nakit geri ama sadece% 4 nakit döndüm. Ama bu para geri toplam bulunan bazı matematik yapıyor sonra da 19,99 ama gelen 9,99 da dizüstü bilgisayar vardı değil olan öğeyi başka deyişle Param geri böylece için (dizüstü bilgisayar) satıyoruz ne gelir. Dediğim gibi yem ve açın.
Old 3 Temmuz 2009, 10:04
Yönetici Grubu

Dizüstü bilgisayarlar için arama yaptıktan sonra My Bing alışkanlık liste fiyatları.

I hangi gamed olabilir her şey gibi alışveriş arama veya fiyat karşılaştırma motoru, hakkında, Bing polis gerektiğini ancak trafik almak için perakendeciler kuralları bükme gibi sesler üzerinde olduğunu düşünüyorum dedi.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Temmuz 2009, 11:31
Moderatör Grubu

Bu güzel. BUT BenT's NOT Google.

Old 3 Temmuz 2009, 11:57
Üye Grubu

Ben ve Googles tryed tüm arama ben çalıştım için bu bilgisayarda bir sorun olmalı İngiltere'de web siteleri götürdü. Bazı güzel bir şey olsaydı orada ancak nakliye geri ABD için katilidir.
Old 5 Temmuz 2009, 21:53
Üye Grubu

Somemore bu terimleri sayfa üzerinde okuma mı. Ve yalnız eğer tüm kayıt ediyorum okuyorsundur geçirmek için zaman vardı. Ama burada sadece bazı biridir. Onlar (Bing) de satıcılar var web sitesinde ne yer üzerinde hiçbir kontrole sahip söylüyorlar. Ancak, (bir satın alma yapmak), sonra da hesap ve para o hesaba Microsoft gidecek iptal edilebilir kuralları takip yoktur. Şimdi kimin şaka olduğunu.
Diğer bir deyişle eğer bunu yapabiliyor bazı para kazanırsınız.
Old 6 Temmuz 2009, 10:26
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Bu güzel. BUT BenT's NOT Google.

Alıntı:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Ben ve Googles tryed tüm arama ben çalıştım için bu bilgisayarda bir sorun olmalı İngiltere'de web siteleri götürdü. Bazı güzel bir şey olsaydı orada ancak nakliye geri ABD için katilidir.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Belki de google vardı. co.uk

Yanlışlıkla türü google.com, tıklama alışveriş sonuçları ve tüm dolar oldu.
Old 6 Temmuz 2009, 10:27
Bağış Grubu

Aynı zamanda,

Bing tıkladığınızda alışveriş, size yönlendirilecekseniz almak www.ciao.co.uk

Eğer mulitimap.co.uk için yönlendirildiği tıklattığınızda haritalar

Bit arsız gerçekten.
Old 7 Temmuz 2009, 21:33
Üye Grubu

İşte tüm aşağı ne gelmektedir. Bing olan bir sitede bir arkadaş bu söylendi. Ne zaman aşağı dolar gelir ve neredeyse tüm büyük companys Bing üzerine eklemek yerine bu sitesine bakın insanlar miktarını bakıyorsun.
Ve onlar için olası satış kendilerine bu konularda bir. Için eğer onları sizin tarafınızdan Bing geçecek ve companys web sitesine doğru gitmek şey gereken bir sonraki büyük hizmet almak. Alışveriş yapmak için.
Bu büyük şirketin yardımcı bir şekilde bu Bing için nakit geri hakkında yanıltıcı bilgiler bulunmaktadır.
Daha fazla satış için büyük bir şirket daha yüksek gidecek hisse senedi fiyatlarını almak. Yani gibi arkadaşım öyle söyledi dolar tüm ilgili konular.
Reply

Register

Bookmarks