менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Просто спробував Новий Бінга. COM

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 липня 2009, 09:55
Член групи

Default Просто спробував Новий Бінга. COM

Я б сказав, це може бути хорошим для пошуку, але якщо ви думаєте використовувати його для шопінгу не вводити в оману там приманки і перемикача вони грають.
Я шукав нових комп'ютерів та іншої говорить, що Бін. COM були ноутбуки за ціною нижче $ 10.
Тепер, якщо це звучить добре, щоб бути правдою це.
Так я і зробив деяких пошуків і виявили, що якщо ввести в портативні комп'ютери є вікно пошуку, а потім на лівій стороні сторінки, де вона має кнопку ціновому діапазоні від $ 0 до $ 10. Ви знайдете чотири сторінки ноутбуки продаж інший, де понад $ 400. за ціною нижче $ 20.
Тепер, просто глянувши на що ви знаєте, є щось неправильно.
Я Tryed його, знайшов Compaq Presario F730US ціною за $ 9,00 тепер я знав, я б не отримати ноутбук, але були змушені спробувати його так чи інакше.
Натиснув на цьому ноутбуку, і був доставлений в місці під назвою 4 memory.com всі вони звичай вас оновити пам'ять. придбали нову пам'ять, і все, що я отримав. 1 RAM палицею.
Так що якщо ви думаєте, ви отримуєте щось хороше, щоб бути правдою ти. Вони shoud зробити приманку ім'я і комутатора.
Точно так само деякі не думаю, що я жартую я також намагався там одним з $ 799,99 ноутбуки і виявили, що Ви misdrected на сайт, що доза не несе комп'ютери.
Один з інших комп'ютерах я дивлюся була MSI за ціною 19.99, коли я натиснув на мене відвезли в місце, яке продається гумові качки і можуть купити випадку гумових качок за ціною $ 19.99.
А там Cash Back тримати очі від того, як вони стикаються з грошима назад до вас.
На одне я дивлюся на 10% сказали Cash Back, але я отримав тільки 4% Cash Back. Але через деякий робити математику я виявив, що ваші готівку тому Усього приходить від того, що вони говорять, що вони продають товар (ноутбук) так і в інших словах мого Cash Back не було від 19.99, а від 9,99 у них на ноутбуці. як я сказав, приманки і перемикача.
Old 3 липня 2009, 10:04
Адміністратор групи

Моя Bing звичай прейскурант з цінами після пошуку для портативних комп'ютерів.

При цьому я думаю, що ви перебуваєте на про пошук торговельними або двигуна, порівняння цін, яке, як всі речі можуть бути gamed, Бінг повинна поліції, але це звучить як роздрібні вигин правила для отримання трафіку.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 липня 2009, 11:31
Модератор групи

Це приємно. BUT ЯT's Nвід Google.

Old 3 липня 2009, 11:57
Член групи

Я Tryed Googles і там має бути щось не так з цим комп'ютером по всім запитам, що я намагався взяв мене на веб-сайти у Великобританії. Якби деякі цікаві речі там, але доставка назад в США є вбивцею.
Old 5 липня 2009, 21:53
Член групи

Хіба somemore читанні на сторінці є умови. І тільки якщо у вас був час, щоб провести читанні все, що вам не будуть підписуватися. Але ось тільки деякі з них. Вони (Bing) говорять, що вони не можуть контролювати постачальників про те, що місце там веб-сайт. Але якщо ви (той, роблячи покупки) не дотримуються правил, то ваш профіль може бути скасовано, і гроші на цьому рахунку, піде на Microsoft. І хто жартує хто.
Іншими словами, якщо вони будуть робити гроші вони можуть це зробити.
Old 6 липня 2009, 10:26
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Це приємно. BUT ЯT's Nвід Google.

Цитата:
Спочатку Написав hopthwoks View Post
Я Tryed Googles і там має бути щось не так з цим комп'ютером по всім запитам, що я намагався взяв мене на веб-сайти у Великобританії. Якби деякі цікаві речі там, але доставка назад в США є вбивцею.
http://www.google.com/products?um=1&...N&hl=en&tab=wf

Може бути, ви були на Google. Co.uk

Я випадково набрати google.com, натисніть торговельні результати і всі свої долари.
Old 6 липня 2009, 10:27
Донор групи

Також,

Якщо ви клацніть на торговому Бінг, ви потрапляєте на www.ciao.co.uk

Якщо ви натиснете карт ви перенаправлені на mulitimap.co.uk

Bit Cheeky дійсності.
Old 7 липня 2009, 21:33
Член групи

Ось що все зводиться до того. Сказали, що це його друг, який має сайт Bing. Коли це зводиться до долара і помістити додати на Bing майже всіх великих фірм дивляться на кількість людей, які бачать, є сайт.
І можливого продажу для них це все, що важливо для них. Бо якщо ви отримаєте велику послугу від них наступного разу вам потрібно щось ви повз проходитиме Бінг і відразу до фірм веб-сайту. Щоб зробити покупки.
У певному сенсі воно допомагає великої компанії, яка має Bing що вводить в оману інформацію про ваш Cash Back.
Для продажу більш великої компанії, отримати вищу там ціни на акції будуть йти. Такі, як мій друг сказав, що мова йде про доларах, що має значення.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Бінг Versus Google OKahra Веб дизайн, хостинг & SEO 1 28 липня 2009 08:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.